Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bugun gordugum R1... Erbil! Tam sana gore!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bugun gordugum R1... Erbil! Tam sana gore!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 19.07.2008 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence guzel olmus Bravo
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fena diğil bu güzelde güzel Gülümsüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel güzel... şeker kırmızı.. Bravo

sevdiğim bi arkadaşımın bi lafı vardı.. "allah siyah jantların belasını versin" derdi. Gülümsüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba Erbil Abim sana yazılan yorumlara cvp ver bi zahmat kusura bakma rahatsız edioz ama Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.07.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil abi yakışır sana bence ne kadar beğenmesende Bravo

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahahaah
Erbil buna binse 100mt gıtmeden düşer Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SLOWOKAN

Haklisin kardesim Amerikan elektronigimi... uzak dur hic birseye yaramiyorlar. :
Bence Bilgi sayarlarin en iyileri "DELL"
Sadece bilgi sayar üreten bir Firma adamlar kendilerini bu ise vermisler ve harikaa dogrusu. Bravo
Ceb telefonlarinda en iyisini sana hak veriyorum "NOKIA" yapiyor, baska tanimiyorum. Bravo

Motor benimde hosuma gitmedi ama elbette zevk meselesi, adam Plakayi ne güzel yere takmis iste... viraja cok yatmasini engeller ve adami ikaz eder cok yattin dur simdi gümlemiyelim diye Delirdim
Erbili banyoda düsünmen cok enteresan, bazen kalpler bir olurmus kimbilir belkide oda seni düsünmüstür... Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
waalaa ben ne yaptimsa hic aklima gelmiyor kerata... Delirdim Göz kırpıyorum
Erbil benim düsüncelerime göre bu gidiste 2009 R1 alacak belki suan kendiside biliyor ama söylemiyor....
Erbil büyük bi BOMBA patlatmaya hazirlaniyor ama Hayirlisi bakalim...

Serkan_yenidünya
Dur acele etme yazar canim....hele bi kendine gelsin sabah sabah..... Dil çıkarıyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jantlarda krom alsa daha güzel olurdu,eksozlar kaba yandan küçük tüp olması lazım

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arka maşayı uzatıp plakayı yana alan motorları gördüm de maşayı uzatmadan takanıda herhalde ilk defa görüyorum.. Gerçi adam da haklı 1896 km caddenin uzunluğu bir ucundan bir ucuna gitsen gidip dönmen 2 gün sürer Gülümsüyorum nerde viraj yapacak adam Delirdim

slowokan resimdeki Suzuki K4 yada K5 600cc olması lazım..
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek renk çok tıkamış renk oyunu olmadan çok spor durmuyor jantlar bal küpü renginde olabilirdi...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
Yaaa bak Allah seni inandirsin... Ayiptir soylemesi gecenlerde sabah evden cikmadan once banyoya girmistim evde. Hani insan banyodayken dusunur ya, aklina ne gelirse artik. O sirada senin topiclerini dusunurken aklima senin motorsuzlugun geldi.
abim yuh yaaa,banyoda demek.allahtan motorsuzluğumu düşünmüşün yoksa fantezi kurbanı olacakmışız da haberimiz yok Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

slowokan demiş ki:
"Ulan" dedim, "Adam aslinda en guzelini yapti, piyasa canliyken satti elindekini, onumuzdeki sene de yeni kasa bir sey kaptiracak. Ama yeni kasalar cikinca bile hemen almaz bu adam, 3 ay pusuda bekleyecek kullanici yorumlarini dinlemek icin, sonra harekete gecer. Motor piyasaya ciktiktan sonra 3 ay daha nasil bekler, orasi da ayri bir karin agrisi" dedim. Çok gülüyorum
dostum,1000rr şikayetleri yurt dışı formlarında ocak ayından itibaren yazılıyordu.
tr de marttaki fuardan sonra genelde açılıyor piyasa.ocak ayından marta ayına kadr yurt dışı formlarını martta fuarda canlı gördükten sonra 1 ay da alanların yorumlarını izledikten sonra ne alacaksam alacağım.nisan ortası yada sonuna doğru pimi çeker patlatırım bombayı,haziranı falanı filanı beklemem. Göz kırpıyorum Bravo Bravo Bravo

slowokan demiş ki:
"Bi de hayret ettim "Yaw ekamba bile piyasanin canliligini degerlendirdi sezonun basindayken, 1 sene motorsuz kalmaya razi oldu. Ben su kadarcik tecrubemle ayni hareketi zor yapardim vallahi. Ne irade var adamda demek ki Şok oldum " dedim. Ondan sonra da banyodan ciktim. Çok gülüyorum
bende çok pis bir irade ve azim vardır bilemessin.
çok yakın kankam nosscu la da iddalaştık 2009 yeni kasa alacaz diye,
ama işin gerçeğini söylemek gerekirse az yoruldum,motora olan zevkimi kaybetmeye başlamış ve temelli sapıtmıştım son zmn larda,olmadık olmadık agresif kullanımlar yapıp en sonunda başıma iş almaktan da korkar olmuştum.
ama bazende en az 1 sezon bırakıp etrafında olup bitenleri izlemek gerçek ve kürk dostluklarınıda ayıklamak gerek öyle değilmi kardeşim..
benim düşünce ve beyin yapım az hasas ve ince çalışır 40 tilki dolaştırır teraziyi dengelerim ara ara.
bu sezon yaya geçirmekle kendime göre çıkan sonuçlara göre çok isabetli bir karar verdiğim için çok memnunum.
2009 da varyaaaaaaaa......................
bu arada allahtan banyodan çıkabilmişin çarpılmadan,beni düşünürken destur çektinmi bari puhahahahaahah Delirdim Delirdim Delirdim

armyy demiş ki:
ekamba, sen şımdı motorsuzsun ya 6RR sana f16 gibi gelir Çok gülüyorum Çok gülüyorum

daha eveli gün warcer erdem kardeşim somaya yanıma geldi,al abi bi tur at dedi 600rr la,
f16 gibi gelmesede çok sıkı makine,gerçekten 600rr a laf söyleyecek adamın alnını karışlarım.. Bravo

conan81 bu aralar msn de yakalıyamıyorum seni kankam....????

Zx12aLi teşekkür ederim.
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO Abim bak görüyomusun yine cvp vermedi bana ben ne yapayım bunu ! Beğenmedim Sinirlendim Gülümsüyorum

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, turşusunu kur...... Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba Erbil'abim hele şükür bi cevap verdin beni takip et her topic de adın geçio Gülümsüyorum senin tursunu kurup nabıcam pis yamaha cı Gülümsüyorum

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, 6rr pis gider erbilis abi Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal