Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Zamanı gelmiş bazı şeylerin..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Zamanı gelmiş bazı şeylerin..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Zamanı gelmiş bazı şeylerin.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle buraya yazacaklarım yanlış anlaşılmasın kimsenin malında gözüm yok herkesi çok seviyorum Çoook seviyorum ;

Uzun zamandır motor alıcam diye çabaladım uğraştım çalıştım milletin kölesi oldum para biriktirdim..Elimdeki onsuz yapamam dediğim herşeyi sattım verdim ettim gençliğimi harcadım..Ama en sonunda bi dolandırıcının hatta 2 dolandırıcının kurbanı oldum..

yaklaşık 3-4 senemi harcadım bir cbr 125 almak için ama salaklık ettim beceremedim..Artık bazı şeyleri atlatmam lazım bu durumdan çıkmam lazım dışardan hep güleryüzlü olmaya çalışıyorum ama içimde hergün başka bir parçam kayboluyor..yıkılıyorum..Sonuçta bir motorsiklet bir demir parçası ama niye bu kadar bağladım kendimi bende bilmiyorum..Her md ye girdiğimde acım daha da deşiliyor..Bu hafta artık direncimin kalmadığını hissetmiş bulunuyorum..Ben artık dayanamıyorum..

Bu sitede çok değer verdiğim kişiler var çok sevdiğim kişiler var tanıdığım tanımadığım..Herkese dileğim umarım hayalini gerçekleştirir ve hep mutlu olur..Herkes kendine iyi baksın herkes motoruyla kazasız belasız hayırlı kilometreler yapsın..

Ben uzun bi süreliğine motosiklet sevdama ara veriyorum md kardeşlerim..En azından bir motorsiklet alacak gücü - maddiyatı yeniden elime geçirene kadar..

Bu yazıyı arkamdan ''dur Tolga nereye gidiyosun'' veya ''Şov yapıyo bu ya dikkat çekmek için işte'' denmesi için değil, sizlerle uzun zaman geçirdiğim ,sizi ikinci ailem olarak gördüğüm için kendime bir borç bildim..Bu topic i açmamın diğer sebebide gerçekten artık bir laf edip arkasında durma zorunluluğu olması..Yani bu topic i açmasam 1 hafta sonra özleyip gene dur bi bakayım diye foruma girebilirdim ama bu topicden sonra artık bir laf ağızdan çıkar ve arkasında durulur bu yüzden uzun bir süre kendimi tutacağım..Herkes hakkını helal etsin arkamdan sevgiyle bir el sallasın bana yeter çok mutlu olurum..Beni seven sevmeyen takdir eden, etmeyen herkese teşekkür ediyorum MD den çok şey öğrendim çok..Çok güzel arkadaşlarda edindim..

--İnşallah ilerde tekrar görüşmek üzere..--

Herkesi çok seviyorum inşallah kimseyi kırmamışımdır bu sitede..Kırmadığımı düşünüyorum her zaman en iyi şekilde kendimi sizlere göstermeye çalıştım..

Hoşçakalın..
Çoook seviyorum Çoook seviyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm

En son _ToLGa_ tarafından 18.07.2008 - 23:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, tolga kardeşim yaşadığın şe çok kötü ama dünyanın sonu değil ya be kardeşim cana geleceğine mala gelsin ama sen kararını vermişin kardeşim gidene dur demek hiç huyum değildir hoşçakal kendine iyi bak eminim senin altındada bigün istediğin motor olucak Göz kırpıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm durumuna cok üzüldüm detaylı bir şekilde kendini ifade etmişsin tabii burada olmak ta dogal olarak motorunu aklına getirdigi için seni daha cok geriyor ve üzüyor umarım kısa sürede her şey yoluna girer yolun acık olsun saglıcakla kal
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolga seninle yeni tanıştık ama seni çok severim iyi insansın ama çok üzülüyom Ağlıyorum cana geliceğine mala gelsin ama sen kararını vermişin ne diyelim hayırlısı olsun inş istedğin motoru alırsın ilerde Bravo

HOŞÇAKAL ToLGa

Çoook seviyorum Çoook seviyorum _ToLGa_ Çoook seviyorum Çoook seviyorum

fırat üner izmir MD

En son depresif_motorcu tarafından 18.07.2008 - 23:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim allah yolunu açık etsin herşey istediğimiz gibi olmuyor hayatta herkezin istediği hayal ettiği yapmak istediği şeyler var ama olmayınca olmuyor kader bu önüne geçemezsin hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum eğer motor sana haıyrlı olmayacaksa olmasın kardeşim 10 yıl ağlarsın ama bir gün anlarsın ki hayırlısı buymuş dersin hayatta başarılar dilerim sana ama unutma ki herşey istediğimiz gibi olmuyor bunun önüne geçemezsin herkezin bir derdi herkezin birde dermanı vardır allah yardımcın olsun
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HasanTahsin, Uzun süredir tolgayı tanıyorum evet belki siteden ayrılması dünyanın sonu değil ama tolga daha 17 yaşında bende 17 yaşındayım 3 sene boyunca para biriktirdi 3.500 YTL'si vardı bu yaşta öyle o kadar parayı biriktirmek kolay değil ve bi anda en zayıf yerinden yakalanıp parası dolandırıldı,Tolga MD'Den ayrılmıyor sadece uzun bi süre ara veriyor kendimi onun yerine koyduğumda hak veriyorum aslında ona, hergün yeni topic açılıyor "Yeni Motorum Vs Vs." Bu onu içten içe yiyor ve böyle bişeye kalkışmasına'da hak veriyor gibiyim..Bana katılmayan varsa söylesin..

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CbrErcan, Bravo

Tolga kardeş.. Bu vereceğin uzun arada kendine çok çok dikkat et..

Allah yardımcın olsun. Biz her zaman burdayız....
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: son zamanlarda Denizli

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dolandırılmana üzüldüm kardeşim..ama hevesın kırılmasın Bravo bu sevda içinden yok olmasın.
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşçakal kardeşim herşey gönlünce olsun... Ağlıyorum
mehmet098
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu dolandırıcılar.öteki tarafta bunların hesabını nasıl verecek bilmiyorum.insan calışıp didinip ter döküyo,bir dolandırıcı gelip 2 dk da tüm hayallerini alıp kaçıyo Öfkeliyim Sinirlendim .üzüldüm kardesim inşallah daha iyilrini alacak para biriktirirsin.
Başa dön
mehmet098 Çevrimdışı mehmet098 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, biz hep buradayız.. Bravo
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 19.07.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, yasadigin her neyse, seni cok uzmus belli ki. Belki sen bir hata yapmissindir veya da cok fazla durust, iyi niyetli davranmissindir. Hayatta her sey (buna duzenbazliklar, serefsizlikler de dahil) insana bir seyler ogretir. Belki yasadigin bu olaylar senin icin su an cok uzucu ama ileriki hayatinda seni daha buyuk tehlikelerden, kaziklanmaktan kurtaracak. Her alinan darbe, insani daha guclu kilar. Sen de MD'den ayri kaldigin sure boyunca sabirli olmaya calis ve ilerideki hedefine odaklan. Bravo

Seni kim uzduyse ve canini bu kadar sıktıysa "Allah belasini versin." diyorum. Sinirlendim

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, demişki
Alıntı:

ToLGa_, yasadigin her neyse, seni cok uzmus belli ki. Belki sen bir hata yapmissindir veya da cok fazla durust, iyi niyetli davranmissindir. Hayatta her sey (buna duzenbazliklar, serefsizlikler de dahil) insana bir seyler ogretir. Belki yasadigin bu olaylar senin icin su an cok uzucu ama ileriki hayatinda seni daha buyuk tehlikelerden, kaziklanmaktan kurtaracak. Her alinan darbe, insani daha guclu kilar. Sen de MD'den ayri kaldigin sure boyunca sabirli olmaya calis ve ilerideki hedefine odaklan.

Seni kim uzduyse ve canini bu kadar sıktıysa "Allah belasini versin." diyorum.

Bravo Bravo Bravo Bravo

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, dostum yaşadıgın bu olaylar çok kötü aynı bende senin kadar üzülüyorum herşeyin hayırlısı olsun canını sıkma hayat devam inşallah allah gönlündeki motoru nasip etsin herşey gönlünce olsun HOŞÇAKAL... Ağlıyorum Ağlıyorum İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_ nereye gidiyormuşsun, biz seni bırakmayız, gerekirse birazdan ümitköye kadar gelirim kardeşim benim. sensiz buranın tadı olmaz. zaten 3-5 Ankara'lı var. hiç bir yere gidemezsin.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

önemli olan motorunun olması diil ki. önemli önemli motorcu ruhunu taşımak. gidemezsin.
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal