ZX-636R, senin motorla 296 görmek için ne değişiklikler yaptın bi söylermisin? dişlilerle oyanamışsındır ıvır zıvır bunun rodajıda var bak benm motor 5. viteste vites değiştirme ışığını 272km hızdayken yakıyor hızıma baktığımda daha redlineye kesiciye çok devir vardı. arkamdanda 08 kasa 600rr geliyordu durduğumuzda sen 5. vites kaç max. hızdaydın baktınmı dediğimde 275 gördüm demişti 600rr kullanıcısının kilosu 60kilo benm kilom 95 bende yalan yok turboburağa söylerim oda yazar buraya bide ondan duyarsın
arkadaşlar batunun arkasında ben vardım RR ile.ben radar var mı diye yola baktım ve sonradan hızlandım.çünki yolu en iyi bilen benim.baktım radar yok onların peşine gaz açtım.km 275 gösteriyordudevir saati 15 devirdeydi.ama yalan konuşmıyım vites 5 mi 6 mı tam olarak bilmiyorum.büyük bir ihtimal 6 dır diye düşünüyorum. 288 de kesiciye giriyorsa 16 bin devirde kesiciye girer 1.000 devirde 20 km/s yapıyor ortalama.bilemiyorum yaa bu böyle hesaplanmaz. biyerden kamera bulmam lazım . ayrıca RR cılara bakıyorum adamlar bimem kaç senedir kullanıyorum cart curt.ben daha 3 ay oldu motoru alalım 4.000 km de arka lastik sıfırladım ve 190/50 lastk taktım ve onun bile yanaklarına indim. ama ne ayaklar yere değiyor nede başka bişi .
bathu ZX636 6.vitesde 279km/h ile gideken kac dd çeviriyordu?
"5.viteste 279 km ile giderken.." olacaktı sanırım
hıcbır 600cc kı buna 636 da dahıl 5.vitesde 279km/h yapamayacağı için 6.vites diye sordum hicbir yanlıslık yok!
ama cevap alamadıgım ıcın bu arkadasın keyboardracer oldugunu dusunuyorum
bathu kilo ile vites son hızının ne alakası var açıklar mısın?
mesela 60 kg birinin motoru 5 de 260km/h yaparken 100kg birinin motoru 5 de 250km/h mi yapıyor?
kg motorun son hızını ve ivmelenmesini etkiler yoksa aynı vitesdeki son hızını değil....
arabayı tek kişi kullanırken 1.vitesde 55km/h yapıyorsan 4kişi bindiginde yine 1 de 55km/h yaparsın tek fark daha yavas ivmelenirsin
mantık aynı...sadece dusunun biraz
KaraRR demiş ki:
Alıntı:
Dişçiye görünenler belirtirse daha iyi aydınlanırız..
Bir de eski kasa RR'ın yokuş aşağı hariç artçıyla 277 yapma şansı çook zor
Kaya 2005RR la Sapanca MC duzlugunde 282km/h yapan arkadaşım var...Eray da çok iyi tanır
ama artçı ile ne yapar bilmiyorum 277 rampa aşağıdır kesin
ben 3 yıldır yazıyorum video çekın koyun diye buzamana kadar çok az kısı video çekti...
ortalama her 100 gazlıyorum dıyenden 5 ının max speed vıdeosunu ızlebıldık....
kalan 95 klavye gazcısı oluyor....
turboburak;600RR ın 5 de 275km/h yapması imkansız ....600rr kullanan arkadaşlar yazsın artık ben bırsey demıyorum ....
anladık Batu motorun kac dd de kac km yaptıgını bılmıyor
ve oyle anlasılıyorkı hıc 278 km/h ye de cıkmamıs ki motorunun kacıncı vıtesde oldugunu bılmuıyor baska arkadasının vıtesıne gore tahmın yurutuyor
bathu senın motor redlıne ısıgını kac dd yakıyor ve motor kacıncı dd de devir kesıcıye gırıyor?
En son ZX-636R tarafından 19.07.2008 - 00:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
motorun dişlisiyle oyna snra senin hızın 5. vites 269 ken benimki 5. vites 279-278-277 olur daha da konuşmuycam çünkü gerenk yok klavye gazcısı olsam tüm 600lük makinalara 1000rrlara meydan okur sivrilirdim bu sitede boşver _________________ Yeşil Peri.. tıtanıum 636
Tarih: 19.07.2008 - 11:17 Mesaj konusu:
BENCE KONUŞMAK YERİNE VİDEO KOYUN KAPAK OLSUN MİLLETE
hem guzel kareler seyretmiş olurduk olmazmı......?
o zaman ak g.. kara g.. meydana cıkar sanırsam _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
Tarih: 19.07.2008 - 12:00 Mesaj konusu:
bathu, motosikletlerde dişli değişiminde kadran sürati değişmez çünkü önceden programlanmış olan kadranda her viteste kaç km hıza ulaşacağını krankın dönme hızından alır. Ancak BMW arabalarında sürati ABS sensöründen okur ve diferansiyel, vites oranları değiştiğinde de kadran ABS sensöründen okuduğu sürati kadrana yansıtır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız