Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600cc sınıfnın son hızları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600cc sınıfnın son hızları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 18.07.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu demiş ki:
ZX-636R, senin motorla 296 görmek için ne değişiklikler yaptın bi söylermisin? dişlilerle oyanamışsındır ıvır zıvır bunun rodajıda var Göz kırpıyorum bak benm motor 5. viteste vites değiştirme ışığını 272km hızdayken yakıyor hızıma baktığımda daha redlineye kesiciye çok devir vardı. arkamdanda 08 kasa 600rr geliyordu durduğumuzda sen 5. vites kaç max. hızdaydın baktınmı dediğimde 275 gördüm demişti 600rr kullanıcısının kilosu 60kilo benm kilom 95 bende yalan yok turboburağa söylerim oda yazar buraya bide ondan duyarsın Bravo

arkadaşlar batunun arkasında ben vardım RR ile.ben radar var mı diye yola baktım ve sonradan hızlandım.çünki yolu en iyi bilen benim.baktım radar yok onların peşine gaz açtım.km 275 gösteriyordudevir saati 15 devirdeydi.ama yalan konuşmıyım vites 5 mi 6 mı tam olarak bilmiyorum.büyük bir ihtimal 6 dır diye düşünüyorum. 288 de kesiciye giriyorsa 16 bin devirde kesiciye girer 1.000 devirde 20 km/s yapıyor ortalama.bilemiyorum yaa bu böyle hesaplanmaz. biyerden kamera bulmam lazım Gülümsüyorum . ayrıca RR cılara bakıyorum adamlar bimem kaç senedir kullanıyorum cart curt.ben daha 3 ay oldu motoru alalım 4.000 km de arka lastik sıfırladım ve 190/50 lastk taktım ve onun bile yanaklarına indim. ama ne ayaklar yere değiyor nede başka bişi Çok gülüyorum .
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcu07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kumluca/Antalya

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 lüklerde güzel hız yapmış bir zamanlar video eklemiştim hatırlarsanız hız yazmaya gerek yok
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslnda ben şaka yaptım şike var bu işte dime batu Çok gülüyorum .5.vitesteydimde uyku sarhoşuna 6 demişim Çok gülüyorum
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bathu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ara dişçiye gitmek moda oldu bende dişime dolgu yaptırayım Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turboburak, lastiği bitirmekle diz değdirmenin alakası yok dizini açmazsan değdiremezsin tabiki..
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, diz değdirmekte ne alaka?? sen gel beni bura izle sana diz ne kelime dirseğimi değdiriyim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 600 rr 180 km/h
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bomex demiş ki:
cbr 600 rr 180 km/h

dostum 3. vitese yeni çektin heralde Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turboburak, Alkışlıyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bathu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burağın dediği doğru virajını biliyorum değdiriyor Bravo daha çok yatmak için lastiği 190lık taktı şimdi Göz kırpıyorum
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RR-37 demiş ki:
Alıntı:

bathu ZX636 6.vitesde 279km/h ile gideken kac dd çeviriyordu?

"5.viteste 279 km ile giderken.." olacaktı sanırım Gülümsüyorum

hıcbır 600cc kı buna 636 da dahıl 5.vitesde 279km/h yapamayacağı için 6.vites diye sordum hicbir yanlıslık yok!
ama cevap alamadıgım ıcın bu arkadasın keyboardracer oldugunu dusunuyorum

bathu kilo ile vites son hızının ne alakası var açıklar mısın?
mesela 60 kg birinin motoru 5 de 260km/h yaparken 100kg birinin motoru 5 de 250km/h mi yapıyor? Şok oldum Şok oldum Şok oldum

kg motorun son hızını ve ivmelenmesini etkiler yoksa aynı vitesdeki son hızını değil....
arabayı tek kişi kullanırken 1.vitesde 55km/h yapıyorsan 4kişi bindiginde yine 1 de 55km/h yaparsın tek fark daha yavas ivmelenirsin
mantık aynı...sadece dusunun biraz

KaraRR demiş ki:
Alıntı:

Dişçiye görünenler belirtirse daha iyi aydınlanırız..

Çok gülüyorum

Bir de eski kasa RR'ın yokuş aşağı hariç artçıyla 277 yapma şansı çook zor İyi fikir

Kaya 2005RR la Sapanca MC duzlugunde 282km/h yapan arkadaşım var...Eray da çok iyi tanır
ama artçı ile ne yapar bilmiyorum 277 rampa aşağıdır kesin Gülümsüyorum

ben 3 yıldır yazıyorum video çekın koyun diye buzamana kadar çok az kısı video çekti...
ortalama her 100 gazlıyorum dıyenden 5 ının max speed vıdeosunu ızlebıldık....
kalan 95 klavye gazcısı oluyor....

turboburak;600RR ın 5 de 275km/h yapması imkansız ....600rr kullanan arkadaşlar yazsın artık ben bırsey demıyorum ....
anladık Batu motorun kac dd de kac km yaptıgını bılmıyor
ve oyle anlasılıyorkı hıc 278 km/h ye de cıkmamıs ki motorunun kacıncı vıtesde oldugunu bılmuıyor baska arkadasının vıtesıne gore tahmın yurutuyor Çok gülüyorum

bathu senın motor redlıne ısıgını kac dd yakıyor ve motor kacıncı dd de devir kesıcıye gırıyor?

En son ZX-636R tarafından 19.07.2008 - 00:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motokorki
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 model ZXR-6 ile 265 Km .Gaz kolu sona geldi.
Başa dön
motokorki Çevrimdışı motokorki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bathu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun dişlisiyle oyna snra senin hızın 5. vites 269 ken benimki 5. vites 279-278-277 olur daha da konuşmuycam çünkü gerenk yok klavye gazcısı olsam tüm 600lük makinalara 1000rrlara meydan okur sivrilirdim bu sitede boşver Bravo Alkışlıyorum
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCE KONUŞMAK YERİNE VİDEO KOYUN KAPAK OLSUN MİLLETE Delirdim

hem guzel kareler seyretmiş olurduk olmazmı......?

o zaman ak g.. kara g.. meydana cıkar sanırsam Delirdim
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, motosikletlerde dişli değişiminde kadran sürati değişmez çünkü önceden programlanmış olan kadranda her viteste kaç km hıza ulaşacağını krankın dönme hızından alır. Ancak BMW arabalarında sürati ABS sensöründen okur ve diferansiyel, vites oranları değiştiğinde de kadran ABS sensöründen okuduğu sürati kadrana yansıtır.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12 13, 14, 15  Sonraki
13. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.36 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal