Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600rr'ın,gsxr1000 veya diğer binlik makinalardan farkı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600rr'ın,gsxr1000 veya diğer binlik makinalardan farkı
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
suatcengiz
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL-BEYLIKDUZU

MesajTarih: 19.07.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim cbr 600rr 1 depo ile (50 ytl ye doluyor) 200Km gidiyor.
Başa dön
suatcengiz Çevrimdışı suatcengiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, kısa ve net cavep olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ustune kımse yazmasın Delirdim
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya satacağına modifiye yaptırsana beyin sistemi filan taktır bence elimde beyin sistemi hakkında bi broşür vardı hızı arttırıp yakıtı azaltacağı yönünde yazılar vardı
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 lik torkla 600 luk devirle yurur.Sen uzun yolda 1000 liğe yetişiyım diye depoyu boşaltırsın. Dil çıkarıyorum
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2FAST4YOU,
Özgür'üm 1000 liğe göz kırpıyorsun anladık ama bu kadar da açık beyan edilmez ki kardeşim, aramızda hala 600'lük kullananlar da olabilir Çok gülüyorum
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim 600RR la İstanbul -Eskişehir arası bi depoyla 240 km gittik iki kişi. Şehir içinde ortalama bi depoyla 180 ile 190 km arası yol yapıyorum. Bazende 20 ytl'ye 40 km zor gidiyorum.Devirli kullanınca çok fazla yakıyor Çok gülüyorum Yapıcak bişey yok bu zevk için herşeye değer bence. Saygılar..
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşin aslı 600cc makina 1000cc den azyakar ama 600cc makina ile 1000cc makina yola gidiyorsa 600cc 1000cc ayak uydurması için yüksek devir gazlıyor ve 600cc yakıtı götürüyor

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu şu mu demek''uzun yola çıkacaksan en ideali 1000'lik makina'' Gülümsüyorum

BLUE ANGEL

En son xloys tarafından 19.07.2008 - 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
xloys Çevrimdışı xloys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xloys, Delirdim Delirdim
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
yüksek devir yüksek yakıt,
1000cc 8000 devirle giderken sen onla eş gidebilmek için 12000 devir basarsın oda yakıtını artırır. Göz kırpıyorum
olay bukadar basit.

+1 Bravo
kozalak82
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yakarsa yaksın önemli olan hakkını verebiliyormu Gülümsüyorum
Başa dön
kozalak82 Çevrimdışı kozalak82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xloys demiş ki:
bu şu mu demek''uzun yola çıkacaksan en ideali 1000'lik makina'' Gülümsüyorum

Her turlu. Bravo

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
efsane1946
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler belki saçma gelicek ama beni bildiim honda 600rr yamaha r6 danda fazla yakıor ben pek fazla anlamam ama teklonoji çok gelişmiş honda gatdar yamaha hesaplı gidior

ama şuda var sonucunda bu makinalara verdiimiz herşey zefk için ve eyer 600rr den zefk alıorsan benzininede katlanıcan ha ben yakıta bakarım diorsanız Göz kırpıyorum sukutırlar en hesaplısı Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Motordelisi
Başa dön
efsane1946 Çevrimdışı efsane1946 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sitenin kurallarindan haberin yok efsane1946, belli oluyor. Gir bi oku derim. Göz kırpıyorum
Seni cok fena bombalarlar bu imla ve noktalama hatalariyla. Beğenmedim

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 20.07.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efsane1946, bildiim değil:bildiğim, gelicek değil:gelecek, gidior değil:gidiyor, zefk değil:zevk....
bilerek mi yapıyorsun alışkanlık mı oldu bilemiyorum arkadaşım,ama bilerek yapıyorsan güzelim dilimizi katlediyorsun demektir.
slowokan,uyardı dıye yazmıyorum ama,imla benim ilgi alanıme giriyor.eminin doğru yazılışlarını biliyorsundur..dikkat edersen seviniriz
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal