Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 09.10.2007 - 14:10 Mesaj konusu:
Alıntı:
Dedim bana ses dinletme, kalkıyormuyuz? diye sordum, abi istediğin arabayı getir ama motorla olmaz dedi
akıllı adamın hali baska oluyor işte.. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Araba ıle gazlamak cok sakat bence..SRAD-HAN, gercı anlattıgına gore cok zevklı bır kapısma olmus sen adam gıbı kullanan bır sofore rastlamıssın sanslısın bızım burada her turlu pıslıgı yapıyorlar motorla kapıstıgını sanan gerızekalı araba suruculeri! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 09.10.2007 - 14:32 Mesaj konusu:
Alıntı:
Araba ıle gazlamak cok sakat bence..SRAD-HAN, gercı anlattıgına gore cok zevklı bır kapısma olmus sen adam gıbı kullanan bır sofore rastlamıssın sanslısın bızım burada her turlu pıslıgı yapıyorlar motorla kapıstıgını sanan gerızekalı araba suruculeri
valla ben adamın önü kapalı olduğunda gaz kesiyordum onu bekliyordum yan yana geliyorduk ordan bidaha sıkıyorduk ve zaman zaman birbirimizi kutlar hareketlerde bulunduk zaten tesadüfende olsa burgerkıngte karsılasınca çok sıcak bi sohbet oldu! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
TT600, bu veriler yanlış yau baksana butun 600ccler(05-06 model) 0-400 u 11sn altında tamamlıyor...
yau yanlış bilgiler vermeyin Fatih abiniz kızar sonra
kendisi 0-400 u 11sn altında geçemiyince kabahati motora buluyor da
1 Kasım Dünya Çankırılılar Günümüz Kutlu Olsun ..........http://www.cankirifederasyonu.com _________________ enjoy your drive,do not violate speed limitation
rules and not drive under influence Aşıksan vur saza ,Şöförsen bas gaza
Tarih: 19.07.2008 - 12:48 Mesaj konusu:
Alıntı:
1 Kasım Dünya Çankırılılar Günümüz Kutlu Olsun ..........http://www.cankirifederasyonu.com
hehehe vatana millete hayırlı olsun karayolcu, tesekkür ederim fena bi gundu,2kere haber gönderdik m5 sahibine halilde gelmek istiyordu ama bidaha yol yapamadık!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız