Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600cc sınıfnın son hızları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600cc sınıfnın son hızları

600cc sınıfnın son hızları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600cc motorlar tavan yaptı OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bathu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arka dişliyi yada ön dişliyi motorun standart dişlisini bir ufağı yada büyüğünü tak bakayım ne oluyor hızındaki sapmaları gör.
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu demiş ki:
arka dişliyi yada ön dişliyi motorun standart dişlisini bir ufağı yada büyüğünü tak bakayım ne oluyor hızındaki sapmaları gör.

kadranda gördüğün rakam değişmez. 5. viteste 15000 devirde 250 gösteriyorsa, 38 yerine 44 dişli taksan yine 250 gösterir ancak kadran sapması artar. Kadranda fiktif bir sürat görürsün.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bathu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayır hız değişir vites oranları değişir çekiş değişir. büyük dişli takarsan arkaya çekiş artar hız düşer, küçük dişli takarsan çekiş düşer hız artar en basiti. taktın 15bin devire Dil çıkarıyorum sen 38 yerine tak bakim 44 dişli de o 250 sürate 15 bin devirdemi ulaşıyorsun yoksa 20 bindemii
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker demiş ki:
bathu, motosikletlerde dişli değişiminde kadran sürati değişmez çünkü önceden programlanmış olan kadranda her viteste kaç km hıza ulaşacağını krankın dönme hızından alır. Ancak BMW arabalarında sürati ABS sensöründen okur ve diferansiyel, vites oranları değiştiğinde de kadran ABS sensöründen okuduğu sürati kadrana yansıtır.

ben yazacaktım erken davranıp sen yazmışsın Bravo Bravo .....
çok dogru yazmışsın %100 doğru % 100 katılıyorum Bravo Bravo

işte bunları bilmeyen insanlar dişli değişti hız dustu zannedıyor aslında hız düşüyor ama göstergede eski dişliye göre hesaplanan hız yazıyor
işin özü hiç bu süratlere çıkmayan insanlar tahminler yürütüp yaşamadıkları olayları yazıyorlar ve komık duruma düşüyorlar...
600RR ile 5. vitesde 272km/h yapmışkar yau kardesım bu motordan İstanbulda kullanan düzünelerce arkadaşımız var biz bilmiyormuyuz hangı motorun kaç yapacagını..biri çıksın da yazsın 600rr 5.vites son hızını benim tahmınım 260-265km arası yapar....
siz burda 272-278 den bahsedıyorsunuz.... Beğenmedim

3yıl kullandıgım ıcını dısını huyunu suyunu cok ıyı bıldıgım bır motor konusunda bırının kalkıpta bana 5.vitesde 272km yaptım ve ısık yandı daha da 1000dd vardı demesıne cok guluyor...siz kimi kandırmaya çalısıyorsunuz yau?
daha motorun kac dd de ısık yaktıgını kac dd de devır kesıcıye gırdıgını bılmıyor halbuki?
daha da açık yazayım ben bu motoru aldığımda videosunu çektiğimde butun viteslerde kac yaptıgını ispatladıgımda sen daha 636 nın selesine bile oturmamıstım
şimda kalmış 5.vitesde 278km yaptım dıyorsun.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
çek videosunu ozaman

ben sorularımın cevabını alamadım ve tahmınlerımın dogru oldugunu anladım
bu saatten sonra yazacagım bırsey yoktur klasik klavye gazcılıgı yapılıyor....
varsa aksını iddaa eden çeker 5.vites 278km/h vıdeosunu buraya koyar

alptoker demiş ki:
bathu demiş ki:

kadranda gördüğün rakam değişmez. 5. viteste 15000 devirde 250 gösteriyorsa, 38 yerine 44 dişli taksan yine 250 gösterir ancak kadran sapması artar. Kadranda fiktif bir sürat görürsün.

Alper boşuna anlatıyorsun cunku karşında hayatında hıc motorununa dişli takmamış hiç 5.vites sonunu gormemıs hic motorunu devır kesıcıye sokmamış hic 278km/h yapmamıs biri var Gülümsüyorum
öyleki motorunun kaçıncı vitesde oldugunu arkasında gazlayan adamın tahminine göre anlamaya çalışıyor Gülümsüyorum
pesss yani daha neler göreceğiz bakalım Beğenmedim

En son ZX-636R tarafından 19.07.2008 - 14:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ikibira
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün gözüme takıldı (600f ile) 6.viteste 6000 devir 120 kmh veriyordu. sonra 1000'er 1000'er artırdım. 6.viteste her 1000 devir 20kmh veriyor. dolayısıyla teorik olarak beyaz hattın son rakamı 14000 devirde 280kmh görmesi gerekir.
ikibira Çevrimdışı ikibira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikibira, 600F ler 6 vitesde o hızı yapan arkadaşımız var
videosu da youtubede mevcuttur....

MD de ki nicki Onlyrider Bravo
Başa dön
bathu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiçbiriniz birşey bilmiyorsunuz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ali excavator coşkun yanımda ve senin bu teknik konularda çok iyi olduğunu söyledi. meğersem benm motor 7 ileriymiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu demiş ki:
hiçbiriniz birşey bilmiyorsunuz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ali excavator coşkun yanımda ve senin bu teknik konularda çok iyi olduğunu söyledi. meğersem benm motor 7 ileriymiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum

şimdi oldu kardeşim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Coşkun a selam söyle Bravo

En son ZX-636R tarafından 19.07.2008 - 16:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mrt7
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim kardeşimde 2005 standart 600rr var tam dikkat etmemiş ama 3 aşagı 5 yukarı 260 dio 270ler çok zor hatta osürat imkansız ama yakın zamanda denersek eklicem ya ztn 6da okadar yapar bence
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim rodajım yeni bitti,uzun yoldan dönerken 1128km.de olduğunu görünce,biraz zorlayayım dedim,190-200 gittim Gülümsüyorum Düz yol olduğu için rahattım,İstanbul'a dönünce hemen 1000 bakımına götürüp,çalışmalara devam edeceğim Çok gülüyorum Bakalım yusuf kaç bin devirde gelecek yanıma Delirdim
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rodaj bakimina gidiyorum,yakinda sonhiz eklerim buraya..ama gecen sene 636 ile 295 gördüm ki kilom 87iydi ozaman...(ayrica motoru ogün arkadasa almistik ve ben isten hic uyumadan oraya gittim..hala daha giderdi gibi geliyor...motoru tanimayinca gaz kesiyor insan...)
Sapma mapma demeyin cünkü gps tacho var...
rodajdan sonra yine gps tachoyla ölcüm yapacam ozaman yazarim...videoda koyariz...bana sacma geliyor bu tip olaylar ama yazilanlari okuyunca dayanamiyor insan...
bu arada normal tachodaki sapma inanilmaz Şok oldum Şok oldum
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 20.07.2008 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son süratte 636 260-265 den sonra bütün 600 leri yavaş yavaş açıyor. bu da bence doğal bir olay. ama normal 600cc olan kawa da böyle bir durum yok. Bravo

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 20.07.2008 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

triumph daytona 675 de belki bir fark atar normal 600ccye.
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 20.07.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim RR ım 499 dan sonrasını göstermiyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
14. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal