Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - M5-SRAD-HAN kapışması..:):)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

M5-SRAD-HAN kapışması..:):)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 09.10.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
otoban gazcılarını,ansiklopedi gazcılarını ve klavye gazcılarını buluşturan site

MOTORDELİSİ Delirdim

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK OK OK
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.10.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Dedim bana ses dinletme, kalkıyormuyuz? diye sordum, abi istediğin arabayı getir ama motorla olmaz dedi

akıllı adamın hali baska oluyor işte.. Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 09.10.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Araba ıle gazlamak cok sakat bence..SRAD-HAN, gercı anlattıgına gore cok zevklı bır kapısma olmus sen adam gıbı kullanan bır sofore rastlamıssın sanslısın bızım burada her turlu pıslıgı yapıyorlar motorla kapıstıgını sanan gerızekalı araba suruculeri!
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 09.10.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Araba ıle gazlamak cok sakat bence..SRAD-HAN, gercı anlattıgına gore cok zevklı bır kapısma olmus sen adam gıbı kullanan bır sofore rastlamıssın sanslısın bızım burada her turlu pıslıgı yapıyorlar motorla kapıstıgını sanan gerızekalı araba suruculeri

valla ben adamın önü kapalı olduğunda gaz kesiyordum onu bekliyordum yan yana geliyorduk ordan bidaha sıkıyorduk ve zaman zaman birbirimizi kutlar hareketlerde bulunduk zaten tesadüfende olsa burgerkıngte karsılasınca çok sıcak bi sohbet oldu!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mototeam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU TEKİRDAĞ

MesajTarih: 09.10.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

srad han baba cok saglam bı olay olmus yanlız takıldıgım konu su otobandakı balonlu kız meselesı Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Delirdim Alkışlıyorum Dans

ak47baris87s@hotmail.com
Başa dön
mototeam Çevrimdışı mototeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600, bu veriler yanlış yau baksana butun 600ccler(05-06 model) 0-400 u 11sn altında tamamlıyor...
yau yanlış bilgiler vermeyin Fatih abiniz kızar sonra Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kendisi 0-400 u 11sn altında geçemiyince kabahati motora buluyor da
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 09.10.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
otoban gazcılarını,ansiklopedi gazcılarını ve klavye gazcılarını buluşturan site

MOTORDELİSİ Delirdim

Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 09.10.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, hanı ısın dogrusu yanın da olmak ısterdım fena bır duygu yasamıssın mademkı korayyında tanıdıgı yanı ozaman yıne denemeye nedersın Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
peugeot80
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.10.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 Kasım Dünya Çankırılılar Günümüz Kutlu Olsun ..........http://www.cankirifederasyonu.com
peugeot80 Çevrimdışı peugeot80 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 10.10.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çankırılılar günü gerçektende çok önemli vatana millete hayırlı uğurlu olsun..
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 600cclen M5 len kapıştim... 160dan sonra gecti gitti M5. Ağlıyorum
Hala unutamıyorum. Çok gülüyorum
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Tebrikler gerçekler neyse yazmışsın,okurken okadar heyecan yaptım sanki motoru kullanan benim,elim ayagım titriyor

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

1 Kasım Dünya Çankırılılar Günümüz Kutlu Olsun ..........http://www.cankirifederasyonu.com

hehehe vatana millete hayırlı olsun Gülümsüyorum karayolcu, tesekkür ederim fena bi gundu,2kere haber gönderdik m5 sahibine halilde gelmek istiyordu ama bidaha yol yapamadık!!
Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valle abi 280'le arabanın penjürünü görmek kadar zevkli bişey yoktur heralde Gülümsüyorum
yenny1i
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah bide videosu olsaymış,dadından yinmezmiş haaa:DÇok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Sonraki
9. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal