MehmetTan Mehmet'Abim gene keyfin yerinde helal olsun walla dans bira midye yarasın...
HakanDincer Başkan'ım Hakan'Abim şu busayıda bi temizliyiver bi zahmet
matorsado Sadom'Abim gelicektin bu tarafa dogru senle bi ekşın yapıcaktık ne oldu al 600_RR ı bende gixxa yı 01showtime ' ın yanına gidelim
ibRRahim İbrahim'Abim yok piyasada gene
Hakan Hakan'Abim geçmiş olsn ne oldu hayırdır...
herşeyiyle çok güzel olan ÇÇ etkinligi sizlerlerin katılımı ile çok süper olmus fotolardan anlasıldıgı gibi yüzünüzden tebessüm tekerinizden km basınızdan kaskınız eksik olmasın kazasız belasız cezasız günler... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
En son serkan_yenidunya tarafından 19.07.2008 - 10:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 19.07.2008 - 12:29 Mesaj konusu:
Ellerine sağlık dıvşanım annem, objektifine zeval gelmesin muckksss
İyi ki gelmişim yahu özlemişim sizleri slowokan benden önce yazmış, Hakan başkan ayakkabılarına bayıldım Onlar ailece zevk sahibi yahu, alışverişe çıkacağım zaman Rabbit anne ve Hakan başkanı da sürüklüycem benimle _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 19.07.2008 - 12:45 Mesaj konusu:
tesekkür ederimmm:) benim kızımın diğer resmini koymamışın ama _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Valla bu sefer daha bir keyifliydi.evet İbrahim yoktu ve en sevdiği oyunu kaçırdı(Şehir dışındaydı)
badcocktail, alışveriş de yaparız fotoğrafta çekeriz kuzu ,merak etme
SRAD-HAN, Berhan senin kızın diğer fotoğrafında firikik vermiş eklemeyeyim dedim Msn'den yolayayım _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 19.07.2008 - 13:37 Mesaj konusu:
Neşeniz daim olsun İzmir M.d ayrıca detaylı anlatım ve fotolar için teşekkürler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 19.07.2008 - 15:54 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya demiş ki:
rabitt resimler için ve paylaşım için teşekkürler
HakanDincer Başkan'ım Hakan'Abim şu busayıda bi temizliyiver bi zahmet
[/b]
1 aydan beri motoru yıkatmadım..
Sradhan çooook yakında harika bir yer açıyor ve inşallah haftada 2 kere yıkama-bakım için gideceğim. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız