Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - M5-SRAD-HAN kapışması..:):)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

M5-SRAD-HAN kapışması..:):)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Yaşım 45 ,15 yaşımdan beri aktif olarak motora biniyorum,motorla yarışacak süratlı arabayı severim,sen M5 in süratını görmek için beklemişsin isteseydin motorun avantajını kullanarak M5 i geçerdin,bazı arkadaşlar hala anlamak istemiyor

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

F430 Vs. CBR1000RR8 @ Ataşehir - Kumburgaz TEM Şok oldum

Pek yakında...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naptınnn yaaaaaaaaa.......
hepsını anladımda berhan İyi fikir arkaya metre mı saldın 1.2 metreyı nasıl ölçtun... Çok gülüyorum
roman gıbı olmus Çok gülüyorum
aşk,ıhtıras,tutku,adrenalın,korku,aldatma Dil çıkarıyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayolcu, abi zaten araba sadece düzlükte geçti,(standart dişlim olsa bence en fazla yan yana gelirdik o yolda gecemezdi,benim dişli buyuk)yazdığım gibi düzlüğe önde cıktım düzlüğün sonlarına doğru araba ince ince gecmeye basladı,ama gişelerden önce ben cıktım,cunkü virajlarda bana göre daha fazla yavaslıyor ve önünündeki arabayı gecmek için çok daha fala yere ihtiyacı oluyor,ben 2kere yavaslayıp önündeki arabayı gecip yanıma gelmesini bekledim yoksa 10sn kaybetse araba arkasında bidaha nereye yakalıcak mümkün değil!!pitman, valla depoya yatmış kesicide gideken arabanın ön panjurunu görmek için azcık kafanı cevirmek yetiyordu,beni gecmek için okadar yklastıki arkama,gaz elimden kaysa,yada incir kopsa araba üzerimden gecerdi fren sansı yoktu yani,hele arabanın o sesi cok rahat arkamda bile olsa duyuluyordu ürkütücü ses!!

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

pitman, ayrıca kapışma sonunda tesadüfen araba sahibi ile burger kıng te karsılastık,orda koRRhan,cercü ve bir arkadas daha vardı suan unuttum,yani olayların aynen yazıldığı gibi olduğunu araba sahibide onayladı orda yarım saat muhabbet ettik,bidaha kapışmak için zaman planlayalım filan diye sözlestik ama olmadı halilde gelmek istedi araba sahibine 2 kez haber yolladık dönmedi bize!! ben daha burda yazmadığım çok fena seylerde oldu o gazlamada ama burda hayatlarında 290la refrüje aramda 1mden az kala viraja giren adamlar pek olmayınca abartı sanılıyor,ama ordaki arkadaslarda biliyordu bunu çünkü beni tanıyorlar,benle sık sık yol yapıyorlar!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Senin M5 yarıştıgın gibi 10 gün önce bende subaru yla yarıştım,yazını okurken pozisyonların hepsi gözümün önüne geldi,Konya ya gelirsen tanışmak isterim slmlar OK

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, ne dıyelım bıdahakıne bı vıdeo cekde ızleyelım...okurken de heycanlı ama ızlemek daha heycanlı olur....
ayrıca anlatım tarzında cok surukleyıcı Bravo yasamıs gıbı oldum ama ben basamam öle salarım gecsın aman töbe ya...taş cıkar,ayı cıkar Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Alkışlıyorum Alkışlıyorum

M-5 kullanan arkadaşıda tebrik etmek lazım.
bu hızlarda bu samimiyet tez ayrılık getirir ama iki pilotta prof olduğu için tatsızlık olmamış. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, valla baba ben depoda kamera ile gezmiyorum,çesmeden dönüyorduk lay lay,makara ile,tek 1000lik bendim bi baktım bi M5 dedim acaba gercekmi yoksa çakma M5mi,takıldım pesine,yol istedim 160la,verdi ama gecmedim arkasına gectim yine,far yakktım defalarca,araba gazladı,oan anladım gercek M5 hayatımda ilkkez bir arabaya yetişmek için vites düşürdüm 6da gaz actım araba farkı actı çünkü İyi fikir valla ben otobanda sağlam araba kollarım hep,hatta bikere bi modifiye opel ile dalastım sağa virajda arabayı dıştan gecerken kıçım adamın sol dikiz aynasına vurdu baska gececek yer yoktu cunkü,bunlar benim zevk aldığım seyler,izmirde bide subaru grubu var sırada onlar var denk getircez nasılsa! 6-7 tane subaru STİ!!

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

bu hızlarda bu samimiyet tez ayrılık getirir ama iki pilotta prof olduğu için tatsızlık olmamış.

araba sahibi,4yıl TR gokart sampiyonu,ayrıca adam özel uçak kullanıyor,bide yanılmıyorsam 6.45i varmış adam hız ve adrenalin tutkunu!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
hatta bikere bi modifiye opel ile dalastım sağa virajda arabayı dıştan gecerken kıçım adamın sol dikiz aynasına vurdu baska gececek yer yoktu cunkü,bunlar benim zevk aldığım seyler,
yani bukadar olur,kankam kaç kere dedim sana pencere açık yatma diye.......
pesss vallaha pesss.........büyüksün berhan.... Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanı ben anlamadım arabadamı yatmıstı vıraja..kıc nasıl deger aynaya Şok oldum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, değdirene bak hocam,değiyor işte,anlamassın sen kurcalama fazla işin orasını...... Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, yavrucum işte ben bunu diyorum anlamak için gazlamak nedir bilmek gerek,kendi çapında gazlamak değil ama,hatta o araba ile gazladığımızda arabayı otaya ldık,içteki motor onurun R1 iydi,ben dışta kaldım o hızda dıştan gecmek için fazla yatmak gerek yoksa viraj cizgisinden çıkarsın yatıncada zaten araba dibinde dokunmak kaçınılmaz oluyor,cunkü sol serit dolu,opel orta seritte,onur sağında benim gececek tek yerim opelin solu,sol seritteki arabanın sağı,yani 2 araba arasından sağa viraj dönüyosun!! düşün pozisyonu bekli çözersin!! ayrıca benim tek bir kere olsun nerde boş konuştuğumu gördün sen yada duydun!! yapmadığım yada yapamıcağım tek bir kelime duyduysan ispatı ile yaz bende duyayım!!
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
ekamba,opel orta seritte,onur sağında benim gececek tek yerim opelin solu,sol seritteki arabanın sağı,yani 2 araba arasından sağa viraj dönüyosun!! düşün pozisyonu bekli çözersin!!!
yawrukuşum,pozisyonu yemin ederim dakikalarca düşündüm.
1=opel o an duruyormuydu virajda?
2=aynı anda opelle viraja girdiniz diyelim,kıçın opelin aynasına değecek pozisyonda nasıl sollayıp döndün tampona çarpmadan.
3=bu dediklerimin bi hayalini kur kafanda canlandır sonra daha mantıklı bir cvb lütfen.
hadi bana desen ki;
sağ viraja opelle girdik okadar yakın solladım ki motorumun kıçı opelin tamponuna değecekti motoru okadar önüne yatırdım desen eyvallah baba
ammmaaaaaaa opelle sağ viraja aynı anda girip sollarken opelin sol şöför aynasına kıçım çarptı ve solladım dersen
kusura bakma ama i-nan-mammmmmmmmm....
bunu rossi bile derse inanırsam arap olayım.......... Göz kırpıyorum Bravo

herkeze penceren açık kalmış muhabbeti yaparken bu sefer senin pencere açık kalmış kusura bakma ama
fena çeyeranda kalmışın kankam yaw.....
allahım berhanı alıp geliyorum sana doğru......... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son ekamba tarafından 19.07.2008 - 14:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, cevabını anlayamıyağına sorular sorma dostum ozman!! şimdi ben sana limit,türev,integral dan söz etsem yine anlamıcan oyuzden acıklamayada gerek yok!! aslında poizyon net olarak yazıldığı sekilde tabiki 200den yuksek süratle iki araba arasında viraja girmeyi şeçmek yusuf meselesi oyuzden bazı arkadaslara tuhaf gelmesi doğaldır!!
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 12, 13, 14  Sonraki
10. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal