Arkadaslar,
mümkün oldugu kadar kalabalik olup motorlarimizla toplanalim,TMF'yi Protesto edelim.Suana kadar yarislara katilmamakla protesto etmek istendi maalesef ses getiremedik.
Medya kanaliyla ses getirmemiz lazim.
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 19.07.2008 - 12:11 Mesaj konusu:
hep destek tam destek istanbulda ki bütün etkinliklere katılabilirim ... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Bulgar, TMF nin açılımı ne? Türkiye Motor Federasyonu. Yani başında Türkiye var. T.C. nin resmi bir kuruluşu burası.
Bir sektör Devletin elindeyse onu ne kadar protesto edersen et, hiçbişey fayda etmez! Yaktığın benzine, Konvoyda motorunun yaptığı hararete değmez. GEREK YOK!!! Dinlemezler
Tmf yi protesto edeceğine, Hergün benzine gelen zamları protesto etsene! En azından Protesto ettiğine değer, belki Halk kahramanı ilan edilirsin!!!
Bulgar hoşgeldin merhabalar aşagıdaki linkte kendine ait bi tanısma topic i aç istersende seni bi tanıyalım in misin cin misin çakma üyemisin işin esprisii bi yana birbirimizi tanırsak daha iyi haret edriz
link:
http://www.motordelisi.com/forum-18.html _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
hadoken takipteyim merak etme hep destek tam destek _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 19.07.2008 - 13:30 Mesaj konusu:
Ancak gercekten ciddi kalabalık bir protesto olursa ses getirecektir yoksa yalan olur _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız