Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TMF'yi Protesto !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TMF'yi Protesto !

TMF'yi Protesto !

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Bulgar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:56    Mesaj konusu: TMF'yi Protesto ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar,
mümkün oldugu kadar kalabalik olup motorlarimizla toplanalim,TMF'yi Protesto edelim.Suana kadar yarislara katilmamakla protesto etmek istendi maalesef ses getiremedik.
Medya kanaliyla ses getirmemiz lazim.
Başa dön
Bulgar Çevrimdışı Bulgar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep destek tam destek istanbulda ki bütün etkinliklere katılabilirim ...
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Basgazayawrum
Üye
Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bulgar, TMF nin açılımı ne? Türkiye Motor Federasyonu. Yani başında Türkiye var. T.C. nin resmi bir kuruluşu burası.
Bir sektör Devletin elindeyse onu ne kadar protesto edersen et, hiçbişey fayda etmez! Yaktığın benzine, Konvoyda motorunun yaptığı hararete değmez. GEREK YOK!!! Dinlemezler İyi fikir
Tmf yi protesto edeceğine, Hergün benzine gelen zamları protesto etsene! En azından Protesto ettiğine değer, belki Halk kahramanı ilan edilirsin!!!
Başa dön
Basgazayawrum Çevrimdışı Basgazayawrum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bulgar hoşgeldin merhabalar aşagıdaki linkte kendine ait bi tanısma topic i aç istersende seni bi tanıyalım in misin cin misin çakma üyemisin Gülümsüyorum işin esprisii bi yana birbirimizi tanırsak daha iyi haret edriz Bravo

link:

http://www.motordelisi.com/forum-18.html

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, artık alıntı haber koymuyosun yeni gelenlere Tanışma bölümünü gösteriyorsun.. Gülümsüyorum Takipteyim Çok gülüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken takipteyim merak etme hep destek tam destek Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olur asslında Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ancak gercekten ciddi kalabalık bir protesto olursa ses getirecektir yoksa yalan olur Üzgünüm Üzgünüm
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bulgar, merak etme bu çogunluk sağlanır bu gün her zaman yanındayız MD...!!! Bravo
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal