Bir Aşağılık herfi geliyor. Bir insanın resmen hayallerini çalıyor Ne kadar kötü bir durum. o tür dolandırıcıları hayabusanın arkasına bağlayacaksın otobanda süründürerek top speed yapacan. geride ceset diye bir şey bırakmayacaksın _________________ İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2232 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 19.07.2008 - 10:44 Mesaj konusu:
_ToLGa_, yapma dostum bak bende 6 senedir amcamın motorunu kullanıyorum 12 senedir babam ve amcamın yanında çalışıyorum ve hala bi motorum yok... 12 sene para almadan her türlü yardımı yaptım onlara insan bi düşünür hiç mi hatrı yok bu çocuğu diye ama olmadı almadı,,,, ve maddiyata da bağlı değil Allaha şükür maddiyat iyi denilebilecek seviyede ama ben hiç bir zaman MD ile aramı açmadım... amcamla kavgalı olduğumdan 5 ay motoruna dokunmadım o zamanlar MD ye girmek o kadar zor geliyordu ki sanki artık buraya ailt değilmişim gibiydi ama SAÇMA... biz burdaki kardeşlerimizi,abilerimizi,ablalarımızı motorlu olduğu için sevmedik motora ilgili olduklarından bu siteye girdik ama gene motora ilgilerinden dolayıda sevmedik... çok güzel insanlar olduğu için sevdik,gerçekten çok sağlam dostluklar kurduk, hayatımda en güvendiğim,en sevdiğim,arkadaştan-kankalıktan öte gördüğüm sertac_cagdas dostumu burda tanıdım, çanakkaleli nick li aytuğ kardeşimi burda tanıdım (yalnış anlaşılma yüzünden aramız şu anda limoni olsada gerçek dostluklar ala bitmez) , mehmet abiyi, hakan abiyi, alpaslan abiyi hepsini burda tanıdım... ya eralp??? deliemin??? titi??? noscu??? hayabusa??? daha sayayım mı? yapma dostum bunu bize yapma seni motorculuğun için değil insanlığın için sevdik sende bizi onun için sev MD nin hepsi altın gibi insanlar. BİZİ BIRAKMA .... _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2080 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 19.07.2008 - 13:14 Mesaj konusu:
Arkadaşlar öncelikle bu yazıları okuyunca resmen duygulandım..Hani tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya gerçekten öyle oldu..Uzun süre bir daha md ye girmeyeceğime yemin etmiş ben..Sizlerin bu yazdıklarını görünce en azından sadece bu topic i takip etmeye karar verdim
Yani sizler o kadar değerli insanlarsınızki şuan size iltifat ederken bile kullanacağım kelimeleri bikaç dakika düşünmeden yazmaya korkuyorum yanlış bir laf ederim eksik birşey söylerim diye..
Herkes madem benim hakkımda bu kadar uzun uzun yazmış bende herkes hakkında tek tek konuşmak istiyorum
HasanTahsin, seninle dün akşam tanıştık konuştuk gerçekten çok kanım ısındı sana benim hakkımdaki iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
neuremencer, çok doğru bir tespit yapmışsın gerçektende öyle..Artık bazı şeyleri unutmam lazım uzaklaşmam lazım diye düşünüyorum..
depresif_motorcu, dostum sağol sende özellikle o hazırladığın güle güle pankartı için çok teşekkür ederim
Answer_3, her kelimene katılıyorum her işte bir hayır var derler ama işte bazı şeylerin önüne geçilmiyo gerçekten..En büyük ceza unutmakdır..Ben unutmaya çalışıcam elbet birgün o dolandırıcıların bir tarafından çıkıcak benim hakkım..
CbrErcan, sağol Ercan sende beni tanıyosun uzun zamandır..Beni güzel anlatmışsın ama yok birisi yeni motor aldığı zaman içi gidiyo falan tarzında konuşmakda olmaz sanki..Milletin malına göz dikiyomuş gibi
slowokan, çok teşekkür ediyorum sizede forumda takip ettiğim saygıdeğer , bir kusurunu görmediğim kişilerden birisiniz sizden böyle şeyler duymak beni çok memnun etti..Tüm dediklerinizi 2-3 kez okudum..
husbayer, çok naziksin sağol ama sonuçta forumda çok sevilen çok göze çarpan yokluğu çok hissedilicek biri değilimki..Buranın sensiz tadı olmaz falan diyosun çok incesin ama ben bu laflara layık değilim Çok mahçup bıraktın beni..
constantine_502, ya valla ne desemki o kadar güzel konuşmuşsunki bana diyecek laf bırakmamışsın Benimde durumum aynı..Ailemin şükür ki maddi sorunu yok hatta bana istediği anda 600rr bile alacak imkanları var..Ama motora izin vermeyince olmuyor işte..Ben gittim ne kadar çok istediğimi ne kadar çok emek harcadığımı kanıtlamak için para biriktirdim..geçtim ailemin karşısına dedim ben motor alıyorum 125cc..Bakın bu da para..Direk çıktılar yok olmaz yok hayatta olmaz yok biz parasında değiliz falan..Sonra bende iyice inat ettim alıcam dedim sonra yüzüme gözüme bulaştırdım..
DagustuN, loriss, ozeltolga, mehmet098, hadoken, Zx12aLi, CrAzYrİdEr, deliruh;
Sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için teşekkürler
MD den ayrılıyo olmam md dostluklarımı bitireceğim anlamına gelmez herkesi çok seviyorum..Tanışmak isteyen sohbet etmek isteyen herkesede kapım açık msn im profil bilgilerimde yazıyor
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu yazılanların bu kadar hoş ve şirin olcağını hiç düşünmemiştim o yüzden bu topic i aktifliğini yitirene kadar takip etmeye karar verdim Hepinizi ÇOK Seviyorum
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Yazdıklarıma şöyle bi genel bakıyım dedimde gülmekten beter olmuşum gülücük salatasına dönmüş yazı _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız