Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3403 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 19.07.2008 - 02:19 Mesaj konusu: Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm..
fazla uzatmayayım..4 Leventden Sanayi mahalesine kadar kendimden emin bir şekilde dıgıdık dıgıdık motörümle ilerliyordum...yerde kağıtlar vardı...bilirsiniz...süpermarketlerin reklam kağıtlarından...hani domates 5 kuruşda patdis 100 kuruş tanıtım kağıtları...bide bilirsiniz onlar en kalite kağıttan basılır...kuşe kağıt denir kalitelisine...yerdeki bir kaç kağıdın içinden geçiyordum...önümdeki denyo bi ani fren yapınca bende telaşla önlere asıldımmı...aboo...ben frene bastım ama durmadı makina...o kağıdın üzerinde kaya kaya küt bi koydum arabaya arkadan...herifde geldi yanıma...nörüyo falan diye çıkıştı...arızaya verdim bende...böyle bi artistik patinaj durumu olunca bende çıkıştım...ulan kaç kuruşluk araban var tutalım raporumuzu veya çağır polis dedim..
caz yapma diye bide fırça attım adamcağıza.. halbuki tüm denyoluk bende...adamın arabasına vurup bide üste çıktım...ama hükelalığı kabul edemem...artizliğe anında refleks yaparım... git hemşerim işine dedi bastı gitti...saf bulsa bizi 5-10 para isticek...pek hasarda yok...bendede sorun yoktu ama mal tatlı işte...bi yarın gideyimde ön takım taklavata baktırayım bi ara...nolur nolmaz...
bizim hikayelerimizde böyle vasat oluyor...ekamba gibi "ışık hızına çıktım" .."beni Hacı Fış Fış ziyarete geldi" hkayelerimiz yok...gariban hikayesi böle olur...gelen gidenimizde yok...
abi senin anlattığın bu olaylara hastayım valla hehh geçmiş olsun diyelim fazla birşey olmamış iyi..ben olsam tazminat davası açardım bime,neden o kağıtları yola atmışlar diye.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3403 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 19.07.2008 - 02:35 Mesaj konusu:
racingdelisi, kardeşim burası Türkiye demekten utanc duyuyorum ama böle işte...burası Türkiye...yani geçen TEM de aracla gidiyorum yolun ortasında ne gördüm tahmin et...jantıyla birlikte hayvani bir kamyon lastiği...artık yerinden fırladı galiba...ben arabayla kendimi zor attım sağa...motorcu olarak içim yandı ...şimdi bi motorcu kardeşim buna çarpsa ölür dedim kendi kendime...sonraki günlerde mavi kimyasal bidon gördüm yol ortasında...artık parçalanmış lastik yanakları bilmem ne...halimiz duman...ve inanki gece kör bi şekilde gittiğimize inanıyorum...Türkiyede gece yolculuğu intahar bence...
oskyy, Beyaz Volkswagen Bora idi...
slowak bmw profu o zaten...
bak topik açıyoz 46 tıklama olmuş şimdiye...ama yazmıyorlar...bi geçmiş olsun der insan be... olayı mizahi dille anlatınca sallayan omuyo bide he...anca ölücen veya hatun olucan MD de... yada SSci ekürilerin kankilerin pert tim gazcı timden olcan öle sayıyolar abi... bi çakma tektekerci HalilRRın varsa gayrısı yalan... onu al yanına Hakan Dinçere kafa tut... garibanın dostuda olmuyo anasını satayım... benim hiç hayabusam olmadıı abiii... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 792 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 19.07.2008 - 03:02 Mesaj konusu:
Gelmis gecmis olsun Kardesim allah beterinden saklasin.....
Kardesim kendi kendine neden sitem ediyorsun....yazan yazar... sonucta dur bakalim topigide yeni acmissin 16 dakkika sonra arayla yine yazmissin. Dur Bekle yaaa SABIR......
Saygilar.... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 3804 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 19.07.2008 - 09:07 Mesaj konusu:
mete_han, geçmiş olsun,adamı bul özür dile bence,haksızlık omuş
o kağıtlar yüzünden ortalık çöplük oldu zaten,dağıtan elemanlar da rasgle fırlatıyolar apartmanların önüne,yollara,bizim posta kutusunda faturalara yer kalmaz oldu bu broşürlerden,tanıtım kağıtlarından,apartmanın önü rengarenk çöplük oluyo gün içinde çöp arabası gelene kadar,yasaklanmalı _________________ her yıl rakıya katılan su miktarı 600 ton!!! GELİN SEK İÇELİM,HAYDİ TÜRKİYE!!!
Kayıt: Sep 15, 2007 Mesajlar: 341 Nereden: Konya Memleketi:Bandırma
Tarih: 19.07.2008 - 13:38 Mesaj konusu:
mete_han, Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın...
Güzel ülkemizden bir güzel manzara daha insanın hiç önemi ve değeri yok diye düşünüyorum ama kimseye kızmamız lazım bizim eğitim sistemimizde bir eksiklik var.Yollara ve ya çevreye birşey atılmaması gerektiğini yanlışlıkla düşürürsek almamız gerektiğini bir türlü öğrenemiyoruz.
Herneyse sana birşey olmaması sevindirici tekrar geçmiş olsun....İlker (toocold) kankan Bandırmaya tayin oldu biz hala Konyadayız sen hiç merak etme yakında ziyeretine geliriz...
(Sende resimli güzel bir topic açarsın.. ) _________________ VATAN Sözkonusu ise Gerisi TEFERRUATTIR.
mete_han, geçmiş olsun reklemlere denk gelmişsin program arasında anlaşılan madem öleee bim e hayır diyelim mi _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız