yukarıda yazmış olduklarıma ilaveten şunları da söylemek isterim,konu geldi diye TMF nun başarısız oldugunu gündeme getirmedim.Çıkmayan izin kararı ayrı bir şey, bu vermiş oldugu yanlış karardan dönse bile federasyon BA-ŞA-RI-SIZ-DIR ötesi yok. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 19.07.2008 - 09:31 Mesaj konusu:
bayadır bu siteye giremiyorum (askerliğin gözü kör olsun ) ama gözlerime de inanamadım rahmetli sinan sofuoğlu adına düzenlenmeye çalışılan bu güzel organizasyon neden ve niye bu kadar basit bir sebepten dolayı iptal ettirilir?Türkiyede "spor" sadece futbol olarak mı kalıcak bu gidişle?Acaba sevgili yöneticilerimiz bu tür organizasyonların ne kadar önemli olduğunun farkında değil mi?Yollarda bir çok "gazlayan" ss kullanıcısı var bu arkadaşlarımızı pistlere çekecek organizasyonlar olsa kötü mü olur ve bundan kime zarar olur?
yazık çok yazık şiddetle kınıyorum... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
motosiklet distribütörleri uyursa olacagı bu .bu söylenenlere göre bizim duyumlarımıza göre TMF birilerinin ÇİFLİGİ, DEVLETİN PARASI DENİZ YEMEYEN KERİZ ..2 YERDE YARIŞ OLURSA T.C. KAÇ KİŞİ MOTOR U TANIYACAK......TMF DEN MOTOSİKLET ADINA TÜRKİYENİN HER NOKTASINDA ETKİNLİK İSTİYORUZZZ...BU İŞE GÖNÜL VEREN LERİN ÖNÜNÜ AÇSINLAR ... O ZAMAN TMF DAHA ÇOK PARA KAZANIRRRRRR
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
KÖRFEZ PİSTİNİ 2007 İŞLETMESİ KİMDEYDİ _________________ Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Tarih: 19.07.2008 - 11:06 Mesaj konusu:
HakanDincer, Canım abim sen ne dersen o geçerlidir benim için biliyorsun her zaman maddi manevi arkandayım bunu söylememe gerek yok akşama görüşürüz _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1859 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 19.07.2008 - 14:17 Mesaj konusu:
Türkiye'de yaratılmış kurallar bütünü içerisinde başarılı olupta, yönetimi ele geçirmiş kişi ve ekiplere karşı mücadele ederek, bunları haksız uygulamalardan ve/veya dolayısiyle yönetimden uzaklaştırabilmek son derece zor, yorucu, devamlılık gerektiren, kararlılık ve gözükaralık gerektiren, ve özetle adanmışlık gerektiren çalışmayla gerçekleşebilir.
Burada önemli olan şu analizi doğru yapabilmektir... ;
1- Federasyon yöneticileri sadece bu olaya münhasır olmak üzere mi böyle yanlış bir karar almışlardır?
2- Nitelenen "yetersizlik" daha önce meydana gelmiş ve belli bir "sorumluluğu" içeren hukuki bir konunun alevlenmemesi, kendileri için kötü sonuçlara gelmemesi için aldıkları bir "ek tedbir" midir?.. Yani, bu pistte ölen motrcumuzun ölümünde federasyon ihmali vardı ise, bu konu yeniden gündeme getirilme tehlikesi mi taşımaktadır?
3- Federasyon yetkilileri, söz konusu yarışları diğer başka klüplere ve/veya pistlere kaydırmak suretiyle gerçekten kişisel çıkarlar mı sağlamaktadırlar? Eğer sağlamışlarsa bunların kanıtlandırılma şansı varmıdır?...
Bu maddelerin tek tek analiz edilerek, hangilerinin mevcut olduğu hangilerinin olmadığı, veya hangilerinin ne kadar mevcut olduğu saptanarak yapılacak mücadelede stratejinin buna göre oluşturulması gerekir..
Mücadelelerden haklı ve galip çıkıldığı anda bile "kazanımın neresine " çıkılabildiği, en az mücadelenin kendisi kadar önemlidir arkadaşlar.. Akıtılan kanın (!) tam karşılığının alınamadığı mücadeleler tarihte hakkettikleri gerçek değeri malesef alamazlar..
Bu söylediklerimden hareketle, Yönetimde olmayan sade bir üye olarak ben, mücadelenin toplumsal-sosyal boyutu içerisinde bana düşen görevleri yapmaya hazırım... Haksızlıklar hukuk platformunda olduğu kadar sosyal platformlarda da desteklenmezse ses getirememez..
Motosiklete gönül vermiş olan tüm arkadaşlarımın, yapılacak bir çağrıya cevap vereceklerini, ve etkinliklere katılımcı olacaklarından şüphem yoktur.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Tarih: 19.07.2008 - 15:47 Mesaj konusu:
bu ülkede uzun zamandır hiçbirşey yolunda gitmiyor! insan hayatına değer verilmiyor ki rahmetlinin adının yaşatılmasına önem verilsin! herkes yaptığı hareketin karşılığını bir gün alır umarım _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
Kayıt: Aug 09, 2007 Mesajlar: 248 Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR
Tarih: 19.07.2008 - 18:27 Mesaj konusu:
al ıste hem dıolar pıste yapın yarısları dılar hemde ızın veren yok tr de zaten hıc bısı yapılmaz bole yonetım olduktan sonra lanet olsun elımız den ne gelıosa yapmaya hazırız bız hakan abı
Tarih: 19.07.2008 - 21:15 Mesaj konusu:
DOSTLAR...
Camiamızda ne yazık ki bu tür olumsuzluklar sıkça yaşanıyor..Gerek konumları gereği gerekse geçmişleri ile sektörde yer tutan bazı isimler onlardan beklenenin aksine davranmaktalar.. Bunun benzeri bir durumu şuan ben kendi firmam da ne yazık ki yaşıyorum.. Bu kişiler istiyorlarki ortada bir başarı varsa bu başarının altında sadece kendi imzaları olsun... Bu imzaları bizler biliyoruz...Görevlerinide biliyoruz ne kadar yanımızda olduklarını da biliyoruz... Ve biliyoruz ki kendi yarattıkları bu çukurda eninde sonunda boğulacaklar...
Ben ve yöneticisi olduğum firmamız MD' nin arkasındayız.. Tüm lojistik desteğimizle yapılacak her türlü organizasyonda maddi manevi katılımımızla yanınızdayız.. yapılabilecekler için e.ozdemir@xspartner.com
mail atmanız yeterli..
Tarih: 19.07.2008 - 22:02 Mesaj konusu:
bunlar kenan şampiyon oldunda yalakalık yapmasını biliyordular, üstünden para kazanmasını bilıyordular da şimdi rahmetlı sinan ın ismini taşıyan bir organızasyona isin vermıyo
YOKMU FEDERASYONDAN Bİ DELIKANLI BURDA ÜYE CIKIPTA CEVAP YAZSA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız