Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 19.07.2008 - 14:42 Mesaj konusu:
OnurKaraca, olagan dısı ve ye olagan bısı demedım ben kardes..
sadece uslup....
kımse kımseden ustun deıl...anlamaz etmez ayakları fılan... _________________
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1036 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 19.07.2008 - 14:44 Mesaj konusu:
Berhan,dostum hatirliyorsan o topiktede ben sana defalarca yazilani oku,araba nasil gecmis bak demistim...Hatirladinmi??....Hakikatten dünya cok kücük dimi???bazen insan daha önce yazdiklarininaltinda kalabiliyor...Demekki düsünerek yazmak lazim ... Simdi ayni seyleri sen bana yaziyorsun...Bayiliyorum su tarih tekerrürlügüne yavvvvv _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 19.07.2008 - 14:45 Mesaj konusu:
kapaklar teker teker kapandı sanırım hadi şimdi kumda oynayın!! millet kendini gazcı sanarsa böyle olur!! bundan sonra siteye sizin mantığınıza uyan seyleri yazarım,işte gecengün 60la gidiyordum,bi fren yaptım valla hemen durdum!! nasıl iyimi anladınızmı?? _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 19.07.2008 - 14:48 Mesaj konusu:
kaya76, dostum araba beni son hızda gecti,seni kakışta gecti,ayrıca ben arabayı 2kez sıkışık trafikte bekledim derdim gecip gitmek olsaydı giderdim aralardan nasıl gelecek pesimden önü doluyken!! 0dan 300e kadar önde gidip gecilmek baskadır,kalkışta gecilmek baskadır!!arabaların son hızı motorlardan iyi bunda gocuncak bişey yok!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
kapaklar teker teker kapandı sanırım hadi şimdi kumda oynayın!! millet kendini gazcı sanarsa böyle olur!! bundan sonra siteye sizin mantığınıza uyan seyleri yazarım,işte gecengün 60la gidiyordum,bi fren yaptım valla hemen durdum!! nasıl iyimi anladınızmı??
bu kapağı ben üzerime almıyorum.
bir araba sağ virajı dönerken ve sende sağ virajda onu sollarken, sadece motorun kuyruğu arabanın aynasına çarpmaz. bence sen adamın aynasına başka bir yerin çarpmış olabilir. _________________
Arctura
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 19.07.2008 - 14:52 Mesaj konusu:
bak hala aynisini yaziyon,ben orada söylemistim...yol kazilmisti ve iki asfalt arasinda 5cmlik yükseklik farki vardi...ben frenleme yapmak zorunda kalmistim..Sen hala yaziyorsan bende yazarim...gecilmissin iste ...Merak etme biz son hizleri biliriz bu arada,hepsi asagi yukari elimizden gecti buralard porsche gt ler ferrariler otobanlarda cirit atiyor...neyi gecip gecemeyecegimizi cok iyi biliyoruz _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
Tarih: 19.07.2008 - 14:52 Mesaj konusu:
Alıntı:
naptınnn yaaaaaaaaa.......
hepsını anladımda berhan arkaya metre mı saldın 1.2 metreyı nasıl ölçtun...
roman gıbı olmus
aşk,ıhtıras,tutku,adrenalın,korku,aldatma
bu nasıl uslup peki??sen kim olusun nerden buluyosun bu samimiyetide burda kafa bulur gibi yazıyosun?? benim arkadasımmısın?? kankimisin?? nesin?? önce sen uslubuna dikkat et sonra millete laf et!!
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
sadece motorun kuyruğu arabanın aynasına çarpmaz
sen okumayı söktünmü?? kuyruk vurdu diye yazılan bi yer varmı?? bak bakalım nerem vurmuş ne yazmışım?? okuması olan birine okut ama!!
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
ozman neden cevap veriyosun!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7622 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.07.2008 - 14:56 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
kapaklar teker teker kapandı sanırım hadi şimdi kumda oynayın!!
walla kardeş bu kapağı bende üzerime alınmıyorum.
senin bu opel fantezinden sonra msn nem delirdi,bu yazdıklarına kendin inanıyorsan bize mok yemek düşer.
bu arada son bişii daha söyliyeyim hazır sırası gelmişken.
200+ süratle opeli sollarken ve sağ viraja aynı anda dalarken ve kıçın aynaya çarpmışken
hiç düşündünmü şu an kendi kendine o hızla çarpsam ne kıç kalır nede motor kalır diye.........
o süratlerde en ufak bir böcek bile kurşun etkisi yaparken,sen koca aynaya çarpıyorsun ve devam....
büyüksün berhan,başkada bişii demiyorum.....
bu arada herkezle makara geçerken sonra bırı sana yazdımı nerden bu samımıyet diyorsun,hayret doğrusu berhan.
etme bulma dünyası işte.
naptınnn yaaaaaaaaa.......
hepsını anladımda berhan arkaya metre mı saldın 1.2 metreyı nasıl ölçtun...
roman gıbı olmus
aşk,ıhtıras,tutku,adrenalın,korku,aldatma
bu nasıl uslup peki??sen kim olusun nerden buluyosun bu samimiyetide burda kafa bulur gibi yazıyosun?? benim arkadasımmısın?? kankimisin?? nesin?? önce sen uslubuna dikkat et sonra millete laf et!!
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
sadece motorun kuyruğu arabanın aynasına çarpmaz
sen okumayı söktünmü?? kuyruk vurdu diye yazılan bi yer varmı?? bak bakalım nerem vurmuş ne yazmışım?? okuması olan birine okut ama!!
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
ozman neden cevap veriyosun!!
sürekli !!!! koyarak cvp yazmalar, sert tavırlar. herşeyi ben bilirim tripleri. yanlış bildiğini birileri gösterince o başlığa cvp vermemeler. ben senle başedemem yolun açık olsun _________________
Arctura
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 19.07.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
Alıntı:
o süratlerde en ufak bir böcek bile kurşun etkisi yaparken,sen koca aynaya çarpıyorsun ve devam
valla bişey olmuyor hatta en az 2kere bilerek o hızlarda aynaya yumruk attım gecerken kasınan şahıslara,kaldıki kıyafetlerimiz okadar dandikse bi aynaya vurunca kıçımız basımız dağılcaksa biz ozaman boşuna koruycu elbise giymeyelim boşuna terlemeyelim yani!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 19.07.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, senın bu yazdıkalarına anca bu uslup yakısır..
sen mılletın anlattıgı dogru seylere saçma sapan usluplarla cevap verırken sorun yok,bız senın anlattıgın bılım kurgu fılmıne bu sekılde bı uslupla cevap verınce yanlısmı oluyo?
bu sıtede senın yorum yaptıgın herkes kankın dostun arkadasın ahbabın mı? _________________
Tarih: 19.07.2008 - 15:04 Mesaj konusu:
bu arada yigidi öldür,hakkini ver demisler Arctura Berhan neresinin carptigini söylüyor...Sen nereden cikardin kuyrugu onu anlamadim... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
Tarih: 19.07.2008 - 15:06 Mesaj konusu:
kişi kendinden bilir işi,zamanında senle msn de çok sık yazdığımız zamanlardan biliyorum çünkü bunu,topic acıp hemen link atıp baba suraya yüklenin senlik olsun diye senden link almadığım gün yoktu!! eminim buna hala devam ediyosun okuyupta evet diyen en az 10kişi vardır eminim!!bizide kendinle kıyaslama canım,ben onuru belki 2haftadır görmedim konuşmadım bile!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız