Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1107 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 19.07.2008 - 14:47 Mesaj konusu:
Slowokan,makinada sinyal yok...sanirim makina acik degil..Yoksa canadada izinlimi???bu arada arkadaslarim bu Torontodanyeni geldiler...sanirim oraya yerlesecekler... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3871 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 19.07.2008 - 18:08 Mesaj konusu:
Herkesin yorumlari icin tesekkurler arkadaslar. Guzel, degisik yorumlar. Bir ikisine cevap verme geregi hissettim, digerleri darilmasin!.
LEVO demiş ki:
SLOWOKAN
Haklisin kardesim Amerikan elektronigimi... uzak dur hic birseye yaramiyorlar. :
Bak bunu Turkiye'de kimse bilmez, sana soyliyim. Apple, son senelerde cok buyuk atilim icindeydi Turkiye'de. Ozellikle Kanyon'daki Apple Store'u hatirlatirim. Ve eminim ki Apple, 2007 senesinde, Turkiye'deki satislarini bir onceki seneye gore ikiye katlamistir.
Bu markaya elini surmemis arkadaslar uzak dursun derim, bu benim tavsiyem.
Bir ornek veriyim de kuru bir elestiri olmasin! Benim laptopta 1 GB ram var. Zaten az sayilir. Sadece internet kullanicam diye fazlasina para vermek istememistim. Internet gezerken, Powerpoint dosyalarini gezemiyorum. Hatta bazi yuksek kapasiteli (RAM gerektiren) powerpoint dosyalarini hic acmiyor bile. Aynilarini baska bir PC'de aciyorum.
LEVO demiş ki:
SLOWOKAN
Bence Bilgi sayarlarin en iyileri "DELL"
Yaw Dell burada cok satilan bir marka. Ben Dell'i Amerikan diye biliyordum vallahi. Ne mali o Kore mi yoksammm Kore'yse isler degisir bak, o zaman fikrim fazlasiyla degisir. Alman da olabilir diyorum aslinda, cunku Alman bir arkadasim Toronto'daki Dell'e girdi calismaya. Beni bu konuda aydinlat be LEVO aaabi.
LEVO demiş ki:
SLOWOKAN
adam Plakayi ne güzel yere takmis iste... viraja cok yatmasini engeller ve adami ikaz eder cok yattin dur simdi gümlemiyelim diye
Plakalikla ilgili yorumun cok guzel.
LEVO demiş ki:
SLOWOKAN
Erbil benim düsüncelerime göre bu gidiste 2009 R1 alacak belki suan kendiside biliyor ama söylemiyor....
Bence de aynen oyle. Ben bu adami cozdum biraz. Bundaki Yamaha manyakligi benim BMW araba manyakligim gibi. Hep derim "BMW, hurda uretse yine alirim." diye. Bazen yolda gordugum zaman AMG paket Mercedes'leri, icim gider. CLS, adamin aklini fazlasiyla karistiracak bir model mesela. Iste bu Erbil de ayni benim gibi sanirim. O yuzden bu adam gidip eninde sonunda R1 alacak, aha da buraya yaziyorum.
XeeRooN demiş ki:
Gerçi adam da haklı 1896 km caddenin uzunluğu bir ucundan bir ucuna gitsen gidip dönmen 2 gün sürer nerde viraj yapacak adam
Sen nereden biliyorsun caddenin tam uzunlugunu yaw XeeRooN Yoksam buralarda misin
XeeRooN demiş ki:
slowokan resimdeki Suzuki K4 yada K5 600cc olması lazım..
Tesekkurler XeeRooN.
DRAGON_10 demiş ki:
tek renk çok tıkamış renk oyunu olmadan çok spor durmuyor jantlar bal küpü renginde olabilirdi...
Tek rengi ben bilhassa begendim, Ducati'yi andirdigindan dolayi.
Ama jantlar konusunda sana katiliyorum DRAGON_10.
ekamba demiş ki:
tr de marttaki fuardan sonra genelde açılıyor piyasa.ocak ayından marta ayına kadr yurt dışı formlarını martta fuarda canlı gördükten sonra 1 ay da alanların yorumlarını izledikten sonra ne alacaksam alacağım.nisan ortası yada sonuna doğru pimi çeker patlatırım bombayı,haziranı falanı filanı beklemem.
Fuar ozel fiyatlari kacarsa noolacak
Yeni makinaya kampanyali fiyat konmaz ama herhalde.
Egerki Suzuki ve Yamaha, kasa yenilerse tabii, o da ayri bir muaamma.
kaya76 demiş ki:
Slowokan,makinada sinyal yok...sanirim makina acik degil..Yoksa canadada izinlimi???
Vallaa kaya76, burada hersey izinli, oyle abartildigi gibi degil. Avrupa ulkelerindeki yasaklarin yanina yaklasamaz burasi. Burasi kismen Turkiye'yi andiriyor. Kagit ustunde yasak ama uygulamada herkes kendi bildigini okuyor. Turkiye'deki kadar lacka diyemeyecegim ama oyle abartilacak bir farki yok. Mesela deli gibi ses cikaran ekzozlar mi dersin, format disi plakalar mi dersin, burada da var. Hatta ben ekzoz seslerini ilk duydugumda hosuma gitmisti. Gelmeden once korkuyordum "Ileride motosiklet alirsam, performans ekzozuna elveda diyecegiz." diye. Allah'tan karisan eden yok. Yani etrafta gordugum kadariyla herkes takiyor bu ekzozlari.
O yuzden sinyalmis, minyalmis; ufak ayrintilar onlar.
kaya76 demiş ki:
bu arada arkadaslarim bu Torontodanyeni geldiler...sanirim oraya yerlesecekler...
Memnun kalacaklarini dusunuyorum. Fena bir yer degil burasi.
Seni de bekleriz bir ara kaya76.
cSKn demiş ki:
yalnız kanadanın bayrağıda kırmızı-beyaz
Hakikaten oyle yaaa...
Bak bu benim kafamdan cikmisti, sinir oldugumdan olsa gerek.
Burada bazi kisiler evlerine kocaman Kanada bayragi asar, balkona. Gocmenler de yapiyor bunu. Yaziklar olsun diyorum bu gocmenlere. Benliklerini unutan insanlar.
Aklimin bir kenarinda bulunduruyorum. Ileride ev alirsam, eger yasal bir seyse (bilmiyorum), balkona Turk Bayragi asacam. Adamlar bayrak gorsun. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.07.2008 - 18:26 Mesaj konusu:
slowokan demiş ki:
tr de marttaki fuardan sonra genelde açılıyor piyasa.ocak ayından marta ayına kadr yurt dışı formlarını martta fuarda canlı gördükten sonra 1 ay da alanların yorumlarını izledikten sonra ne alacaksam alacağım.nisan ortası yada sonuna doğru pimi çeker patlatırım bombayı,haziranı falanı filanı beklemem.
Fuar ozel fiyatlari kacarsa noolacak
Yeni makinaya kampanyali fiyat konmaz ama herhalde.
Egerki Suzuki ve Yamaha, kasa yenilerse tabii, o da ayri bir muaamma.[/quote]
anlatamadım herhalde,yurt dışı formlarda aralık hatta kasım ayında alıp binip değerlendirmeler yapıyorlar.
aralıktan fuar ayı mart a kadar 3 ay da cıncığını ezberleriz veri ve teknik olarak..
sende amerikadan araştırıp destek olursun olur biter...
işin maddi boyutuna gelirsek kampanya falan,kafaya taktımmı 3e 5e bakmam ben.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 19.07.2008 - 18:38 Mesaj konusu:
Ben Mart basindan Nisan ortasina kadar olan 1-1.5 aylik "Turk kullanici yorumlarini bekleme" doneminden bahsettim. O kisa donemde kampanya fiyatlari kacarsa diye yani... Ama zaten;
ekamba demiş ki:
işin maddi boyutuna gelirsek kampanya falan,kafaya taktımmı 3e 5e bakmam ben....
demissin. Helal olsun...
Hele bi ciksin makinalar, bana bildigin yabanci forumlari yollarsin. O donemde de su an oldugum gibi Bos Gezenin Bos Kalfasiysam , cevirisini yapar, yorumlari yollarim sana. Seni ziyarete gelirsem bir tur verirsin artikimmm... _________________ R1 Hedef
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.07.2008 - 18:57 Mesaj konusu:
slowokan, dostum,şurda 2 ay a kadr yabancı formlarda k9 olsun r1 olsun kasalar çıkar tüm veriler masaya yatar.
sende tercüme yaparsan topiklerde bizde sana bol teşekkürlerimizi sunarız..
ondan sonrası allah kerim........
slowokan demiş ki:
Seni ziyarete gelirsem bir tur verirsin artikimmm...
Sen nereden biliyorsun caddenin tam uzunlugunu yaw XeeRooN Yoksam buralarda misin
Yok hayır slowokan ben Bodrum'da yaşıyorum.. Sen; "yaklaşık 2000 km caddenin uzunluğu" yazınca, bende herhalde sıfırları fazla yazdı diye düşünerek araştırma yaptım biraz 16 Şubat 1796 'da yapılmış öğrendim, eski zamanlardan bir de resmini ekleyeyim de tam olsun
_________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Tarih: 19.07.2008 - 19:24 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
slowokan, dostum,şurda 2 ay a kadr yabancı formlarda k9 olsun r1 olsun kasalar çıkar tüm veriler masaya yatar.
sende tercüme yaparsan topiklerde bizde sana bol teşekkürlerimizi sunarız..
ondan sonrası allah kerim........
Tamamdir. Ben senden haber bekliyor olacagim o zaman ekamba. Modellerin ciktigindan haberim olur. Senden bir iki gun sonra haberim olur belki (cunku sen her gun internetin altini ustune getiriyorsundur, modeller ciktigi anda yakalamak icin, onun farkindayim ), sonucta haberim olur ciktiklarindan. Ama hangi forum Yamaha icin iyidir, hangisi Suzuki'nin en baba sitesidir, o konuda bir fikrim yok. Honda icin www.1000rr.net'in baba bir kaynak oldugunu biliyorum. Diger markalar ilgi alanimin disinda kaliyor. (Ufaktan da dokundurdum burada farkindaysan. ) Sen bana favori siteleri yollarsin, ben girerim olaya.
Gercekten oyle. Cok bisey kalmadi... Ekim olmadan genelde cikmistir yeni modeller piyasaya. Bu kadar az kaldigini ben farketmemistim. Simdi iyicene heyecanladim.
ekamba demiş ki:
slowokan demiş ki:
Seni ziyarete gelirsem bir tur verirsin artikimmm...
burasını görmezden geldim......
Ben de takilma ayagina soyledim zaten.
Ben de kendi motorumu onume gelene vermem. Scooter tamam da, sportbike biraz zor. Senin tecrube ortada, aramizda ucurum var. Prensip geregi ben binmem zaten, bana zorla teklif etsen de. "Bana terrrssss, Racona terrrssss"... _________________ R1 Hedef
serkan_yenidunya, sen önce avatarını editle konuşma fazla:D
HAYIRDIR bilader avatarımda ne war vucutlu erkek mi görmedin _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız