Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - M5-SRAD-HAN kapışması..:):)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

M5-SRAD-HAN kapışması..:):)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76 demiş ki:
bu arada yigidi öldür,hakkini ver demisler Gülümsüyorum Gülümsüyorum Arctura Berhan neresinin carptigini söylüyor...Sen nereden cikardin kuyrugu onu anlamadim... Gülümsüyorum

evet "kıçım" kelimesini ben motorun kuyruğu olarak algılamışım. Bravo

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kişi kendinden bilir işi,zamanında senle msn de çok sık yazdığımız zamanlardan biliyorum çünkü bunu,topic acıp hemen link atıp baba suraya yüklenin senlik olsun diye senden link almadığım gün yoktu!! eminim buna hala devam ediyosun okuyupta evet diyen en az 10kişi vardır eminim!!bizide kendinle kıyaslama canım,ben onuru belki 2haftadır görmedim konuşmadım bile!!

gercekten böyle bir sey yapiliyormu yaaa???inanasim gelmiyor su an...gercekten bu kadar psikolojik sorunlari olan insanlar olamassiniz heralde.... Şok oldum Şok oldum gercekten böyleyse doktora gitmelisiniz Şok oldum Şok oldum yok canim sakadir heralde...bu kdarda olmaz..Hepiniz neredeyse coluk cocuklu,evli barkli insnlarsiniz böyle birsey yapmassiniz... Şok oldum Şok oldum Üzgünüm
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:

valla bişey olmuyor hatta en az 2kere bilerek o hızlarda aynaya yumruk attım gecerken kasınan şahıslara,!!
izmire geldiğimde o muhteşem bileğini öpecem..
200+ larla giderken aynalara yumruk atıyorsun demek,ne içtin berhan sen?
ayynısını istiyorum,iyi görmedim seni....yokmu buna cvb verecek fizik ve tıptan anlayan birileri....İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir

pitman demiş ki:
SRAD-HAN, senın bu yazdıkalarına anca bu uslup yakısır..
sen mılletın anlattıgı dogru seylere saçma sapan usluplarla cevap verırken sorun yok,bız senın anlattıgın bılım kurgu fılmıne bu sekılde bı uslupla cevap verınce yanlısmı oluyo?
bu sıtede senın yorum yaptıgın herkes kankın dostun arkadasın ahbabın mı?
işte olayın özeti budur.....
sen yaparken iyise başkaları yaparkende kabullen berhancım bu tarz cvbları.

SRAD-HAN demiş ki:
kişi kendinden bilir işi,zamanında senle msn de çok sık yazdığımız zamanlardan biliyorum çünkü bunu,topic acıp hemen link atıp baba suraya yüklenin senlik olsun diye senden link almadığım gün yoktu!! eminim buna hala devam ediyosun okuyupta evet diyen en az 10kişi vardır eminim!!bizide kendinle kıyaslama canım,ben onuru belki 2haftadır görmedim konuşmadım bile!!
2 haftadır görmediğim dedin adamla daha cuma günü çayır çimende değilmiydin ??
yoksa dublörümnümü gönderdin oraya,bu arada bol salyalı köpeciğin tatlımış Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bu arada gırgır topiklerde karşılıklı linkler tabikide gönderdik şenlik olsun babında,ama bu gırgır değilki,
ciddi bi yanlışa inanman söz konusu olan ve fiziğe ve mantığa aykırı,hayal dünyasının en keskin fantezilerinden biridir bu yaşadığım dediğin olay.
berhan,kabul et artık,bu anlattığın arkasında durma batıyorsun.
hazır 200+ larla yolda araba camlarını yumruklayıp kırıyorsun birde gerdan kır bari tam olsun bitsin... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, benim sana yazdığım uslup seni bağlar,cevap verebilirsin,benim baskasına yazdığım seyler seni değil o kişiyi bağlar senin haddine düşmez avukatlık,senin bana yazdığın seyler beni bağlar gerektiği sekilde cevap veririm kimse beni ilgilendirmez,senin baskasına yazdığın yazılardaki uslubunda beni bağlamaz ilgilendirmez oyuzden de de yorum yapmam!! anlatabildimmi?? bu durumda bu topicte kafa yapar gibi cevap verme lüksün senin yok cunkü benim samimi arkadasım değilsin seni yolda görsem tanımam!!sen düzgün yazsaydın düzgün cevap alırdın..etki-tepki( doğanın kuralı)

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

2 haftadır görmediğim dedin adamla daha cuma günü çayır çimende değilmiydin

hayır değildim,ben önce geldim köpeğimle,onlar sonra gelmiş ben yoktum.. yine ıskaladın
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, neyse,benim şu an gerçek dünyada az işlerim var 2 saat kadar,
geldiğimde hayal dünyana dalar dewam ederiz...
görüşürüz berhancım... Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hazır 200+ larla yolda araba camlarını yumruklayıp kırıyorsun birde gerdan kır bari tam olsun bitsin...

valla elimde glover full protec yarış eldiveni oluyor herzaman oyuzden en küçük bir sıkıntı yasamadım,bir doblo-birde clıo aynasını devirdim sıkıntı yok,istersen senin cady aynasına deneme yapalım tabi yapacağımı bilidiğn için üzerime kırma dıreksiyonu istersen gelince vereyim aynayı eline!!

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ayrıca zerre kadar cakmıyosun bu işlerden,ben 200le giderken arabada 120-130ile aynı yöne gidiyor,yani 70km farkla gecerken oluyor bu olay,sağlam bir eldiven ile eline bişey olmuyor,zaten plastik ayna!! abartılcak bişey değil,
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada,Erbil bir Biolog olarak yaziyorum...sanirim Berhan in anlattigi iki aracinda ayni hizda gittigi bir durum..Bu arada eger böyle bir hreketi gerceklestirebiliyorsan, ki Berhan bunu onayliyor.O zaman herhangi bir sorun cikmaz..ancak hiz farki oldugunda durum degisir..100km hizlagiderken bile duran bir araca,degil yumruk atmak bilekten bir temas bile en iyi sartlarda 3 ay alcili gezmenize neden olur
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

noluyo yineee burdaaaaaa Çok gülüyorum
sakin olun beylerrr Gülümsüyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, gerçekten çok heycanladırdı Gülümsüyorum Berhan ağbi gerçekten çok iyi bir duygu olsa gerek bu gerçekten okurken bile inanılmaz heycanlandım!
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, dostum burdaki aynaları merso ile kıyaslama,sert kapatınca bile kırılıyor ayna. clıo aynsı yani bide doblu her yanı plastik,be habersiz bir temas olsa evet sakıncalı olur,ama sen bunu isteyerek ve hazırlanarak yumruğunu sıkarak,protec kısmını denk getirerek yapıyosun elini savurmana bile gerek yok tutsan yetiyor!basit iş.
Başa dön
boss1
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir deneyim olmuş..
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berhan,zaten ben bunu onayliyorum,yani ikinizde ayni yöne gidiyorsunuz sorun yok...bizde burada disari sigara atanlara ayni seyi yapiyoruz arasira...aslinda büyük cezasi var ama onlarda suclu oldugu icin polisi arayamiyorlar...tabi biz kirmiyoruz o ayri Gülümsüyorum Gülümsüyorum yoksa adam arabasini yaptirtir adama vallaaa Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Berhan,zaten ben bunu onayliyorum,yani ikinizde ayni yöne gidiyorsunuz sorun yok...bizde burada disari sigara atanlara ayni seyi yapiyoruz arasira..

Bravo Bravo
Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, Yoksa S2000'li arkadaş F430 mu aldı Çok gülüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adRenalinnn... Bravo
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
13. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal