Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmirde Motosikletlere Uygulama Yapılıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmirde Motosikletlere Uygulama Yapılıyor
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:58    Mesaj konusu: İzmirde Motosikletlere Uygulama Yapılıyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plakası olmayan esksik evrağı olan,kask takmayanlar dikkat etsin! buyuk küçük tüm makinaları ceviriyorlar kask olsada olmasada!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet düzcedede başladı(tv alt yazıdan geciyordu)

SRAD-HAN, kaskkı görünce bir şey yapmıyorlar değilmi ?
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geç alınmış bir karar bence burada ben bizim polis arkadaşlara söylüyorum ama nafile. çoluk çocuk deli gibi kullanıyorlar. vallahi gençliklerine acıyorum. birşey olacak diye. bu aleti kullanıyorsan kurallarını yerine getireceksin.
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kaskkı görünce bir şey yapmıyorlar değilmi

kasklıda olsan durduruyorlar..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapmadıkları hata bir dünya adam var kasktan ehliyetten korumadan bi haber en azından bunlar ayıklanır daha bilinçli bir toplum olma yolunda büyük bir adımdır bu... Bravo Alkışlıyorum
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu güne kadar niye yapmamislar ki???buradaki gibi yapsinlar...Egliyetsiz kullananlara en az 2 yil egliyet yasagi ve bolca ceza kessinler..Kasksizlarin egliyetlerini alsinlar ...kagitsizara zaten söylenecek söz yok...motorlar direk devlete...tabi cezada yaninda..devletin borclari ödenir bari Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaz sezonunda uygulama bol ehliyet evraklar tam sorun yok kasksız zaten çıkmam ehliyeti olmayanlar düşünsün Gülümsüyorum
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her yaz mevsimi aynı durum Gülümsüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, plakayı taksammı ne yapsam Gülümsüyorum Gülümsüyorum duyurulara tasıdım Göz kırpıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimid motrla kasksız ehliyetsiz ruhsatsız fink attım avalla yiiki durdurmadılar Çok gülüyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, fıratttt gir evnde otur bak ortalık karışmış durumda Çok gülüyorum

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca, onur abi sen hiç plaka takmıyomusun abi Gülümsüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, bişey olmas olum yahu beledi otobüsü şöferiyle kavga edydoum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallah bizim mersinde ara sokaklarda bile durduruyorlar. bunda 3-4 ay evel biri mersin için polisler özellikle kask taktırmıyor demişti.SUAN MERSİNDE büyükten kücüge bütün motor, kullanıcılarında kask görebiliyorsunuz. ha bu arada ERDEMLİ mizde kontroller yok aynasız, kasksız motor kullanmak istiyorsanız. sizi buraya yönlendiriyorum. Beğenmedim ben ordan gecerken 102 cc lik scoterda(honda activa) kask taktıgımı gördüklerinde bana cok tuhaf bakıyorlar. ama olsun ben güvenli ve uzun süre motor kullanmak istiyorum. Delirdim Delirdim Delirdim
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:

kaskkı görünce bir şey yapmıyorlar değilmi

kasklıda olsan durduruyorlar..

niye motorları arabaları niye durdurmuyorlar

böyle ise benim halim harap

ehliyet yok Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal