Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 19.07.2008 - 14:58 Mesaj konusu: İzmirde Motosikletlere Uygulama Yapılıyor
plakası olmayan esksik evrağı olan,kask takmayanlar dikkat etsin! buyuk küçük tüm makinaları ceviriyorlar kask olsada olmasada!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2087 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 19.07.2008 - 15:17 Mesaj konusu:
geç alınmış bir karar bence burada ben bizim polis arkadaşlara söylüyorum ama nafile. çoluk çocuk deli gibi kullanıyorlar. vallahi gençliklerine acıyorum. birşey olacak diye. bu aleti kullanıyorsan kurallarını yerine getireceksin. _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 19.07.2008 - 15:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
kaskkı görünce bir şey yapmıyorlar değilmi
Yapmadıkları hata bir dünya adam var kasktan ehliyetten korumadan bi haber en azından bunlar ayıklanır daha bilinçli bir toplum olma yolunda büyük bir adımdır bu... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1050 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 19.07.2008 - 15:28 Mesaj konusu:
Bu güne kadar niye yapmamislar ki???buradaki gibi yapsinlar...Egliyetsiz kullananlara en az 2 yil egliyet yasagi ve bolca ceza kessinler..Kasksizlarin egliyetlerini alsinlar ...kagitsizara zaten söylenecek söz yok...motorlar direk devlete...tabi cezada yaninda..devletin borclari ödenir bari _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
vallah bizim mersinde ara sokaklarda bile durduruyorlar. bunda 3-4 ay evel biri mersin için polisler özellikle kask taktırmıyor demişti.SUAN MERSİNDE büyükten kücüge bütün motor, kullanıcılarında kask görebiliyorsunuz. ha bu arada ERDEMLİ mizde kontroller yok aynasız, kasksız motor kullanmak istiyorsanız. sizi buraya yönlendiriyorum. ben ordan gecerken 102 cc lik scoterda(honda activa) kask taktıgımı gördüklerinde bana cok tuhaf bakıyorlar. ama olsun ben güvenli ve uzun süre motor kullanmak istiyorum. _________________ sercan-1982
honda activa- mersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız