Abi yavaş yavaş fan'ın oluyorum söyliyim.
Bakış açısı çok güzel, böyle olayların bile tadını çıkartabilene helal olsun!
Hayat ciddiye alınmayacak kadar kısa! _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1046 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 19.07.2008 - 14:25 Mesaj konusu:
Metehan,yine dagitmissin ortaligi Ben senin yerinde olsam BIM e dava acardim...para vermeseler bile en azindan ilandaki domatis,patatisden verirler Birakma pesini...saka bir yana ihmaletme,ön takima bir baktir ihmale gelmez biliyon .Büyük gecmis olsun... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
En son kaya76 tarafından 19.07.2008 - 14:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.07.2008 - 14:27 Mesaj konusu:
mete_han, abim yaaaa,bütün bu cacık işler hepte seni mi bulur...
yok kağıt parçaları,yok bi ton şişe patlatırsın orda burda....
sen bence motor binmeden evvel gusül abdesti al,inan böyle sorunlarla karşılaşmayacaksın birdaha
neyse,geçmiş olsun. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1046 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 19.07.2008 - 14:58 Mesaj konusu:
Ekamba iyi yakalasmissin...Bende sorunu bulamiyordum bir türülü Aman ha Metehan,kuraklik yaklasiyor,elini cbuk tut.. _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 19.07.2008 - 16:01 Mesaj konusu:
geçmiş olsun abi yanlız değilsin iş güç işte anca damlıyozzzz kızma hemen... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
ya bende bir kaç kere rastladım otobanda sol şeritte kocaman bi kamyon lastiği onu bazı insanlar kasıtlı yapıyomuş insanlar kaza yapıyo onlar hırsızlık cidden geçmiş olsun ama bence sen haklısın arkandayım ha şu garibanın topiğine kimse bise yazmıyo olayına gelince arkandayım _________________ zeki, çevik ve ahlaksızım beni böyle seven kızın HASTASIYIM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız