Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm..

Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bim kağıtlarını yakıoz ve bimden alış veriş yapmıyoz Dil çıkarıyorum Delirdim

geçmiş olsun abi Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi yavaş yavaş fan'ın oluyorum söyliyim.
Bakış açısı çok güzel, böyle olayların bile tadını çıkartabilene helal olsun!
Hayat ciddiye alınmayacak kadar kısa!
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Metehan,yine dagitmissin ortaligi Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Ben senin yerinde olsam BIM e dava acardim...para vermeseler bile en azindan ilandaki domatis,patatisden verirler Gülümsüyorum Gülümsüyorum Birakma pesini...saka bir yana ihmaletme,ön takima bir baktir Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum ihmale gelmez biliyon Gülümsüyorum Gülümsüyorum.Büyük gecmis olsun...

En son kaya76 tarafından 19.07.2008 - 14:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, abim yaaaa,bütün bu cacık işler hepte seni mi bulur...
yok kağıt parçaları,yok bi ton şişe patlatırsın orda burda....
sen bence motor binmeden evvel gusül abdesti al,inan böyle sorunlarla karşılaşmayacaksın birdaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
neyse,geçmiş olsun.
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman abı dıkkat et sen bıze lazımsın daha Bravo
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun diyorum Gülümsüyorum Allah beterinden saklasın
metin91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, abi geçmiş olsn.Allah beterinden saklasın Bravo
_SATILIK 2007 YAMAHA FZ6_
Başa dön
metin91 Çevrimdışı metin91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 19.07.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba iyi yakalasmissin...Bende sorunu bulamiyordum bir türülü Gülümsüyorum Gülümsüyorum Aman ha Metehan,kuraklik yaklasiyor,elini cbuk tut..
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.BİM lere gitmek yok artık . Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abi yanlız değilsin iş güç işte anca damlıyozzzz kızma hemen... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...

AntiBiM ciyiz bundan sonra Çok gülüyorum
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun metehan abi başına gelenleri yazsan roman olur valla Çok gülüyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 19.07.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun..
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bende bir kaç kere rastladım otobanda sol şeritte kocaman bi kamyon lastiği onu bazı insanlar kasıtlı yapıyomuş insanlar kaza yapıyo onlar hırsızlık cidden geçmiş olsun ama bence sen haklısın arkandayım ha şu garibanın topiğine kimse bise yazmıyo olayına gelince arkandayım
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abi
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal