Tarih: 19.07.2008 - 18:28 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, İzmir büyüksehir belediyesine ödeme için toplu para lazımdır ödeme yapılınca uygulama durdurulur diger iller de de yerel secimlere yakın tüm belediyelere para lazım eeee reklam kokacak ortalık,bilindigi üzere şehir içi yazılan cezaların hepsinin gelirinin %70 i dogrudan belediyelere aktarılıyor panik yok yola devam _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
izmirde sele altı plakaya bişe diyorlarmı? _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 19.07.2008 - 18:49 Mesaj konusu:
SABERS, direkt yazarlar hele ki uygulama sarmışsa dört bir yanı kaçarı yok _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
neuremencer,aslında benim bütün evraklarım tam,ancak radar ve gişe uygulamaları beni sıkıyor,bu arada hiç bir kural ihlali yapmadıgın halde bazı memur arkadaşların sanki suçlu yakalamış tavırları hoşuma gitmedigi için ben durmuyorum,plakamda sele altı hiç bir şekilde resmi dahi çekilemez.böyle davranmamın başka bir sebebide var bu bende kalsın,ayrıca bunu genç arkadaşların yapmamalarını öneririm herkezin şartları ayrıdır.
ne derler hocanın dedigini yap yaptıgını yapma. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 19.07.2008 - 19:07 Mesaj konusu:
SABERS, hakılı nedenlerin varsa haklısındır neyse ki Adana bu konuda ılımlı ayrıca böylesine bir sıcakta noktalarda ekip bulmak bile sorun dogrusu _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
evet ben okuldan gelirken kask oldugu halde çevirdi ehliyetim olmadığı için motorda babamın üstüne. bi daha yakalarsam 600 yazarım dedi,öğrenci oldugun için affediyorum dedi.bende tmm usta dedim bastım gaza
ama pejo mobillet falan bişey demiyor onlara kask soruyor ve ehliyet sormuyor.
ben çift makine pejo ile yakalandım yunus yakaladı.bana elimde götürüyordum tamire diye söle komisere dedi.bbende söledim aynen.ve para cezası almadım sadece motoru aldılar oda içime oturdu bayaa iyi kaçıyodu
birde şöyle bişey var motoruna göre değişiyo bence.bu yüksek ccli motorları ben görüyorum yollarda falan çok durduruyo polisler yav
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
constantine_502,
bilader birde jandarma dövüyo valla ters bi laf sölediğin zman dipcikle vuruyo valla
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
SABERS,
valla bizim burda bornovada demiyolar benim arkadaşlarda var.çok durdurdu bizi ama hiçbişey demedi onlara.ama ters bi polise denk geldinmi,motorun tipine yazar yine yazar cezayı.. _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız