Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kymco Super8 Hakkında..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kymco Super8 Hakkında..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Kymco Super8 Hakkında.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese selamlar!Dükkanda şehir içi için motor kaçınızmaz,fotoğrafçıyız yani çok uzun bir yol yaptığı söylenemez.Şu anda innova kullanıyoruz ve aldığımızdan beri hiç memnun değiliz daha önce yamaha crypton vardı ondan aşırı memnunduk ve modeli eskidiği için (2000 model) yazlığa götürdük ve dükkana innovayı aldık!Sorum şu bu honda innovayı satıp kymco süper 8 almayı düşünüyoruz sizce doğru bi karar mı yoksa sorunlarına rahmen honda honda olduğu için kalmalı mı ne yapmalıyız??
İnnovanın sorunları:
1)Aşırı benzin sarfiyatı
2)Çok düşük çekiş
3)Aşırı vibrasyon ve dahası (aklıma gelenler)
yani daha önce kullandığımız yamaha cryptona göre çok hantal bir türlü ısınamadık ee ailedede motor konusunda bana güvendikleri için Gülümsüyorum innovayı ben aldırmıştım honda olduğu için ama şimdi pişmanız fikirleriniz benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ilginc cok şasırdım. ustamdada innova var mükemmel cekiş, az yakıt harcıyor. ve kesinlikle degiştirmeyi düşünmüyor. arkadas belki senin sansına denk gelmiş bir durum olabilir. Şok oldum Şok oldum
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozeltolga, Super8 renkleri çok canlı grünüşü süper

ama çekişini yakıtını bilmiyorum
kullanan arkadaşlar varmı ?
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamamıyle okudum eger illa da kymco olacaksa tavsiyem

AGILITY CITY 125

--------------------------------------------------------------------------------

Ölçüler 2040 x 740 x 1240
Ağırlık (kg) 100
Motor Tipi 4 Zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³) 125cc
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 6
Yağ Kapasitesi 0,9 lt
Sele Yüksekliği 780 mm
Max. Güç (Hp/d/d) 9.5Bg / 7500dev/dk
Max. Tork (Nm/d/d) 9.8
Frenler Ön / Arka Disk / Disk
Tekerlek Ölçüsü Ön 100/80-16
Tekerlek Ölçüsü Arka 120/80-16

Jant ve lastik ölçüsüne özellikle dikkat lütfen Bravo
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda_sercan, valla belkide benim şansıma dicem ama nedense hiç ısınamadık!Yani o kadar kötü ki iki kişi rampa çıkmak bile zulüm yani!
neuremencer, öneriniz için çok teşekkür ederim
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozeltolga, Bravo Bravo
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozeltolga, ben bayisiyim aydında satdım 2tane ikisininde hiç bir prblemi yok gayet güzel gazlıyorlar Çok gülüyorum
kymcoda kesinlikle prblem yaşamassın kardeşim Bravo yaşarsan dahi parçada olsun servisde beni gör hallederim sağ oldukça Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 19.07.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Innova icin yorumlarina biraz sasirdim ozeltolga.
Innova sahibi olmadim, Innova'yla cok fazla km. de yapmadim, senin kadar tabii ki yorum yapamam ama benim bildigim, Innova ozellikle yakit sarfiyati konusunda cok basarili bir modeldir.
Cekis ve vibrasyon problemlerinde hakli olabilirsin, onlara birsey diyemem ama bu yakit sarfiyati konusunda motorunla ilgili suphelerim var. Servisi duzenli ziyaret etmiyorsan, bir ugra derim. Bravo

Bunun disinda Kymco da cok guvenilir bir marka. Kesinlikle diger Japon disi markalarla kiyaslama. Sadece hala pazara yerlesmeye calisan bir marka. Yollarda cok olmadigindan millet biraz cekimser davraniyor bu marka konusunda.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

agılıty cıty 125 çok iyi Bravo Silkar la görüştüm Ağustosta TR de...
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, çok teşekkür ederim yorumlarınız için!Servis konusunda bir problem yok düzenli olarak bakımları yapılıyor dükkanın motoru olduğu için.çok yakmasınıda ben güçlü bir çekişi olmadığı için kalkışta çok gaz verilmesine bağlıyorum Göz kırpıyorum
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hatta ben biraz da abartıp Tr de Honda dan sonra marka olarak en kemikli ve sorunsuz olanlardan die düşünüyorum üstelik yedek parca ve servis müdehale fiatları da uygun Kymco da hayırdır insallah bu aralar yine Kymco krizine girdik sanırsam Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, bence honda ve yamahadan daha üstün bir makina Bravo
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de Kymco Silkar'a is gorusmesine gitmistim xciting. 3 sene once miydi neydi. Topkapi'da filandi yerleri.
Gorev Anadolu'da dolasip satis temsilciligi yapmakti. Sonra baska yerle anlastim. Motosikletle alaksiz bir is.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, bişi anlamadım İstemiyorum pm atarsın atarsan tabi
arkadaşın topici fazla meşgul etmiyelm Bravo
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xciting demiş ki:
slowokan, bişi anlamadım İstemiyorum pm atarsın atarsan tabi
arkadaşın topici fazla meşgul etmiyelm Bravo

PM'e gerek yok, Kymco'yla ilgili nasil olsa.
Kymco'nun Turkiye ithalatcisi Silkar. Yani 3 sene once oyleydi. Simdi degistiyse bilmem. Kymco Turkiye ithalatcisina is gorusmesine gitmistim zamaninda, eger isi kabul etseydim, seninle tanisacaktik belki de gunun birinde.
Sen de Kymco sattigini soyleyince, o yuzden anlatiyim dedim yukarida. Göz kırpıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal