tintini, fazer ın sudan gecişi ile daha cok ilgilendim paylaşım için saol kızlar konusu da tartışılır tabii _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5784 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 19.07.2008 - 19:20 Mesaj konusu:
way way way
[b]yzfr142[b] Alim fotolar manyak kardesim eline saglık ama seker portakalı görmesin editler _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 19.07.2008 - 19:25 Mesaj konusu:
ilk resimdeki name _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
ya ben mi yanlış gördüm baştan 6. sondan 2. resim kanunı buffalomuydu vede otomatik vites olan atv vitesli miydi insanlar ne modifiye yapıyolar be yada sadece gösterge takıyolar hakkaten name kim ben bişe anlamadım ya _________________ zeki, çevik ve ahlaksızım beni böyle seven kızın HASTASIYIM
Tarih: 20.07.2008 - 23:13 Mesaj konusu:
Alıntı:
yakuzzza, name kim
Alıntı:
name kim bu arada
motor motor ...güzel ama bir de bu camiada olanlardan bi haber olmasak hadi name'nin 2005te türkiye pist şampiyonası C grubunda 2.oldugunu bilmiyorsun,e arkadaşım sitenin sağ köşesindeki köşe yazarları bölümünü de mi görmüyorsun name ;bir bayan ayrıca ayrıca kendisi pist şampiyonasına katılan ve kürsüye çıkan ilk kadın motorcu _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız