Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bugun gordugum R1... Erbil! Tam sana gore!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bugun gordugum R1... Erbil! Tam sana gore!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 19.07.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay anasini yaaaa, sasirdim vallahi XeeRooN. Şok oldum
Tarihi fotografi guzel bulmussun, mukemmel. Bravo
Zaten karisiklik olmasin diye yaziyla yazmistim 2,000'i. Yoksa emindim herkesin 2 km. diye okuyup gececegini. Iyiki o sekilde yazmisim, sen arastirmissin, biz de sayende ufaktan tarihcesini ogrendik. Alkışlıyorum

serkan_yenidunya demiş ki:
Bilemir demiş ki:
serkan_yenidunya, sen önce avatarını editle konuşma fazla:DÇok gülüyorumÇok gülüyorum Delirdim

HAYIRDIR bilader avatarımda ne war vucutlu erkek mi görmedin Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum

Yaw serkan_yenidunya, senin su avatara ne zaman baksam, "Aha Mustafa Sandal" diyorum. Bu kadar mi benzer yaaa. Şok oldum
Ciddiyim heee, dalga gecmiyorum.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim slowokan.. bende okuduğumdan beri millete soruyorum; "Dünyanın en uzun caddesi kaç km'dir_??" diye en fazla 20 km dediler Delirdim Bodrum'dan Ankara'ya gidip gelmek bile 1496 km, inanması güç gerçekten, ülkemize göre düşünürsek..
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 19.07.2008 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, yok yok tarkan o tarkan
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 20.07.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sade cok guzel boyatmış ve beyaz renk her zamn guzldır jantlarda da bı başka guzel olmuş.

desibel67@hotmail.com____kahadeer@w.cn
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan Okan'abim artiz olmusum yaw Şok oldum haberim yok hemen nick deiştircem Gülümsüyorum bilamir Gülümsüyorum Emirhan'cım abim tarkan mıyım ciddimisin innanmıyorum tmm slowokan ' a inandım da sana inanmam zor be abim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum ekamba Erbil'abim bu işi çözer bakalım o nedicek Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum o yorum yapmazsa olmaz bakalım o beni kime benzetiyo Gülümsüyorum slowokan Okan'abim bu sefer ekamba düşündün mü gördün mü gene Çok gülüyorumÇok gülüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden bezniyosun heee Çok gülüyorum
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok süper olmuş yaa.motorunda doğallığını,orjinalini fazla bozmucan ya abartmıcan böle daha iyi Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Bilemir demiş ki:
serkan_yenidunya, sen önce avatarını editle konuşma fazla:D

HAYIRDIR bilader avatarımda ne war vucutlu erkek mi görmedin

Yaw serkan_yenidunya, senin su avatara ne zaman baksam, "Aha Mustafa Sandal" diyorum. Bu kadar mi benzer yaaa.
Ciddiyim heee, dalga gecmiyorum.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Yandanda ''Polat Alemdar'' mı benziyo ne Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motor_delisi_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara bir renk Bravo
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkanımı kıskanmayın adam artist mustafa sandal kimmiş Öfkeliyim adamın kendi asaleti yeter oda bi gixxerci Delirdim
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, bende seni teomana benzetiyom Çok gülüyorum
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 20.07.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, yafrum sen paranı bıraz daha çalıstır Çok gülüyorum body yaptır paralara Dil çıkarıyorum sana ılerde lazım olcak Göz kırpıyorum
ama hanı dolu dolu bınerım dıyosan benım makınada var Gülümsüyorum
ama sen bosver benım motoru zabtedemezsın sebeın olmayayım Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 20.07.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba düşündün mü gördün mü gene Çok gülüyorumÇok gülüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Yok yawww... Çok gülüyorum
Dun pestil gibi yattim vallaa. Agri boynuma vurdu, sonra tum vucuduma. Ayakta zor duruyordum. Simdi sadece boynumda var. Anlamadim ben bu ne is. Ilac da icmem ben hic. Du bakalim, bir iki gun daha gecsin, gecmezse ilaca talim. Üzgünüm

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal