Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2617 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 19.07.2008 - 19:27 Mesaj konusu:
Vay anasini yaaaa, sasirdim vallahi XeeRooN.
Tarihi fotografi guzel bulmussun, mukemmel.
Zaten karisiklik olmasin diye yaziyla yazmistim 2,000'i. Yoksa emindim herkesin 2 km. diye okuyup gececegini. Iyiki o sekilde yazmisim, sen arastirmissin, biz de sayende ufaktan tarihcesini ogrendik.
serkan_yenidunya demiş ki:
Bilemir demiş ki:
serkan_yenidunya, sen önce avatarını editle konuşma fazla:D
HAYIRDIR bilader avatarımda ne war vucutlu erkek mi görmedin
Yaw serkan_yenidunya, senin su avatara ne zaman baksam, "Aha Mustafa Sandal" diyorum. Bu kadar mi benzer yaaa.
Ciddiyim heee, dalga gecmiyorum. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Teşekkür ederim slowokan.. bende okuduğumdan beri millete soruyorum; "Dünyanın en uzun caddesi kaç km'dir_??" diye en fazla 20 km dediler Bodrum'dan Ankara'ya gidip gelmek bile 1496 km, inanması güç gerçekten, ülkemize göre düşünürsek.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Çok sade cok guzel boyatmış ve beyaz renk her zamn guzldır jantlarda da bı başka guzel olmuş. _________________ RR ym RR ym RR ym Seni Herhalde Sorarym Gündüz Gecelerde Sewgilim Nerde
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5485 Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD
Tarih: 20.07.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
slowokan Okan'abim artiz olmusum yaw haberim yok hemen nick deiştircem bilamir Emirhan'cım abim tarkan mıyım ciddimisin innanmıyorum tmm slowokan ' a inandım da sana inanmam zor be abim ekamba Erbil'abim bu işi çözer bakalım o nedicek o yorum yapmazsa olmaz bakalım o beni kime benzetiyo slowokan Okan'abim bu sefer ekamba düşündün mü gördün mü gene _________________ _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
çok süper olmuş yaa.motorunda doğallığını,orjinalini fazla bozmucan ya abartmıcan böle daha iyi
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
Bilemir demiş ki:
serkan_yenidunya, sen önce avatarını editle konuşma fazla:D
HAYIRDIR bilader avatarımda ne war vucutlu erkek mi görmedin
Yaw serkan_yenidunya, senin su avatara ne zaman baksam, "Aha Mustafa Sandal" diyorum. Bu kadar mi benzer yaaa.
Ciddiyim heee, dalga gecmiyorum.
Yandanda ''Polat Alemdar'' mı benziyo ne _________________ Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip İhanet eden Bir Gün Mutlaka Ekmeği Yediği Yerden Kurşunu Yiyecektir...!!!
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 20.07.2008 - 14:46 Mesaj konusu:
ekamba, yafrum sen paranı bıraz daha çalıstır body yaptır paralara sana ılerde lazım olcak
ama hanı dolu dolu bınerım dıyosan benım makınada var
ama sen bosver benım motoru zabtedemezsın sebeın olmayayım _________________
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2617 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 20.07.2008 - 17:07 Mesaj konusu:
ekamba düşündün mü gördün mü gene
Yok yawww...
Dun pestil gibi yattim vallaa. Agri boynuma vurdu, sonra tum vucuduma. Ayakta zor duruyordum. Simdi sadece boynumda var. Anlamadim ben bu ne is. Ilac da icmem ben hic. Du bakalim, bir iki gun daha gecsin, gecmezse ilaca talim. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız