Herkese selamlar!Dükkanda şehir içi için motor kaçınızmaz,fotoğrafçıyız yani çok uzun bir yol yaptığı söylenemez.Şu anda innova kullanıyoruz ve aldığımızdan beri hiç memnun değiliz daha önce yamaha crypton vardı ondan aşırı memnunduk ve modeli eskidiği için (2000 model) yazlığa götürdük ve dükkana innovayı aldık!Sorum şu bu honda innovayı satıp kymco süper 8 almayı düşünüyoruz sizce doğru bi karar mı yoksa sorunlarına rahmen honda honda olduğu için kalmalı mı ne yapmalıyız??
İnnovanın sorunları:
1)Aşırı benzin sarfiyatı
2)Çok düşük çekiş
3)Aşırı vibrasyon ve dahası (aklıma gelenler)
yani daha önce kullandığımız yamaha cryptona göre çok hantal bir türlü ısınamadık ee ailedede motor konusunda bana güvendikleri için innovayı ben aldırmıştım honda olduğu için ama şimdi pişmanız fikirleriniz benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim. _________________ Cbr 125r
çok ilginc cok şasırdım. ustamdada innova var mükemmel cekiş, az yakıt harcıyor. ve kesinlikle degiştirmeyi düşünmüyor. arkadas belki senin sansına denk gelmiş bir durum olabilir. _________________ sercan-1982
honda activa
Ölçüler 2040 x 740 x 1240
Ağırlık (kg) 100
Motor Tipi 4 Zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³) 125cc
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 6
Yağ Kapasitesi 0,9 lt
Sele Yüksekliği 780 mm
Max. Güç (Hp/d/d) 9.5Bg / 7500dev/dk
Max. Tork (Nm/d/d) 9.8
Frenler Ön / Arka Disk / Disk
Tekerlek Ölçüsü Ön 100/80-16
Tekerlek Ölçüsü Arka 120/80-16
Jant ve lastik ölçüsüne özellikle dikkat lütfen _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Oct 24, 2006 Mesajlar: 423 Nereden: Manisa-Turgutlu
Tarih: 19.07.2008 - 18:53 Mesaj konusu:
honda_sercan, valla belkide benim şansıma dicem ama nedense hiç ısınamadık!Yani o kadar kötü ki iki kişi rampa çıkmak bile zulüm yani!
neuremencer, öneriniz için çok teşekkür ederim _________________ Cbr 125r
ozeltolga, _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ozeltolga, ben bayisiyim aydında satdım 2tane ikisininde hiç bir prblemi yok gayet güzel gazlıyorlar
kymcoda kesinlikle prblem yaşamassın kardeşim yaşarsan dahi parçada olsun servisde beni gör hallederim sağ oldukça _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2684 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 19.07.2008 - 21:10 Mesaj konusu:
Innova icin yorumlarina biraz sasirdim ozeltolga.
Innova sahibi olmadim, Innova'yla cok fazla km. de yapmadim, senin kadar tabii ki yorum yapamam ama benim bildigim, Innova ozellikle yakit sarfiyati konusunda cok basarili bir modeldir.
Cekis ve vibrasyon problemlerinde hakli olabilirsin, onlara birsey diyemem ama bu yakit sarfiyati konusunda motorunla ilgili suphelerim var. Servisi duzenli ziyaret etmiyorsan, bir ugra derim.
Bunun disinda Kymco da cok guvenilir bir marka. Kesinlikle diger Japon disi markalarla kiyaslama. Sadece hala pazara yerlesmeye calisan bir marka. Yollarda cok olmadigindan millet biraz cekimser davraniyor bu marka konusunda. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Kayıt: Oct 24, 2006 Mesajlar: 423 Nereden: Manisa-Turgutlu
Tarih: 19.07.2008 - 21:58 Mesaj konusu:
slowokan, çok teşekkür ederim yorumlarınız için!Servis konusunda bir problem yok düzenli olarak bakımları yapılıyor dükkanın motoru olduğu için.çok yakmasınıda ben güçlü bir çekişi olmadığı için kalkışta çok gaz verilmesine bağlıyorum _________________ Cbr 125r
Hatta ben biraz da abartıp Tr de Honda dan sonra marka olarak en kemikli ve sorunsuz olanlardan die düşünüyorum üstelik yedek parca ve servis müdehale fiatları da uygun Kymco da hayırdır insallah bu aralar yine Kymco krizine girdik sanırsam _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 19.07.2008 - 22:23 Mesaj konusu:
Ben de Kymco Silkar'a is gorusmesine gitmistim xciting. 3 sene once miydi neydi. Topkapi'da filandi yerleri.
Gorev Anadolu'da dolasip satis temsilciligi yapmakti. Sonra baska yerle anlastim. Motosikletle alaksiz bir is. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Tarih: 19.07.2008 - 22:59 Mesaj konusu:
xciting demiş ki:
slowokan, bişi anlamadım pm atarsın atarsan tabi
arkadaşın topici fazla meşgul etmiyelm
PM'e gerek yok, Kymco'yla ilgili nasil olsa.
Kymco'nun Turkiye ithalatcisi Silkar. Yani 3 sene once oyleydi. Simdi degistiyse bilmem. Kymco Turkiye ithalatcisina is gorusmesine gitmistim zamaninda, eger isi kabul etseydim, seninle tanisacaktik belki de gunun birinde.
Sen de Kymco sattigini soyleyince, o yuzden anlatiyim dedim yukarida. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız