Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu motor alınır mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu motor alınır mı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

6.000 ytl yi gözden çıkardıysan git bir Er-5 al Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum
Alıntı:

Bu kadarına da pes doğrusu. Ne zevki kaldı o zaman motora binmenin.

korktum ya senden motor alınmaz sen motorla tek tekerden in mezsin kesin
motorla her zevki tadarım diyorsun ve motor hurda Dil çıkarıyorum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir de bu ilanda bir adam var. nuh diyor peygamber demiyor.. hiç indirim yapmıyor.

http://www.sahibinden.com/kucuk_dev_er5_made_in_japanWQQaXQQ7686943WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayal12buysa
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

6.000 ytl yi gözden çıkardıysan git bir Er-5 al

er 5 i çok inceledim yakıt fazla devir ekonomi devri artı kawasaki nin parça sorunu çok oluyor er 5 de teknoloji yok arka amatisör dahi java amatisörü gibi er 5 alacagıma bandit alırım en azından dayanıklı 220 km hızı net görebilen bir motor fiyatı da uygun
ama devir ekonomi devri benzin almış başını gidiyor motora binilecek dert mi az yaksın istiyor insan uzun yolda nerden gidersem az yakarım gaza az basayım da az yaksın derken motorun binmesinden zevk mi alınıyor ben yılda 16 bin km uzun yol gidiyorum bunlarıda hesap etmem gerek li
bunun için uygun bir 250 lik te karar kıldım
Başa dön
hayal12buysa Çevrimdışı hayal12buysa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en güzel ve mantıklı bir karar 250 lik
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 28.06.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım 3000 km 250 cc bir motor için hiçbir şeydir.
Km ye bu kadar takılma. Bakımları zamanında yapılmış mı, şasede sağında solunda ezilme, kaynak vb sorun var mı, amortisörlerde patlak, milde eğrilme, keçelerinde sorun var mı, tekerde boşluk var mı bu tip şeyleriyle ilgilen.
Acemiden motor almak tecrübeli bir motosiklet kullanıcından motor almakdan daha risklidir.
Kısacası servise götür az bir para ver herşeyine baksınlar. Sonuçta uzun yol yapacağım yazmışsın.
Sonra kararını ver.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 13.07.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 modeL ve 3000 de. Ben ybr yi 1 nisanda aldım 3 ayda 3000 kmyi geçti biLe.Kurye fln değil tamamen zevk içinn.. Çok gülüyorum
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayal12buysa, bence mantıklı bır evlılık olur uzun sure sana sorun cıkarmaz gıtmem gelmem sıkıntız olmaz vur kafasına susar her yolsada cıkar kardeş Delirdim
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tolga_kyc_48
Üye
Üye

Nereden: muğla/köyceğiz

MesajTarih: 20.07.2008 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş sen almazsan ben alcam bende daha önceden ilgilenmiştim o motorla güzel motor kaçırma... Motordelisi
tolga_kyc_48 Çevrimdışı tolga_kyc_48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 20.07.2008 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa bukadar dikkat ettigine gore belliki satmak icin almis, zevk icin alsa bukadarda titiz olunmaski Çok gülüyorum ama yinede fiyati yukarida, eger indirtebilirsen cok guzel Bravo ama yok olmaz derse okadar arti masraf yapcagina sifir al daha iyi Bravo hayirli olsun simdiden...

Keske okadar olabilsem...
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mtmrtmuho
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: qonya

MesajTarih: 20.07.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şaka yapıo yaw bu herif Çok gülüyorum Çok gülüyorum binmicen nie aldın motora ? bsiklet al sen Çok gülüyorum gaLiba benzin parasına zoruna gidio bu herifin başka bi ihtimal yok Çok gülüyorum usta pazarlık payı warsa al bin derim ama pazarlık yoksa yenisini aramaya başla Göz kırpıyorum
Başa dön
mtmrtmuho Çevrimdışı mtmrtmuho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motonoyedi
Üye
Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 20.07.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bi cbf 250 cc arayan biri olarak ilk gözüme çarpan motorlardan biridir o.km sine göre fiyat oldukça iyi. burada pahalı diyen arkadaşlar biraz araştırma yapsınlar bence.adamlar 15 000-20 000 kmlere 5000 ytl para istiyorlar. motosikletin belli bi piyasası var ve fiyat ondan yüksek gelebilir herkese.ama ben de tavsiye ederim cbf 250 yi.
Başa dön
motonoyedi Çevrimdışı motonoyedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.07.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nefret ettiğim bir alet. 250 CC olmasına rağmen parça fiyatları ve bakım ve işletim maliyeti 600 F ile hemen hemen aynı. gösterge paneli 1.200 ytl zincir ve dişli takımı - debriyaj balatası fiyatları 600 F inki ile aynı neredeyse.. ufak bir kaza yapsan 3.000 ytl ye toplayamazsın. ben takastan alımıştım 500 km yaptım iğrenerek bindim. 4.000 YTL den 1 lira fazla verme. o motoru o şahıs 5.000 ytl ye bile satamaz. tecrübe konuşuyor. 2006 CBR 600 F aldık arkadaşa lastikleri de yeni değiştirmiş 10.000 ytl ye İstanbul'dan Ankara'ya getirmesi alımı satımı - yeme içme sen 11.000 ytl de..
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 20.07.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer demiş ki:
4.000 YTL den 1 lira fazla verme. o motoru o şahıs 5.000 ytl ye bile satamaz.
Bravo Aynen. Sahibinden sitesinde ne motorlar var 6 aydan fazla oldu hala listede her geçen gün 50-100 fiyat düşürüyorlar,neredeyse 1000 ytl ye ulaştı indrim satılmıyor satılmıyor..
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bunu almayı umuyordum bari yorumunuzu alıyım
http://www.sahibinden.com/cbr_600_f_2006WQQaXQQ10077581WQQpXQQdisplayitem

Pazartesi ye alıcam ona göre yorum yapında =) 13.150 son fiyatı galeride durduğu için adam inmiyor fiyatı 150milyonda galeriye
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal