er 5 i çok inceledim yakıt fazla devir ekonomi devri artı kawasaki nin parça sorunu çok oluyor er 5 de teknoloji yok arka amatisör dahi java amatisörü gibi er 5 alacagıma bandit alırım en azından dayanıklı 220 km hızı net görebilen bir motor fiyatı da uygun
ama devir ekonomi devri benzin almış başını gidiyor motora binilecek dert mi az yaksın istiyor insan uzun yolda nerden gidersem az yakarım gaza az basayım da az yaksın derken motorun binmesinden zevk mi alınıyor ben yılda 16 bin km uzun yol gidiyorum bunlarıda hesap etmem gerek li
bunun için uygun bir 250 lik te karar kıldım
Arkadaşım 3000 km 250 cc bir motor için hiçbir şeydir.
Km ye bu kadar takılma. Bakımları zamanında yapılmış mı, şasede sağında solunda ezilme, kaynak vb sorun var mı, amortisörlerde patlak, milde eğrilme, keçelerinde sorun var mı, tekerde boşluk var mı bu tip şeyleriyle ilgilen.
Acemiden motor almak tecrübeli bir motosiklet kullanıcından motor almakdan daha risklidir.
Kısacası servise götür az bir para ver herşeyine baksınlar. Sonuçta uzun yol yapacağım yazmışsın.
Sonra kararını ver.
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 338 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 13.07.2008 - 12:25 Mesaj konusu:
2006 modeL ve 3000 de. Ben ybr yi 1 nisanda aldım 3 ayda 3000 kmyi geçti biLe.Kurye fln değil tamamen zevk içinn.. _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Tarih: 13.07.2008 - 12:32 Mesaj konusu:
hayal12buysa, bence mantıklı bır evlılık olur uzun sure sana sorun cıkarmaz gıtmem gelmem sıkıntız olmaz vur kafasına susar her yolsada cıkar kardeş _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 20.07.2008 - 02:34 Mesaj konusu:
yaa bukadar dikkat ettigine gore belliki satmak icin almis, zevk icin alsa bukadarda titiz olunmaski ama yinede fiyati yukarida, eger indirtebilirsen cok guzel ama yok olmaz derse okadar arti masraf yapcagina sifir al daha iyi hayirli olsun simdiden... _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bir hilal ugruna ya rab ne gunesler batiyor...
şaka yapıo yaw bu herif binmicen nie aldın motora ? bsiklet al sen gaLiba benzin parasına zoruna gidio bu herifin başka bi ihtimal yok usta pazarlık payı warsa al bin derim ama pazarlık yoksa yenisini aramaya başla
bende bi cbf 250 cc arayan biri olarak ilk gözüme çarpan motorlardan biridir o.km sine göre fiyat oldukça iyi. burada pahalı diyen arkadaşlar biraz araştırma yapsınlar bence.adamlar 15 000-20 000 kmlere 5000 ytl para istiyorlar. motosikletin belli bi piyasası var ve fiyat ondan yüksek gelebilir herkese.ama ben de tavsiye ederim cbf 250 yi.
nefret ettiğim bir alet. 250 CC olmasına rağmen parça fiyatları ve bakım ve işletim maliyeti 600 F ile hemen hemen aynı. gösterge paneli 1.200 ytl zincir ve dişli takımı - debriyaj balatası fiyatları 600 F inki ile aynı neredeyse.. ufak bir kaza yapsan 3.000 ytl ye toplayamazsın. ben takastan alımıştım 500 km yaptım iğrenerek bindim. 4.000 YTL den 1 lira fazla verme. o motoru o şahıs 5.000 ytl ye bile satamaz. tecrübe konuşuyor. 2006 CBR 600 F aldık arkadaşa lastikleri de yeni değiştirmiş 10.000 ytl ye İstanbul'dan Ankara'ya getirmesi alımı satımı - yeme içme sen 11.000 ytl de..
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 338 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 20.07.2008 - 14:44 Mesaj konusu:
husbayer demiş ki:
4.000 YTL den 1 lira fazla verme. o motoru o şahıs 5.000 ytl ye bile satamaz.
Aynen. Sahibinden sitesinde ne motorlar var 6 aydan fazla oldu hala listede her geçen gün 50-100 fiyat düşürüyorlar,neredeyse 1000 ytl ye ulaştı indrim satılmıyor satılmıyor.. _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız