Tarih: 20.07.2008 - 12:21 Mesaj konusu: kenan sofuoglu'nun yarışı bugun 12:55'de trt 3'de
kenanımız bugun çek cumhuriyetinde yarışıyor 1.yarış 12:55
2.yarış 16:30 trt 3 canlı veriyor.
kenan'a başarılar inşaallah şu aralarki şanssızlıgını yener haydi kenan güldür yüzümüzü
kuruyemişi aldım titilerde yarışı bekliyom yakın olan gelsin _________________ Eat to live, not live to eat.
nasıl izleyebilirim bilgisiolan yardımcı olursa sevinirim _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
trt 1 trt 2 hepsi cekiyor bitek trt 3 cekmiyor _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Tarih: 20.07.2008 - 12:30 Mesaj konusu:
MaLiZiYoo35 demiş ki:
trt 1 trt 2 hepsi cekiyor bitek trt 3 cekmiyor
TRT 3 11919 V Batı 24444 bu numarayı girip tekrar arattır belki çıkar normalde hepsi paket olarak çıkıyo numaraları aynı ama sen yinede bi dene _________________ Eat to live, not live to eat.
aiwa, trt gap ayarladım ve izliyorum umarım birazdan trt 3 e döner ... dönmezse yarışı izleyemem _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Tarih: 20.07.2008 - 12:57 Mesaj konusu:
Batuuu demiş ki:
celaha, Fındık ı bol alsaydın Emmii bende geliyorumm çayı demleyin bi zahmet
bekara fındık vermiyo buradaki kuruyemişci evlilik cüzdanı istiyo
yarış başlıyor titi sesi açtı durulmuyo burada hadi ben yarışı izlemeye kaçtım _________________ Eat to live, not live to eat.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1364 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 20.07.2008 - 13:15 Mesaj konusu:
tşkler bakıyorum
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
14 cü sırada....
Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:
11 ci sırada kenan...
Son Mesajdan 21 dakika sonra eklendi:
10 cu sırada
Son Mesajdan 30 dakika sonra eklendi:
10 sırada yarış bitti...inş daha iyi olur..kenana başarılar.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız