Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kenan sofuoglu'nun yarışı bugun 12:55'de trt 3'de

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kenan sofuoglu'nun yarışı bugun 12:55'de trt 3'de
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
celaha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 12:21    Mesaj konusu: kenan sofuoglu'nun yarışı bugun 12:55'de trt 3'de Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenanımız bugun çek cumhuriyetinde yarışıyor 1.yarış 12:55
2.yarış 16:30 trt 3 canlı veriyor.
kenan'a başarılar inşaallah şu aralarki şanssızlıgını yener haydi kenan güldür yüzümüzü Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

kuruyemişi aldım titilerde yarışı bekliyom yakın olan gelsin Delirdim Delirdim Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tv uydu hepsinde aradım trt 3 u bulamadım

nasıl izleyebilirim bilgisiolan yardımcı olursa sevinirim Gülümsüyorum
celaha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35 demiş ki:

nasıl izleyebilirim bilgisiolan yardımcı olursa sevinirim Gülümsüyorum

manuel olarak trtnin numaralarını yazarak ara trtnin hiçmi kanalı çekmiyo?
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trt 1 trt 2 hepsi cekiyor bitek trt 3 cekmiyor Üzgünüm
aiwa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

nasıl izleyebilirim bilgisiolan yardımcı olursa sevinirim

türk1c2a 11919mhz 24444 ks dikey bu ayardan seyredebılırsın
celaha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35 demiş ki:
trt 1 trt 2 hepsi cekiyor bitek trt 3 cekmiyor Üzgünüm

TRT 3 11919 V Batı 24444 bu numarayı girip tekrar arattır belki çıkar normalde hepsi paket olarak çıkıyo numaraları aynı ama sen yinede bi dene
aiwa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trt 3 su anda gap yayını yapıyor bırazdan trt 3 döner
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aiwa, trt gap ayarladım ve izliyorum umarım birazdan trt 3 e döner ... dönmezse yarışı izleyemem
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celaha, Fındık ı bol alsaydın Emmii bende geliyorumm çayı demleyin bi zahmet Çok gülüyorum
celaha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu demiş ki:
celaha, Fındık ı bol alsaydın Emmii bende geliyorumm çayı demleyin bi zahmet Çok gülüyorum

bekara fındık vermiyo buradaki kuruyemişci evlilik cüzdanı istiyo Delirdim Delirdim Delirdim
yarış başlıyor titi sesi açtı durulmuyo burada Çok gülüyorum hadi ben yarışı izlemeye kaçtım
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celaha, 3 gündür ceviz kırmaktan yorgun düştüm biras fındık yemek lasım emmiicim mucksladım sizii Gülümsüyorum
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşkler bakıyorum Bravo Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

14 cü sırada....

Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:

11 ci sırada kenan...

Son Mesajdan 21 dakika sonra eklendi:

10 cu sırada Çok gülüyorum

Son Mesajdan 30 dakika sonra eklendi:

10 sırada yarış bitti...inş daha iyi olur..kenana başarılar..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Acibadem / Istanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

26. başlayıp 10. bitirdi.. gerçekten sevindim. umarım daha iyi olur

2006 Daelim s2 250 Free Wing
http://www.airbrushistanbul.com
Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
chopper-delisi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

26 . sırada başlayan kenan sofuoğlu yarışı 10. olarak tamamladı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
chopper-delisi Çevrimdışı chopper-delisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal bu kadar şeyden sonra gayet güzel bir başarı bence tebrikler kenannnnnnnnnnnn Alkışlıyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal