15 günlük yeni evli olan Özkan Dal önceki gün eşi Saadeti de alıp motosikletle Kabatepe Orman Kampına gitti. Burada gün boyu denize giren karı-koca, akşam seddülbahir köyündeki bir mevlide katıldı.
Yeni evliler akşamüstü evlerine dönmek için motosiklete bindi.Özkan Dal yolda önündeki otobusu geçmek isterken HATALI SOLLAMA yaptı. Motosiklet ile karşıdan gelen bir arazöz(yol kenarındaki yeşillikleri sulamakta kullanılan araç) ile çarpıştı. Başında kask olmayan Saadet Dal asfalta fırlayarak öldü. Özkan Dal ise ağır yaralandı.
allah rahmet eylesin çok kötü bi durum _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Allah Özkan kerdeşimize sabır, eşine rahmet versin çok acı bir durum _________________ Chopper yola dü?mez imi?, Chopper yola dü?meyince Rider yüzü gülmez imi?, Rider hevestir sürmeye Chopper´a binip gezmeye, Cager bundan ne anlaya benim adym MUSTAFA Demetgül mah.Bagdat cd.Belediye semt hali no:A/4
0312 3873932
motor_delisi_42 bu haberi dün gördüm okudum biliyorum tanık oldum şahit oldum üzüntümüz acımız tabikide büyük ama siteye aktarmadım yazmadım biliyoruz ki hepimiz üzülüyoruz böyle haberlere ve böyle haberlerinde ardı arkası kesilmiyor kaza haberleri göndermemeye gayret edelim lütfen _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 20.07.2008 - 13:34 Mesaj konusu:
Cok üzücü bir durum kask takılmaması her defasında böyle hatırlanmasın lütfen yaşadıgım bölge şu sıralar 43 dereceleri görüyor bir de nem oranını eklersek 50 dereceye yakın bir bunalım söz konusu ama asla cok sıcak deyip şehir içinde kısa mesafeye bile kasksız cıkmıyorum şeytanla yüzleşmek bu şekilde olmamalı bile bile azrail in üzerinde seyahat etmeyelim ölenlere allahtan rahmet akraba ve yakınlarına sabır dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 20.07.2008 - 14:07 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya demiş ki:
motor_delisi_42 bu haberi dün gördüm okudum biliyorum tanık oldum şahit oldum üzüntümüz acımız tabikide büyük ama siteye aktarmadım yazmadım biliyoruz ki hepimiz üzülüyoruz böyle haberlere ve böyle haberlerinde ardı arkası kesilmiyor kaza haberleri göndermemeye gayret edelim lütfen
Bahsettiğin konuya katılıyorum ama bu haberleri okumadıkça dikkatsizliğimiz dahada artacak. Bana kalırsa herfırsatta birbirimizi uyarmamız gerekli. Kask takılmıyor. Hatalı araç kullanılıyor. Kurallara uymamız gerektiğini görüyoruz. Unutmuyoruz bu tür haberlerle.
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1811 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 20.07.2008 - 14:16 Mesaj konusu:
Trafik canavarı değil tedbirsizlik ayırmış Allah rahmet eylesin _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Tarih: 20.07.2008 - 14:32 Mesaj konusu:
dikkatli olmak lazım arkadaşlar..küçük hatalar ya ölümle sonuçlanıyor yada ölümcül yaralar alınıyor..
vefat edenlere Allahtan rahmet,geride kalanlara da sa bırlar diliyorum.. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
nEDEN kask yok nedeen koruma yok. Allah Rahmet eylesin. Çok üzülüyorum bu haberlere _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 20.07.2008 - 15:43 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız