Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 15 Günlük Evlileri motorsiklet kazası ayırdı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

15 Günlük Evlileri motorsiklet kazası ayırdı.

15 Günlük Evlileri motorsiklet kazası ayırdı.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:24    Mesaj konusu: 15 Günlük Evlileri motorsiklet kazası ayırdı. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 günlük yeni evli olan Özkan Dal önceki gün eşi Saadeti de alıp motosikletle Kabatepe Orman Kampına gitti. Burada gün boyu denize giren karı-koca, akşam seddülbahir köyündeki bir mevlide katıldı.

Yeni evliler akşamüstü evlerine dönmek için motosiklete bindi.Özkan Dal yolda önündeki otobusu geçmek isterken HATALI SOLLAMA yaptı. Motosiklet ile karşıdan gelen bir arazöz(yol kenarındaki yeşillikleri sulamakta kullanılan araç) ile çarpıştı. Başında kask olmayan Saadet Dal asfalta fırlayarak öldü. Özkan Dal ise ağır yaralandı. Ağlıyorum
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin çok kötü bi durum Üzgünüm
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chopper-delisi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Özkan kerdeşimize sabır, eşine rahmet versin çok acı bir durum
Chopper yola dü?mez imi?, Chopper yola dü?meyince Rider yüzü gülmez imi?, Rider hevestir sürmeye Chopper´a binip gezmeye, Cager bundan ne anlaya benim adym MUSTAFA Demetgül mah.Bagdat cd.Belediye semt hali no:A/4
0312 3873932
Başa dön
chopper-delisi Çevrimdışı chopper-delisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah taksiratlarını affetsin... İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_delisi_42 bu haberi dün gördüm okudum biliyorum tanık oldum şahit oldum üzüntümüz acımız tabikide büyük ama siteye aktarmadım yazmadım biliyoruz ki hepimiz üzülüyoruz böyle haberlere ve böyle haberlerinde ardı arkası kesilmiyor kaza haberleri göndermemeye gayret edelim lütfen

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 20.07.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Cok üzücü bir durum kask takılmaması her defasında böyle hatırlanmasın lütfen yaşadıgım bölge şu sıralar 43 dereceleri görüyor bir de nem oranını eklersek 50 dereceye yakın bir bunalım söz konusu ama asla cok sıcak deyip şehir içinde kısa mesafeye bile kasksız cıkmıyorum şeytanla yüzleşmek bu şekilde olmamalı bile bile azrail in üzerinde seyahat etmeyelim İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum ölenlere allahtan rahmet akraba ve yakınlarına sabır dilerim Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 20.07.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya demiş ki:
motor_delisi_42 bu haberi dün gördüm okudum biliyorum tanık oldum şahit oldum üzüntümüz acımız tabikide büyük ama siteye aktarmadım yazmadım biliyoruz ki hepimiz üzülüyoruz böyle haberlere ve böyle haberlerinde ardı arkası kesilmiyor kaza haberleri göndermemeye gayret edelim lütfen

Bahsettiğin konuya katılıyorum ama bu haberleri okumadıkça dikkatsizliğimiz dahada artacak. Bana kalırsa herfırsatta birbirimizi uyarmamız gerekli. Kask takılmıyor. Hatalı araç kullanılıyor. Kurallara uymamız gerektiğini görüyoruz. Unutmuyoruz bu tür haberlerle.
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Özkan kerdeşimize acil şifalar ve rahmetlinin ailesine sabır versin , ölen eşine Allah rahmet eylesin , çok acı bir durum Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 20.07.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafik canavarı değil tedbirsizlik ayırmış Beğenmedim Allah rahmet eylesin
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 20.07.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin. Ağlıyorum
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 20.07.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dikkatli olmak lazım arkadaşlar..küçük hatalar ya ölümle sonuçlanıyor yada ölümcül yaralar alınıyor..
vefat edenlere Allahtan rahmet,geride kalanlara da sa bırlar diliyorum..
R1_Sex_Murat
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.07.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin!!! Üzgünüm
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 20.07.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah(cc) rahmet eylesin, geride kalan sevenlerine ve ailesine sabırlar versin Üzgünüm
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 20.07.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nEDEN kask yok nedeen koruma yok. Allah Rahmet eylesin. Çok üzülüyorum bu haberlere
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 20.07.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal