Arkadaşlar Kardeşimde Ramzeyin 125lik fitesli motorlarından var.malzemeleri kendisi aldı yaptık..''Koltuk hariç''
Dün Akşam Bitti....!!!
Deri Döşeme Koltuk...
ZENON FAR..
MAVİ DÖŞEME IŞIKLAR...
BEYAZ KARE DAMALAR..
VE BAĞIRAN EKSOZ..
TEKERLERE BEYAZ ŞERİT..
AYARLANABİLİR AMARTİSÖRLER..
''Işıkları Kaldırmadığı İçin Büyük Akü''
YORUMLARINIZI BEKLERİM.... _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
güzel olmuş kardeşim ellerinize sağlık _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Güzel olmuş ama bana sorarsan kendi düşüncem yani gereksiz yere uğraşmazdım ama görünüşe göre bayaa cancanlı ilgi çekici olmuş akşam bi yerden geçerken gören ne yapmış bu diye bakar yani
HasanTahsin, tşeşşkrtler kardeşim.
Answer_3, motor kardeşimin..abi modifiye abi mavi ışık die bir senedir beynimi yedi.bende yapmışken yapalım uğraşalım biraz dedim.ama bakımın modifiyenin gereksizi gereklisi yoktur.bu motoroda on numara oldu _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
Tarih: 20.07.2008 - 14:16 Mesaj konusu:
CheGUEVARA, bir hayli ugraşmışsınız ancak gece vakti bu halde karsıdan gelirken görsem direk jandarma yı arardım yola ufo indi die _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 20.07.2008 - 14:23 Mesaj konusu:
yok hocam kötü değil yau
kardeşin istemiş yapmışsın bırak kalsın
way be ben abıme şuna benzın koy desem kıyamet cıkarıyoooo
başka abılerde motorla ugrasıyoo peh peh peh
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız