Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm..

Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 20.07.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi geçmiş olsun adi malzeme kullansalardı yırtılırdı frene basınca sağlam işçilik var demekki Bravo Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 20.07.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
ekamba, gelcem senin Otelde duş alcam kanka... Dil çıkarıyorum burda su yok...hatta abartmış gibi olmayım bi kese atıversene bana şekerim... Dil çıkarıyorum eli ağır diyolar sert erkek diyolar senin için...

doğru demişler,gel de atayım.....(otelin 5inci katından aşşağıya) Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 20.07.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

o kağıdın üzerinde kaya kaya küt bi koydum arabaya arkadan

Bu durumda arabayı 10 - 15 cm arkadan takip ediyor olman lazım, çünkü o kağıt lastikle asfalt arasında kayarken parçalanmadan daha fazla kalamaz ( özelliklede motorun üzerinde senin cüssende biri varsa ) Dil çıkarıyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 20.07.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, geçmiş olsun abi de senin başına gelenler ne böyle yav.patlayan sıvılar,kağıtlar Gülümsüyorum hadi hayırlısı Çok gülüyorum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Basgazayawrum
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanka, CMYLMZ la filan bi akrabalık varmı? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Töbe töbeeee Çok gülüyorum
Başa dön
Basgazayawrum Çevrimdışı Basgazayawrum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 25.07.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, şekerim bende mecora bitmez...denizde balık bitmez... Dil çıkarıyorum

marcopasa, Dil çıkarıyorum

ekamba, elin ağırdır kanka...sendne kese mese istemem...senin elin sadece gaz kolund anarindir... Dil çıkarıyorum

riko, babiş ne var cüssemde...valla ağlıyıcimm.... Dil çıkarıyorum ne istersiniz bir pandadan... Dil çıkarıyorum

kerkenez35, çölde kutup ayısının başına gelmez haklısın... Dil çıkarıyorum

Basgazayawrum, ben onu 93-94 lerden tanırım...Lemanda çiziyordu o zamanlar...samimiyetim vardı...ünlü olmadığı dönemler... Dil çıkarıyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 25.07.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acıların motörcüsü mete_han Çok gülüyorum
Kış dönemlerinde dizlerini soğuktan rüzgardan korumak için yaptığın düzenekten sonra, motorun etrafına karting araçları gibi komple çelik bariyer yap sen iyisimi Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, geç dalganı bakalım...buldun bi ufak çocuk...sıkıştır köşeye...akranlarına çatsana abüü... Dil çıkarıyorum ya o ayrı bir dönemdi ha...şimdi yaz bakma sen...kış geldimi yine garipleşiriz... Dil çıkarıyorum o çamurdan kurtulmak için scooter alam diyom...
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 28.07.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
o çamurdan kurtulmak için scooter alam diyom...

Ise gidip gelirken her zaman scooter tercih etmemin ana sebebidir. Karda bile zerre kadar islanmiyordu benim kunduralar. Çok gülüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.07.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ula mete han buraları yetmiyo gibi , ekran kartı konusundada ortalığı dağıtmışsın orda sen bilirsin onuu geçenlerde ekran kartı araştırıken gördümdü Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, abicim ben scooter kazasında korkuyorum aslında...yani bu çarpam scooterla olsa daha farklı olabilirdi...scooter daha dengesiz...yanlışmıyım...

tamero, abi selamlar... Göz kırpıyorum
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 28.07.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, abi geçmiş olsun allah beterinden saklasın
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 28.07.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
slowokan, abicim ben scooter kazasında korkuyorum aslında...yani bu çarpam scooterla olsa daha farklı olabilirdi...scooter daha dengesiz...yanlışmıyım...

Alelade bir scooter aldin mi dediklerin kesinlikle cok dogru. Aleladeden kastim, klasik kucuk lastikli, disk frensiz olan modeller. Mesela benim Honda Beat. Bir keresinde yokus asagi inerken kac metre kaymistim nemli asfaltin uzerinde. Sokak arasi heee... 40'la mi ne iniyordum, cok ileride bir araba durmustu, karsidan gelen Peugeot J9 okul minibusune yol vermek icin. Benim de yavaslayarak arabanin arkasinda beklemem gerekiyordu. Du dedim, muzurluk olsun, biraz kayarak iniyim... Nasil olsa kac metre mesafe var arabaya kadar. Yokusun taaa basinda arka lastigi kitledim bilincli olarak, ondan sonra motor durmak bilmedi. Kaya kaya herifin arkasina kadar birkac tane S cizerek suzuldum, artik kesin carpacam adama, dua ediyorum bir yandan "Su okul minibusu artik gecse de, su onumdeki araba da yola koyulsa" diye artik. Ve dualarim kabul oldu son sn.'de artik. Arabanin soforu de arkasindan ne geldiginin farkinda degil, cunku cok usulca nazik bir kalkis yapti ve ben kilpayi kurtardim tamponuna dokunmadan.

Baska bir gun de E-5'te giderken emniyet seridinde duran iki tane okuz yola direk giris yapinca sag serit ani frenle durmak zorunda kaldi. Olay kac m. onumde olmasina ragmen ben hizimi 90 km/h'den ancak 30 km/h'a filan dusurebildim ve Ford Mondeo'nun altina yatirdim scooteri. Motosikletin on parca kirilmisti ama bende hicbir hasar yoktu.

Bu iki olayda da on freni cok guzel kullanmistim. Honda Beat, kucuk lastiklerinden dolayi onden kaymaya cok meyilli dogal olarak. On fren hatasini kesinlikle affetmiyor. Iki olayda da yer cok tehlikeli derecede kaygan olmasina ragmen iyi kullanabilmisim demekki on freni. Ama arkayi kitlemekten kurtulamadim bu anlattigim ikinci olayda. Hayir isin kotusu scooterda arka lastigi kitleyince motor freni de devre disi kalmis oluyor. Sadece o arkadaki kucucuk lastigin yerle olan tutunmasina kaliyor butun isin. Yer o sirada kaygansa yapacagin bir sey yok, oturup bekliyorsun olacaklari.

O yuzden scooter alacaksan en azindan bir Dylan tercih etmen lazim. Aslinda en guzeli paraya biraz daha kiyip, ikinci el piyasasini cok takmadan Piaggio Beverly almak. Kocaman lastikleri var o modelin. Arkada bile disk var yanlis hatirlamiyorsam. Motor gucu de oldukca yeterli. Epey guzel bir model o 250 cc.'lik olan. Bravo
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok çok geçmiş olsun yarmagülüm hiç bahsetmedin bana bu olaydan gerçi ama dikkat et kendine sanayi mah.de cüsseye falan bakmazlar indirirler adamı. Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal