Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TGB yi nasıl bilirsiniz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TGB yi nasıl bilirsiniz

TGB yi nasıl bilirsiniz
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
01showtime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 17:53    Mesaj konusu: TGB yi nasıl bilirsiniz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben TGB diye bir marka hic duymadım TGB scooter alıcak bi arkadaşım. oda yeni başlıyor.çin malımıdır neyin nesidir diye bi sorim dedim.bende bws vs. tawsiye ediyorum ama dinlemiyor.tgb yi iyi yada kötü bilenler lütfen yorum yazsınlar.
Başa dön
01showtime Çevrimdışı 01showtime Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

01showtime,10 numara bir makinadır gözü kapalı alabilir.uzak dogu dan gelsede çin malıyla alakası yoktur

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
01showtime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, ÇOKK SAOL YARDIMIN İÇİN
Başa dön
01showtime Çevrimdışı 01showtime Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

01showtime, arkadaşına söle alsn Çok gülüyorum

ama ışıklı polislere dikkat etsin Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu demiş ki:
01showtime, arkadaşına söle alsn Çok gülüyorum

ama ışıklı polislere dikkat etsin Bravo
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
01showtime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onn ehliyeti var raad ol

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bişey merak ettim depresif vitesli motor sürmeyi biliyomusun yoksa milletin motorunun üstünde resimmi çektiriosun? ?
Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

01showtime, o milletin mtoru değil deyımn gibi ben senin gibi ........... değilm merak etme bizim gücümüz zar zor çan çin çon almaya yetiyo ve onu aldık o motorda benim dğeil zaten babam kullanıyo genelde benim 600rr'm yok ilerdede olamaz zaten sizin gibiler yüzünden artık ben nefret ediyorum gün geçtikçe motordan!

EDIT:VOLKAN

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Jamelinco
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Osmangazi

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

01showtime demiş ki:
onn ehliyeti var raad ol

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bişey merak ettim depresif vitesli motor sürmeyi biliyomusun yoksa milletin motorunun üstünde resimmi çektiriosun? ?

kimin ne surdugu nasil surdugu seni ilgilendirmez birader sen bak dalgana sizin gibiler anca hava atmak icin motor surer ama kaza yapincada ahhh ahhh diye bagirirsiniz anca zengin cipleri hem sanane kimin motoru ise fazla konusma kapat ceneni !
Başa dön
Jamelinco Çevrimdışı Jamelinco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
01showtime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben zaten bişey demiyorum ama aptal aptal espirilerni kendine sakla. . . ve 20 yıllık tecrubelı motorcular gibi yorum yapma!!!
Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

01showtime, sadece bir uyarı yapmış arkadaş ne gerek war ortamı germeye?
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, Jamelinco, beylerr...

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine bi kapisma baslamis burda. Üzgünüm
TGB nedir hakikaten? Ben omrumde duymadim. Bilen birinin marka hakkinda bilgi vermesini bekliyorum.
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

01showtime, sen raat ol espri yapmıyom. ilk defa senden duydum ışklı polisleri belki gerçktr. ben insanlık yapıp sneden özür diledim. ışıklı polislere sende dikkat et Göz kırpıyorum banada dikkat et sen veletin tekisin ve zenginsizn sen benim gibileri ezersin gerçi muhatap olmak istemezsin nede olsa sen bi 600rr'lı cafe önü motorcusun ..

İzmir MD

Başa dön
01showtime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 600 rr ımla dha bı cafe onune gitmedım merak etme ama cafe onundekı motrcuların cok eline vermişlimiz var Göz kırpıyorum
Başa dön
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu keşke senin baban da sana 600 rr almış olsaydı......
Arkadaşlar hazmedemeyenler 01showtime ın açtığı hiç bir topice cevap vermesin. depresif_motorcu herkesin maddi durumu farklıdır. Mevzu zenginlik-fakirlik mevzusu değil. Kullandığın kelimelere dikkat et. Bravo
AR6 şimdi Çevrimiçi AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal