Tarih: 20.07.2008 - 17:57 Mesaj konusu:
bende satıyorum çünkü hevesimi aldım ve artık ölümle dans etmek istemiyorum çünkü 130 hp altımdayken basmamaya ne kadar gayret etsemdemde olmuyor. motocross-enduro tercih ediyorum bu sadece bnm racing satma nedenim!
motosiklette tarz insan yapısını ortaya koyar,asıl problem sanırım insanların henüz tarzlarını belirleyememiş olmasıdır. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1386 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 20.07.2008 - 18:48 Mesaj konusu:
hayabuso34 demiş ki:
DRAGON_10 demiş ki:
son zamanlarda millet durgunluktan ne yapacağını şaşırdı.alan satan ne b...yediğini bilmiyor....gidişat kötü ekonomi dibe vurdu birde akp kapanırsa vay halimize..
Bu durgunluğun milletin şaşırmasının ne b...yediğini bilememelerinin sebebi akp yüzünden değilmi zaten arkadaşım ATATÜR'ÇE DÜŞÜNCE DERNEĞİNE terorist ilan eden mahlukatları korumayın sizin cahilliğiniz yüzünden bunlar geldi bu milletin başına zaten bari en azından burda kusmayın bu yobazlığınızı cahilliğinizi bu yazım bu sitenin yapısıyla alakası yok ama bu yazımı yazarken biran bile düşünmedim bunu sen başlattın ceremesinide sen çekiceksin....
DRAGON_10 arkadaşımız bir partiyi savunmak için değil, kaos ortamından korktuğu için parti kapatma endişesini dile getirmiş.Hemen saldırıya geçmene, konuyu dallandırmana, karşındakini cahillikle suçlamana gerek yoktu.
serdar yazıyı yeni okudum tşkler. anasayfaya gelince benim ne anlatmak istediğimi ilk okul çocuğu anlamıştır ama hayabusa34 niçli arkadaş anlayamamış. a partisi b partisini destekler bir yazı varmı yok dediğim ortalık zaten karışık birde akp kapanırsa piyasalar ne olur ekonumik kaos olur dedim ama lafı başka yerinden anlamak isteyenler istediği yerden anlasın...çok tın...dengesiz adamlarla uğraşcak moralim yok s... gidin başımdan.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Dec 03, 2006 Mesajlar: 304 Nereden: Istanbul/Kozyatağı
Tarih: 20.07.2008 - 19:20 Mesaj konusu:
geçen gün eski kaskımı sattığım bi arkadaş 2004 model 600F almış ve eylül gibi satacağını sölüyor. bende neden d,ye sorduğumda kışın motoru koyabileceği bi yeri olmadığını söyledi.tanımadığı bilmediği bi otoparka motoru bırakamayacağını bu yüzden her sene sezon başı motor alıp sezon sonu satarmış. _________________ İmam gazlarsa cemaat yanlar
evet motorunu satanlar var biri de benim satıyorum çünkü
1- yaş oldu 32 yakında evlilik var para gerek
2- işlerimin yoğunluğundan dolayı artık uzun yol yapamıyorum şehir içinde de makinamı yormayı sevmiyorum
3- arabamı satamıyorum sorumlu olduğum insanlar var motor tepesinde hastaneye insan taşımak olmuyor
4- motor almak isteyenler var neden satmayayım
5- itiraf ediyorum ekonomik olarak motor ve araba ağır geliyo
6- evimi taşımak zorunda kalıcam makinamı sokağa bırakmam o sokakta soğukta tek başına dururken ben evimde rahat uyuyamam
eminim diğer satan insanlarımda kendilerine göre bir sürü sebepleri vardır _________________ YAMAHA YZF R1 Arh(+)
BLUE ANGEL
En son xloys tarafından 20.07.2008 - 20:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 753 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 20.07.2008 - 20:03 Mesaj konusu:
walla pıyasada x bır kısının lafına bakıp motor ala n cok paralı ınsanlar var..bu tıplerın amacını anlamıs deılım ama ıllakı onda var bende neden olmasın ss motosıklet olayında son nokta dıyebılırız.. tarz acısından
motosıklete bınen hatta tarzı olamayan bı ınsan bıle bı baktıgı zman doner bırdaha bakar...
ama bakmakla yurumuyo bu makınacıklar...
yanı cıddı tecrube,reflex ve yol ıstıyen motosıkletler
"bılınclı tuketıcı olalım zarar etmeyelım.."
kullanmıcan yada kullanamıcan bır malı satın alıp yatırmanın bır anlamı yok!!!
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
xloys, bu arada gerekcelerı gercekden cok guzel ve samımı sıralamıssın...
ama bence sen bu alıp satanların ıcınde deılsın kardesım...mecburı satanlardansın hayırlısı olsun.. _________________
tek teker apo toprağım öncelikle bende hataylıyım sana ilk olarak bi sorum warsence bizim orda race sürecek yer mi var antakya ve iskenderun dışında ikincisi ise biliyorsun bizim orda mobilet modifiyesi çoktur millet alıyro 400 liraya çift silindir falan takınca motoru 150-180 arası hız görüyor ve race leri kendi sürdükleri mobilet gibi görüyorlar öle tanıdığım bi sürü adam war ve hatayda genelde motor kazaları bu mobiletler tarafından yapılıyor ailelerde bu ölüm kazalarını duyunca çoçukları üstünde baskı yapıyorlar sence hatayda race lerin hemen satılmasının bazı sebepleri bunlar olabilir mi?
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2747 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 20.07.2008 - 20:16 Mesaj konusu:
Cok haklisin pitman.
Sportbike alanlarin cogu hava icin aliyor. Yani yarisindan fazlasi bu sekilde bence. Istanbul icin konusuyorum. Cadde motorculugu diye bir sey var mesela. Maksat modaya ayak uydurmak, camianin icinde bulunmak, gerisi bos. Sonucta bu makinalar kici kirik bir VW Golf'ten bile cok ucuz. Cok pahali bir zevk degil.
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 753 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 20.07.2008 - 20:21 Mesaj konusu:
slowokan, yanı bu benım ızlenımlerım abı...
ne dıyım para var huzur var kımseye nıe aldın nıe satıyosun dıyemeyız
artık motor işi elden ayakdan düşmüş durumda...
bunun sebebıde bu sekılde pıoyasanın çalkalanmasını saglayan alıp satıcılar...
deneyım olmadan motor alırlar bı kac ısım yapmıs cevree tutunmaya calısırlar.. devırsız kullanım bılıncsız rodajla motoru yerler sonna bı cehaletsızlıgın yuzunden koca marka sallanır...
bunlar yasanmıs ve yasanacak olan seyler...
kel adamın taraga ıhtıyacı yoktur......
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
NOT:benzetme ıcın alıngalık olmasın lutfen !! tamamı ıle mecazı anlamda _________________
Tarih: 20.07.2008 - 20:30 Mesaj konusu:
Aynen pitman. Adamin imkani olduktan sonra hangi sebeple ne sekilde alirsa alsin. Insanin imkani varken tabii ki degerlendirecek.
Ben kelim, ne bicim konusuyosun oyle pitman, filan.
Tepede acilma var hakikaten bende ama bu tip laflara alinan da cikmasin artik bu girgir forumda. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Tarih: 20.07.2008 - 20:54 Mesaj konusu:
arkadaşlar soracagım şey aslında konu dşı gib gözüksede konu dahilinde.çünki yukarıda sürücülerin satma sebeplerinde benim size sormak istediklerimle aynı ama benim için cvpsız şeyler.
mesela yakın gelecekte bir racingim olacak (hayırlısı ile degilse olmasın!)ben SS alma sepeblerimi hmen hergün hersaat kendime sorarım atladıgım birşey varmı diye(bunun heves olup olmadıgını tartıyorum kendimde)mesela ben otobanlara çıkıp 250-300km yapmak istemiyorum yüksek riski sevmem.şehir içi kullanıcam 2-3 günlük 500-600kmlik gezlere çıkıcam.işin hava atma boyutu umurumda degil.benim begenmem önemli.çocukluktan beri özlemmimdir.bunları şu yüzden söylüyorum.acaba bana uygunu F midir R modeller benim kullanımıma uygun degilmidir?yada R modellerlede bunları yapabilmiyim?(yukarıda devirisz kullanırsan motoru yersin deniyordu devir=hız)bunları yapıcam diyede illaki F modelmi almalıyım? bu işe girişirken hiçmi kişinin begenisi kendini mutlu hissetmesi.sahip olma duygusunun verdigi haz yomudur?illaki R model bir SS alındıgında sürat yüksek devir mi yapılmalıdır?Bu sorularıma vereceginiz cvplar benim için öenmli çünki elideki parayla F alırsam CBFimn yanına 2ci motorumu almış olucam bu avantaj.Eger R model bir SS alırsam cbfimde gidecek(çünki onu çok seviyorum)ve kendimi Sahibinden.comun sayfalarında bulup bu başlıklı topiclerde satma sebebimi yazarken bulmak istemiyorum.deneyimleriniz ve önerileriniz benim için çok önemli
teşekkürler.. _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Tarih: 20.07.2008 - 21:11 Mesaj konusu:
Skidrow, sportbike bir motorla sehirici dur-kalk trafigine girip duzenli olarak fan actirmadiktan sonra bir problem yok. Yukarida millet o manada soylemistir. SS icin saglikli olan onden ruzgari yemesidir. Motor serin oldukca omur acisindan her zaman iyidir. Gostergeden sicakligi surekli kontrol edebilirsin zaten.
Onun disinda F'mis, RR'mis bence abartilacak bir fark yok. Benim tercihim, yeni nesil bir model oldugundan RR'dan yana olurdu. 600F artik cok eski gozukmeye basladi gozume. Ama kimisine hala hos geliyor yandan ekzozundan dolayi. Tercih sana kalmis. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız