Darkday, her zaman akıncım ne zaman istersen
arkadaşlar ii dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum saolun
Ali abi en yoğun sen çalışıyorsun sana göre bir ayarlama çekelim biz en iyisi.Ayrıca yeni canlanmalar getireceğiz Bursa'ya haberin olsun.Yeni bir yapılanma söz konusu aklında olsun... _________________
Movistar renk kombinasyonu, hep sevdigim renk olmustur. Hatta 2006 fuarinda sirf renginden dolayi 1,000 cc. yerine onu alacaktim ama yetistirememislerdi fuara. Yani en azindan Mototal'da yoktu o sirada.
Hala da severim bu rengi. _________________ R1 Hedef
Tarih: 20.07.2008 - 18:55 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun ali abi nasıl sevidim analatamam kazasız belasız binersin inşalh.benimkide bi gelsin ziyaretine gelicem inaşlhh _________________
MSN Adresim:crazy_biker_18@hotmail.com
ultraukala, doğru söylüyosun baksana sana daha yeni cevap yazıyorum nabalım olm yaz ayları bizim tam sezonumuz ama her zaman size zaman ayırırım ben merak etme
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
slowokan, evet aynen movistar benim kawa dan sonra en çok ilgimi çeken motor olduğu için aldım saol ii dileklerin için
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
somali, bulosel, Cosh315, Zx12aLi, KLR_250, marcopasa, hadoken, yzfr142,
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler allah herkesin gönlündekini versin inşallah.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
KLR_250, orhancım saol kardeşim her zaman beklerim darısı başına
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
bulosel, saol hemşo allah sana da nasip etsin gönlündekini _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız