Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sevgili Dostum ALİ'nin (16_ma_636) Yeni Oyuncağı..;)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sevgili Dostum ALİ'nin (16_ma_636) Yeni Oyuncağı..;)

Sevgili Dostum ALİ'nin (16_ma_636) Yeni Oyuncağı..;)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun allah kaza bela vermesin kardes

Son Mesajdan 25 dakika sonra eklendi:

hayirli olsun kardes
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16_MA_636 demiş ki:
Darkday, her zaman akıncım ne zaman istersen Bravo
arkadaşlar ii dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum saolun

Ali abi en yoğun sen çalışıyorsun sana göre bir ayarlama çekelim biz en iyisi.Ayrıca yeni canlanmalar getireceğiz Bursa'ya haberin olsun.Yeni bir yapılanma söz konusu Bravo Bravo aklında olsun...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Hemso, iyi günlerde kullan... Bravo
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Gülümsüyorum
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gule gule kullan 16_MA_636, kazasiz belasiz insallah.

Movistar renk kombinasyonu, hep sevdigim renk olmustur. Hatta 2006 fuarinda sirf renginden dolayi 1,000 cc. yerine onu alacaktim ama yetistirememislerdi fuara. Yani en azindan Mototal'da yoktu o sirada. Üzgünüm
Hala da severim bu rengi. Bravo
Cosh315
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.07.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela wermesin..
Başa dön
Cosh315 Çevrimdışı Cosh315 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 18.07.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun... Alkışlıyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KLR_250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA GEMLYK

MesajTarih: 20.07.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun ali abi nasıl sevidim analatamam kazasız belasız binersin inşalh.benimkide bi gelsin ziyaretine gelicem inaşlhh Çok gülüyorum

MSN Adresim:crazy_biker_18@hotmail.com
Başa dön
KLR_250 Çevrimdışı KLR_250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin şu movistar cadde için 10 numara bir makina Bravo
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.07.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel ya pırıl pırıl maşallah , darısı olmayanların başına.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hayırlı olsun; ama son resimde arka lastiği süt vs benzeriyle parlatmışlar gibi duruyor, aman dikkat

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala, doğru söylüyosun baksana sana daha yeni cevap yazıyorum nabalım olm yaz ayları bizim tam sezonumuz ama her zaman size zaman ayırırım ben merak etme Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

slowokan, evet aynen movistar benim kawa dan sonra en çok ilgimi çeken motor olduğu için aldım saol ii dileklerin için

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

somali, bulosel, Cosh315, Zx12aLi, KLR_250, marcopasa, hadoken, yzfr142,
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler allah herkesin gönlündekini versin inşallah.

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

KLR_250, orhancım saol kardeşim her zaman beklerim darısı başına Çok gülüyorum

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

bulosel, saol hemşo allah sana da nasip etsin gönlündekini Bravo
16_MA_636 Çevrimdışı 16_MA_636 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
djyilmazz
Üye
Üye

Nereden: KONYA/BİNKONUT

MesajTarih: 27.07.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, kazasız belasız günler dilerim....
alanyali_okan
Üye
Üye

Nereden: İZMİR/Karşıyaka

MesajTarih: 27.07.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun kazasız belasız. Bu motoru ben daha önce İzmir/Karşıyaka da görmüştüm Gülümsüyorum
Başa dön
alanyali_okan Çevrimdışı alanyali_okan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 27.07.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal