Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 18.Temmuz ÇÇ Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 18.Temmuz ÇÇ Fotoğrafları

İzmir MD 18.Temmuz ÇÇ Fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok eğlenceli bi gece olmuş Alkışlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, senin Tekila da oldukca bakimli, hos bir sey. Bravo

Rabbit demiş ki:
Fotoğrafları çeken benim yahu Öfkeliyim

Hadi yaww... Bilmiyordum. Bravo
Guzel fotolar. Ama herkesin birer tane fotosu var, fazla teferruata girmemissin mi ne ? Çok gülüyorum
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, abla inanmıyorum ikiside senin kızların mı Şok oldum wallaa çok güzelsin Gülümsüyorum güzelsinizz nazar değmesin sizleree...

Fotolar çok güzel..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar teşekkürler
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sırf bu güzel toplantılar için izmire gelecem Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeniyim ama bidahaki toplantıya gelmeyi umuyorum bakalım fazla ezilcekmiyiz =)
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:

Rabbit demiş ki:

Guzel fotolar. Ama herkesin birer tane fotosu var, fazla teferruata girmemissin mi ne ? Çok gülüyorum

beğendiremedik galiba..Bir daha ki buluşmada kameraya çekeyim olmadı , Dil çıkarıyorum

KammadeRR demiş ki:
Rabbit, abla inanmıyorum ikiside senin kızların mı Şok oldum wallaa çok güzelsin Gülümsüyorum güzelsinizz nazar değmesin sizleree...

Fotolar çok güzel..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Allah'ıma bin şüüükür ikiside benim..Teşekkür ederim iltifatların için Göz kırpıyorum

Michael demiş ki:
yeniyim ama bidahaki toplantıya gelmeyi umuyorum bakalım fazla ezilcekmiyiz =)

Biraz ezeriz fazla değil merak etme Dil çıkarıyorum
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelirim ya gencim ben =) 18 yaşında pırıl pırıl içkim var kumarım var bi sigaram eksik onuda sevmediğimden Çok gülüyorum

Kaşında piercing i olan 1 kişi gördüm fotolarda benle 2 olucak =) İzmirr Md...
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit demiş ki:
slowokan demiş ki:

Rabbit demiş ki:

beğendiremedik galiba..Bir daha ki buluşmada kameraya çekeyim olmadı , Dil çıkarıyorum

Ayip ettin. Çok gülüyorum
Ilk mesajimda FcPro mu cekti diye sormusum dikkat edersen. O olsaydi yikayip yaglayacaktim, ama o cikmayinca bombalama yoluna gittim.
Saka saka... Çok gülüyorum Guzel bir toplanma, guzel fotograflar. Eline saglik Rabbit. Bravo
Nice eglencelere...
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, Dostum sorma aldım biraz diyete giricem en yakın zamanda Dil çıkarıyorum Ayrıca rica ederim Göz kırpıyorum
Rabbit, Apla piknik sepetin boştu, nerde sarmalar? (Kendimi ayı yogi gibi hissettim bir an İyi fikir )

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Michael, aferim sana ,başı göğe ermiş gençliğin öncüsü olmuşsun. Öfkeliyim Sen bizi ezersin neme lazııım Dil çıkarıyorum

slowokan, Bir sonraki toplaşma sonu başlığımı itina ile takip etmenizi öneririm..Fırat gibi güzel ve net kareler yakalayamasam da az biraz fotoğrafçı ruhu taşıyorum ,büyüyünce Fırat gibi fotoğraflar çekerim bende Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Volkan, yuh yuuuuuuuuh diyorum sana başka bir şey demiyorum .Pes ya ,piknik sepetim yoktu ama sırt çantam vardı.Ayrıca benim kızcağızlarıma anca yetti getirdiklerim

En son Rabbit tarafından 19.07.2008 - 18:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ablacım sen şimdiden başladın beni ezmeye:D
Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit demiş ki:
slowokan, Bir sonraki toplaşma sonu başlığımı itina ile takip etmenizi öneririm..Fırat gibi güzel ve net kareler yakalayamasam da az biraz fotoğrafçı ruhu taşıyorum ,büyüyünce Fırat gibi fotoğraflar çekerim bende Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Zaten Izmir toplantilarini genelde kacirmadan takip ediyorum forumda. Bazilarina yorum yazmadigim oluyor. Sizin toplantilar epey bir renkli gorunuyor.
Bi de ben Izmir'i hep sevmisimdir. Coook kucukken gitmistim ama hala aklimda. Orasinin derdi tasasi daha az Istanbul'a gore, insani da dogal olarak daha az gergin. Ben hep "Turkiye'nin Miami'si" demisimdir oraya, o sahil seridinden dolayi.

Sana sonraki gezilerde iyi fotograflamalar Rabbit. Bravo
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, arzu ablam eline saglık çok güzel fotolar Bravo sayın başkana çaktırmadan çekildim sonun hayabusayla bi foto ama dierini koymamışssın Sinirlendim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 20.07.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal