çok eğlenceli bi gece olmuş _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
SRAD-HAN, senin Tekila da oldukca bakimli, hos bir sey.
Rabbit demiş ki:
Fotoğrafları çeken benim yahu
Hadi yaww... Bilmiyordum.
Guzel fotolar. Ama herkesin birer tane fotosu var, fazla teferruata girmemissin mi ne
beğendiremedik galiba..Bir daha ki buluşmada kameraya çekeyim olmadı ,
KammadeRR demiş ki:
Rabbit, abla inanmıyorum ikiside senin kızların mı wallaa çok güzelsin güzelsinizz nazar değmesin sizleree...
Fotolar çok güzel.....
Allah'ıma bin şüüükür ikiside benim..Teşekkür ederim iltifatların için
Michael demiş ki:
yeniyim ama bidahaki toplantıya gelmeyi umuyorum bakalım fazla ezilcekmiyiz =)
Biraz ezeriz fazla değil merak etme _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3873 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 19.07.2008 - 18:34 Mesaj konusu:
Rabbit demiş ki:
slowokan demiş ki:
SRAD-HAN, senin Tekila da oldukca bakimli, hos bir sey.
Rabbit demiş ki:
Fotoğrafları çeken benim yahu
Hadi yaww... Bilmiyordum.
Guzel fotolar. Ama herkesin birer tane fotosu var, fazla teferruata girmemissin mi ne
beğendiremedik galiba..Bir daha ki buluşmada kameraya çekeyim olmadı ,
Ayip ettin.
Ilk mesajimda FcPro mu cekti diye sormusum dikkat edersen. O olsaydi yikayip yaglayacaktim, ama o cikmayinca bombalama yoluna gittim.
Saka saka... Guzel bir toplanma, guzel fotograflar. Eline saglik Rabbit.
Nice eglencelere... _________________ R1 Hedef
LEVO, Dostum sorma aldım biraz diyete giricem en yakın zamanda Ayrıca rica ederim Rabbit, Apla piknik sepetin boştu, nerde sarmalar? (Kendimi ayı yogi gibi hissettim bir an ) _________________
Michael, aferim sana ,başı göğe ermiş gençliğin öncüsü olmuşsun. Sen bizi ezersin neme lazııım
slowokan, Bir sonraki toplaşma sonu başlığımı itina ile takip etmenizi öneririm..Fırat gibi güzel ve net kareler yakalayamasam da az biraz fotoğrafçı ruhu taşıyorum ,büyüyünce Fırat gibi fotoğraflar çekerim bende
Volkan, yuh yuuuuuuuuh diyorum sana başka bir şey demiyorum .Pes ya ,piknik sepetim yoktu ama sırt çantam vardı.Ayrıca benim kızcağızlarıma anca yetti getirdiklerim _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 19.07.2008 - 18:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3873 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 19.07.2008 - 19:38 Mesaj konusu:
Rabbit demiş ki:
slowokan, Bir sonraki toplaşma sonu başlığımı itina ile takip etmenizi öneririm..Fırat gibi güzel ve net kareler yakalayamasam da az biraz fotoğrafçı ruhu taşıyorum ,büyüyünce Fırat gibi fotoğraflar çekerim bende
Zaten Izmir toplantilarini genelde kacirmadan takip ediyorum forumda. Bazilarina yorum yazmadigim oluyor. Sizin toplantilar epey bir renkli gorunuyor.
Bi de ben Izmir'i hep sevmisimdir. Coook kucukken gitmistim ama hala aklimda. Orasinin derdi tasasi daha az Istanbul'a gore, insani da dogal olarak daha az gergin. Ben hep "Turkiye'nin Miami'si" demisimdir oraya, o sahil seridinden dolayi.
Sana sonraki gezilerde iyi fotograflamalar Rabbit. _________________ R1 Hedef
Rabbit, arzu ablam eline saglık çok güzel fotolar sayın başkana çaktırmadan çekildim sonun hayabusayla bi foto ama dierini koymamışssın _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız