Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 20.07.2008 - 23:30 Mesaj konusu:
Rabbit, bensiz bir Ç.Ç. daha geçirmişsiniz orta yerimden çat diye çatlamak üzereyim. neşeniz daim olsun demekten başka bir çare kalmıyor bana _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
MOTORCU Sadom'Abim gelicektin bu tarafa dogru senle bi ekşın yapıcaktık ne oldu al 600_RR ı bende gixxa yı 01showtime ' ın yanına gidelim
sekom valla gelicektim hazırlık bile yaptım ama konustugumuz gibi merak etme rahatsız edicem mutlaka seni görcen sen çekcegin var benden bu eksn show time mdr nedr ne lem o _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
MOTORCU Sadom'Abim gelicektin bu tarafa dogru senle bi ekşın yapıcaktık ne oldu al 600_RR ı bende gixxa yı 01showtime ' ın yanına gidelim
sekom valla gelicektim hazırlık bile yaptım ama konustugumuz gibi merak etme rahatsız edicem mutlaka seni görcen sen çekcegin var benden bu eksn show time mdr nedr ne lem o
matorsadom Hafta içi gixala bi ist yapıcam bakalım eleman nasıl gazlıyor ayrıntı istersen pm atarım _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6884 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.07.2008 - 00:52 Mesaj konusu:
Konya, Nevşehir,Kayseri,Ankara,Kütahya gezim dolayısı ile ilk defa bir Cuma toplantısına katılamadım ama görüyorum ki bir kişi bile gelmediğimizin farkında değil.
Bir kişi bile eksikliğimi farketmemiş ve sormamış HalilRR nerde diye
Neyse bakalım, iyi eğlenmişsiniz İzmir MD. Eğlenceniz daim olsun _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR abim ben sordum ikinci sayfada bi tek başkan cvp vermiş motorsado da ona da msn den yazdım baksana die kalan saglar bizimle ama ben içimden söledim nerde bu die _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
HalilRR, sen gez dolaş gününü gün et.. sonra bir kişi bile sormamış deee... heheheheh şaka bir yana fotolarda göremedik. gerçi ben hiç ama hiç merakta etmedim. çünkü biliyodum turda olduğunu heheheheheh
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız