Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600rr'ın,gsxr1000 veya diğer binlik makinalardan farkı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600rr'ın,gsxr1000 veya diğer binlik makinalardan farkı

600rr'ın,gsxr1000 veya diğer binlik makinalardan farkı
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 20.07.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Iste bak bir bombalayan cikti.
Tesekkurler loriss. Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 20.07.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum eyvallah abi..yaylım ateş açtım desek.. Göz kırpıyorum
CAGRRI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erhaneek demiş ki:
sallamış be abi ama benim 2007 600rr şehir içi 100 km de 30 ytl yaktı bide gaz çekiyoruz onun için çarşamba gümüldüre gittim sabit 120 kmh hızla yakıt inanamadım ama 160 ykr ye düştü demekki olay bizde bitiyo ne kadar çok gaz ne kadar çok karizma o kadar çok para yiyiyo herşey karşılıklı Çok gülüyorum

200+de ne karizması yapıcağı karizma en fazla 5 sn ye sürer adam vaybe der geçer gider he sana ayak uydurcak biri denk gelirse ver yansın benzin zaten
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 20.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

1000cc 8000 devirle giderken sen onla eş gidebilmek için 12000 devir basarsın oda yakıtını artırır.
olay bukadar basit.

kısmen doğru,ancak 1000cc de pistonlar su bardağı kadarsa,600cc de fincan kadardır,evet devir nekadar yuksekse yakıt okadar artar ancak bu eşit hacimlerde olur! INTRUDER 1800R 4000devirde 140la gidiyor 600RR aynı hıza 7-8bin devirde görebilir(taklasık olarak) bu demek değilki 600RR fazla yakacak,zaten işin aslı sudur,1000cc sakin kullanımda 100km de 6litre yakıyosa 600cc sakin kullanımda 5litre yakar yani yakıt farkı buyuk değil!! hayabusa ile kuşadasına gelen arkadas benden 2litre küsür fazla benzin almıştı,bende 600f vardı!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim zx-10 20 ytl ile 52 km yapıyor biri bana yardım etsin Ağlıyorum
CAGRRI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx-10 hemde 2008 bence sen sat onu al bir bisiklet 20 milyonluk ta bol kalorili yicek al anca kar a geçersin biraz vakit alır ama başka çözümü yok sanırım Çok gülüyorum
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CAGRRI, Delirdim
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 21.07.2008 - 04:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erhaneek demiş ki:
sallamış be abi ama benim 2007 600rr şehir içi 100 km de 30 ytl yaktı bide gaz çekiyoruz onun için çarşamba gümüldüre gittim sabit 120 kmh hızla yakıt inanamadım ama 160 ykr ye düştü demekki olay bizde bitiyo ne kadar çok gaz ne kadar çok karizma o kadar çok para yiyiyo herşey karşılıklı Çok gülüyorum

Ahanda Ne Gördüm Gümüldür'mü Yuh Ya İnsan Gümüldür'e Kadar Gelipte Bi Ürkmez'e Uğramazmı Yazık Hiç Yakıştıramadım Bidahakine Bekliyorum Mutlaka Gelmeden Önce Yaz Bana Ekle Msnimi Görüşelim Gülümsüyorum

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal