Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 792 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 15.07.2008 - 03:24 Mesaj konusu:
yakuzzza demiş ki:
LEVO,
09 R1 de de ne yapılır teker valla....Yok abi kimsenin lastiğide paylamasın bunu kullandırmasında....Ama çok etkılı olmadığı aşikar ortada...Ve bir o kadar zararlı olduğu.....
Hele birde 09 R1 siyah olursa Erbil eger R1 alirsan verde biraz Kullanayim,
sende arkama oturursun ne dersin Ama söz ver..... inmek yookkkkk
Benim Motorumun lastigi patlasa hayatta o Sprayi kullanmam, ben canimi pazardan satin almadim, hadi arabada neyse ama Motorda aslaaa... Sonucta bizde yirtik ve yamalik ayakabilarla gezmiyooruz.
aninda yeni lastik alinir ve takilir Basacaksin Parayi alacaksin lastigi...aninda görüntü
Evet simdide aranizdan diyecekler cikacak eee nerede bu kesenin bollugu
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2684 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 15.07.2008 - 03:52 Mesaj konusu:
LEVO demiş ki:
Benim Motorumun lastigi patlasa hayatta o Sprayi kullanmam, ben canimi pazardan satin almadim, hadi arabada neyse ama Motorda aslaaa... Sonucta bizde yirtik ve yamalik ayakabilarla gezmiyooruz.
aninda yeni lastik alinir ve takilir Basacaksin Parayi alacaksin lastigi...aninda görüntü
Al benden de o kadar. Yetkili servis ne kadar uzaktaysa o kadar kullanirim ancak. (((1 sene kullanacam filan))), olmaz oyle sey. Supersporta para sayan adam ucune besine bakmamali. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
erbil senin bilmedıgın şey varmıysı ya arkadasımda 2006 1rr vardı sıfır arka lastıgıne çivi batmiştı sprey sıkıp 1 sene kullandı _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2117 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 15.07.2008 - 09:55 Mesaj konusu:
ekamba, Erbil allahaşkına sen acilen motor al . . canın sıkıldıkca değişik konulara el atmaya başladın.motorsuzluk yaraıyo kardeşim sana _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7649 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 15.07.2008 - 12:39 Mesaj konusu:
slowokan demiş ki:
Vayyy ekamba. Ilk defa soru sormak icin topic acmissin. Bu soru da baskasinin yanildigini gostermek uzere sorulmus gostermelik bir soru yalniz, onun da farkindayim yani.
çok çakalsın kanka,çözdün olayı 2 dakkada..
ama aynen haklısın.bende sizin dediğinizi aynen söyledim ama inatlaştılar bizim bildiğimiz doğru diye,
peki o halde görürsünüz siz deyip açılmış bir topiktir bu.şu an okuyorlar ve öğreniyorlar durumu.
bende haklı olduğum için kasılıyorum....
herbirinize paylaştığınız bilgi ve tecrübeler için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.
Hele birde 09 R1 siyah olursa Erbil eger R1 alirsan verde biraz Kullanayim,
kesinlikle siyah olmayacak,tozla lekeyle uğraşamam.
ama geldiğinde dilediğin zmn alır kullanırsın hiç sorun değil ama tek başına kullanırsın.
ben biyerlerde beklerim seni,artçılığa töbeliyim.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 792 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 15.07.2008 - 14:25 Mesaj konusu:
Erbil Demisski:
ama geldiğinde dilediğin zmn alır kullanırsın hiç sorun değil ama tek başına kullanırsın.
ben biyerlerde beklerim seni,artçılığa töbeliyim....
Erbil makinani vercegeinden hic kuskum yokk zaten, ama sensiz sürmemmm....seni ben hic biryerlerde bekletirmiyim.. seni ne güzel gezdiririm lenn dondurmaa bile alirim sana...
Hamama giren Terler...
Bide o Sprayden arka lastige SIKARIZ Patlamaz Lastik... :o _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Tarih: 15.07.2008 - 14:56 Mesaj konusu:
LEVO, olumuz,ben senin arkana bindim ve ilk fırsatta indim.
okadar yalvarmama rağmen sen neden binmedin ardıma ??
ben seni gezdireyim dondurmaya boğacam seni.....SÖZ....
(ah bi binseydin waryaaaaa) aklını alacaktımda uyandın başına geleceğini..
sukurnazı seni.....
gerçi ortamdaki kankamlar sana sakın binme dediklerinde uyandın işi,yoksa getirmiştim seni tezgaha. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5496 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 21.07.2008 - 00:41 Mesaj konusu:
ekamba, motorun çantasında hep bulundururdum ama hiç kullanmaya gerek olmadı.
Yalnız arabanın lastiğinde bir problem vardı, üç dört günde bir havası 1/4 kadar iniyordu, bu spreylerden aldım, havayı yarıdan fazla indirip spreyle tamamladım ve o arabayı satana kadar ( yaklaşık 6-7 ay kadar) o şekilde kullandım hiç bir problem olmadı. Ama küçük bir kaçak vardı tabii.
Ben yinede özellikle racelerde sadece yolda kalmamak için , motoru tamirciye ulaştıracak kadar o şekilde kullanılmasından yanayım, motor bu ne olur ne olmaz.. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tarih: 21.07.2008 - 00:51 Mesaj konusu:
riko demiş ki:
Ben yinede özellikle racelerde sadece yolda kalmamak için , motoru tamirciye ulaştıracak kadar o şekilde kullanılmasından yanayım, motor bu ne olur ne olmaz..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız