Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lastik tamir spreyi ile ilgili bir soru....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lastik tamir spreyi ile ilgili bir soru....
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 15.07.2008 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza demiş ki:
LEVO, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
09 R1 de de ne yapılır teker valla....Yok abi kimsenin lastiğide paylamasın bunu kullandırmasında....Ama çok etkılı olmadığı aşikar ortada...Ve bir o kadar zararlı olduğu..... ?

Hele birde 09 R1 siyah olursa Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Erbil eger R1 alirsan verde biraz Kullanayim,
sende arkama oturursun ne dersin ? Ama söz ver..... inmek yookkkkk Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Benim Motorumun lastigi patlasa hayatta o Sprayi kullanmam, ben canimi pazardan satin almadim, hadi arabada neyse ama Motorda aslaaa... Sonucta bizde yirtik ve yamalik ayakabilarla gezmiyooruz.
aninda yeni lastik alinir ve takilir Bravo Bravo Basacaksin Parayi alacaksin lastigi...aninda görüntü Bravo
Evet simdide aranizdan diyecekler cikacak eee nerede bu kesenin bollugu ? ?

bende diyorumki
Gülünü seven dikenine katlanacak Bravo Bravo

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 15.07.2008 - 03:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO demiş ki:
Benim Motorumun lastigi patlasa hayatta o Sprayi kullanmam, ben canimi pazardan satin almadim, hadi arabada neyse ama Motorda aslaaa... Sonucta bizde yirtik ve yamalik ayakabilarla gezmiyooruz.
aninda yeni lastik alinir ve takilir Bravo Bravo Basacaksin Parayi alacaksin lastigi...aninda görüntü Bravo

Al benden de o kadar. Yetkili servis ne kadar uzaktaysa o kadar kullanirim ancak. (((1 sene kullanacam filan))), olmaz oyle sey. Supersporta para sayan adam ucune besine bakmamali.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 15.07.2008 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ewet bu bencede geçici bir çözüm fazla geç kalmadan tamiratını yapmak lazım...

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.07.2008 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil senin bilmedıgın şey varmıysı ya Çok gülüyorum arkadasımda 2006 1rr vardı sıfır arka lastıgıne çivi batmiştı sprey sıkıp 1 sene kullandı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 15.07.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Erbil allahaşkına sen acilen motor al . Çok gülüyorum . canın sıkıldıkca değişik konulara el atmaya başladın.motorsuzluk yaraıyo kardeşim sana Dil çıkarıyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.07.2008 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil sornun cevabını aldınmı kardeşim kitliyeyimmi ? Çok gülüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.07.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan, dünyanın göbek deliği kitle gitsin... Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 15.07.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan, Gülümsüyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan demiş ki:

DOSTUM Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.07.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
Vayyy ekamba. Ilk defa soru sormak icin topic acmissin. Şok oldum Bu soru da baskasinin yanildigini gostermek uzere sorulmus gostermelik bir soru yalniz, onun da farkindayim yani.
çok çakalsın kanka,çözdün olayı 2 dakkada.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ama aynen haklısın.bende sizin dediğinizi aynen söyledim ama inatlaştılar bizim bildiğimiz doğru diye,
peki o halde görürsünüz siz deyip açılmış bir topiktir bu.şu an okuyorlar ve öğreniyorlar durumu.
bende haklı olduğum için kasılıyorum.... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

herbirinize paylaştığınız bilgi ve tecrübeler için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Gülümsüyorum Bravo Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Volkan demiş ki:
dur daha karpuz kesip börek yicezz.... Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

LEVO demiş ki:
Hele birde 09 R1 siyah olursa Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Erbil eger R1 alirsan verde biraz Kullanayim,
kesinlikle siyah olmayacak,tozla lekeyle uğraşamam.
ama geldiğinde dilediğin zmn alır kullanırsın hiç sorun değil ama tek başına kullanırsın.
ben biyerlerde beklerim seni,artçılığa töbeliyim.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 15.07.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil Demisski:
ama geldiğinde dilediğin zmn alır kullanırsın hiç sorun değil ama tek başına kullanırsın.
ben biyerlerde beklerim seni,artçılığa töbeliyim.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Erbil makinani vercegeinden hic kuskum yokk zaten, ama sensiz sürmemmm....seni ben hic biryerlerde bekletirmiyim.. Dil çıkarıyorum seni ne güzel gezdiririm lenn dondurmaa bile alirim sana... Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
Hamama giren Terler... Dil çıkarıyorum

Bide o Sprayden arka lastige SIKARIZ Patlamaz Lastik... :o Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.07.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, olumuz,ben senin arkana bindim ve ilk fırsatta indim.
okadar yalvarmama rağmen sen neden binmedin ardıma ??
ben seni gezdireyim dondurmaya boğacam seni.....SÖZ.... Gülümsüyorum
(ah bi binseydin waryaaaaa) aklını alacaktımda uyandın başına geleceğini.. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
sukurnazı seni..... Gülümsüyorum

gerçi ortamdaki kankamlar sana sakın binme dediklerinde uyandın işi,yoksa getirmiştim seni tezgaha. Dil çıkarıyorum
Başa dön
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, motorun çantasında hep bulundururdum ama hiç kullanmaya gerek olmadı.

Yalnız arabanın lastiğinde bir problem vardı, üç dört günde bir havası 1/4 kadar iniyordu, bu spreylerden aldım, havayı yarıdan fazla indirip spreyle tamamladım ve o arabayı satana kadar ( yaklaşık 6-7 ay kadar) o şekilde kullandım hiç bir problem olmadı. Ama küçük bir kaçak vardı tabii.

Ben yinede özellikle racelerde sadece yolda kalmamak için , motoru tamirciye ulaştıracak kadar o şekilde kullanılmasından yanayım, motor bu ne olur ne olmaz..
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko demiş ki:
Ben yinede özellikle racelerde sadece yolda kalmamak için , motoru tamirciye ulaştıracak kadar o şekilde kullanılmasından yanayım, motor bu ne olur ne olmaz..
aynen bende........ Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal