arkadaşlar gp de Rossi bileğinin hakkıyla kazanacak sanırım..kazanacak diyorum çünkü bitime 7 tur kala 16 sn farkla önde gidiyordu..oradan da bırakmaz dıye yazdım _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 21.07.2008 - 00:40 Mesaj konusu:
loriss canlı yayın ekibi gibisin walla Rossi de düşer merak etme _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 21.07.2008 - 00:52 Mesaj konusu:
Rossi..teknik,taktik olarak çok daha üstün olduğunu ortaya koydu..kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı stoner la _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5504 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 21.07.2008 - 00:54 Mesaj konusu:
alptoker demiş ki:
Rossi kazandı
Rossi 1
Stoner 2
Stoner hem düştü hem 2. mi oldu _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tarih: 21.07.2008 - 00:59 Mesaj konusu:
Rossi kazandı ama gönlüm stoner dan yanaydı olmayacak iş oldu ve yazık oldu tabii _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 21.07.2008 - 01:02 Mesaj konusu:
stoner düştü bide ikincimi oldu motorcuyum diye geçiniyoz walla heheheh ulen adama bak işe bak hem düş hem ikinci ol iki ayak üstüne düşmüş o zaman _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 3935 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 21.07.2008 - 01:13 Mesaj konusu:
düşüp yerden sekti,tekrar motorun üstüne acayip bi görüntüydü,inanılmazdı _________________ neyleyim caddeyi neyleyim sahilyolunu üstünde salınan maxi-scooter olmayınca
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız