Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - izmir md pazar gezmesi (mordoğan-ardıç-duma beach)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

izmir md pazar gezmesi (mordoğan-ardıç-duma beach)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:23    Mesaj konusu: izmir md pazar gezmesi (mordoğan-ardıç-duma beach) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Genelde her pazar bişeyler yaparız fakat ilk defa topic acıp resim ekleyeyim dedim. Gülümsüyorum

saat 11:00 de narlıdere gişelerde buluşma ve otobanda gazlama sonucu shell benzinlikte kahvaltı faslı.

bekir (yani ben)

berhan (sradçı kardeşim)

korhan (bizim korki)

ercü(valentino cercü)

serkan ve şebnem

sertaç ve imer (coach)

sarıların sülo ve eşi

aysu ve yıldız

figen ve nisa (prenses)

mehmet tan ve sevgi abla

sevcan

40 derece sıcagın altında bile motorların başından ayrılmayan arda

o nasıl bakış Şok oldum Şok oldum

otobandan ayrılıp bol viraj ve atraksyon dolu karaburun yolundan ardıç duma beach'e varıyoruz.

Çoook seviyorum yok böyle bir güzellik Çoook seviyorum

ve diğerleri Çok gülüyorum Çok gülüyorum

plajın en seksi erkekleri --bahattin ve korhan--

ve en seksi kızları tabii

langırt maçı

uyuyan güzeller

bahadır ve ailesi

gazcılar

Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way way way bütün simalar burda yaw eglenceniz daim olsn fotolar güzel elinize saglık güzel eglenmişssiniz yüzünüzden gülücük tekerinizden km basınızdan kaskını eksik olmasın

saygılar... serkan_yenidunya

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
atomR1
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohh sıcak deniz daha ne istersinizzzzzzzzzzz
Başa dön
atomR1 Çevrimdışı atomR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi hafta sonu olmuş payşalım için teşekkürler Alkışlıyorum

yaa maşşşallah şu ellerini iki yana ayırıp uyuyan çocuk çok şirin ya.maşşallah.hangi abimizin çocuğu??? ?
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara,Kütahya gezim dolayısı ile katılamadım bu geziye. Umarım ben yokken otobanda meydanı boş bulmuşluk yapmamışsınızdır Şok oldum Çok gülüyorum

Haftaya geliyorum, bu bensiz ilk ve son Pazarınızdı Çok gülüyorum

Fotolara bakıyorumda, iyi eğlenmişsiniz maşallah. Allah neşenizi bozmasın kardeşlerim Bravo
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.07.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasınız..... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 21.07.2008 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Samimi ve sıcak bir paylaşım olmuş neşeniz daim olmuş ama bu bunaltıcı sıcaklarda zor olsa gerek yol yapmak Üzgünüm Üzgünüm
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 21.07.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhahahahahahhahahahaahahhahaaa........
gece gece bi bakayım dedim..kendimizi uyurken görünce komik oldu....yıldız hele süper olmuş.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
eline sağlık kardeşim...güzel fotolar olmuş..gerçekten iyi eğlendik...en kötü günümüz böyle olsun....

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
harikasınız..... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Süppersinisss Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SerkanCiftci
Üye
Üye

Nereden: sen nereden olmasını istersen

MesajTarih: 21.07.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet guzel bır gundu herkese tesekkur edıyorum.....
bu arada yenı motoruma alısmak ıcın guzel bır baheneydı.... Bravo
(sarıların sulosunun motorunun arkasındakı kırmızı 1000RR Göz kırpıyorum ) Motordelisi
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika ötesi... allah neşenizi daim etsin.... Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 02:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 04:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğal gazcı arkadaşlarım sizi gecenin bi vakti sanal ortamda görmek bile güzel yaw Gülümsüyorum
özlemişim sizleri Bravo
güzel gezip gazlamışınız halinizden daha dorusu fotolardan belli Çok gülüyorum
bekr ellerine objektifine emeğine sağlık kardeşim Gülümsüyorum Bravo

lem işsiz olmama rağmen bu sezon hiç bi etkinliğe yada böle ekşına katılamadım yaw İstemiyorum İstemiyorum

SerkanCiftci demiş ki:
evet guzel bır gundu herkese tesekkur edıyorum.....
bu arada yenı motoruma alısmak ıcın guzel bır baheneydı.... Bravo
(sarıların sulosunun motorunun arkasındakı kırmızı 1000RR Göz kırpıyorum ) Motordelisi

kardeşim HAYIRLI OLSUN KIRMIZI CANAVAR Bravo Bravo

KAZASIZ BELASIZ VEDE CEZASIZ KEYİF YÜKLÜ GAZLAMALARDA KULLANASIN Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu arada Coach sana arkadaş geldi bak Çok gülüyorum

600RR vede 1000RR geçtiğim yolları yalaaaaaRR Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 21.07.2008 - 04:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne güzel eğlenmişsiniz....Harikasınız.... Bravo Alkışlıyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, sağol kardeşim.
HalilRR, senin eksikliğini hissettik kardeşim. Otobanda herzamanki sıralama oldu kafada sen yoktun sadece berhan-ercü-ben-sülo koptuk zaten. Ama virajlar harikaydı.
atomR1, ekamba, neuremencer, deliemin, oskyy, depresif_motorcu, yakuzzza,CheGUEVARA
teşekkürler
SerkanCiftci, emniyetten attığın çalımı unutmadım onun hesabınıda bir ara görürüz elbet.
ArapKadri, abi sen bizim race çileri alıp dağa kaçırıyon o yüzden sana haber vermedik Şok oldum Şok oldum
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal