ne güzel bir organizasyon olmuş,ALLAH bize bol para ve zaman versede bizde böyle organizasyonlara gidebilsek..resimler için teşekkür ediyorum _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 21.07.2008 - 02:11 Mesaj konusu:
ToyRider, bekledigimden güzel bir festival olmuş ayrıca km olarak ist.a yakın olması da sizler için büyük avantaj tabii böylece daha az yorulup daha fazla keyifini sürmüşsünüzdür fotolar tertip ve düzenin de itina ile yapıldıgını dogrular nitelikte iyi stress atmışsınızdır emeginize saglık bu arada rt1150 de yaldır yaldır renk uyumunuzda süperrrr
neşeniz daim olsun kalın saglıcakla _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 11, 2007 Mesajlar: 128 Nereden: istanbul//corlu
Tarih: 21.07.2008 - 02:15 Mesaj konusu:
bende perşembe günü gittim motofeste
ama motofest beklediğim kadar ıyı değildi,
5000 motor değil 500 motor geldi ayrıca sıteden görülen fotografları ben kamp alanı dıye sanmıştım meğerse etraftaki barların falan fotosunu koymuşlar,
hani bunge jumping , hani rodeo onlarda vardı fotografta
ama festivalde yoktu..
herşeye rağmen açıkçası gittiğime hiç pişman değilim,
çok mutlu oldum ayrıca çınarcık çok güzel bir yer
genç bol
festivali organize edenlerin ellerine sağlık,
seneye yine orda olucam inşallah
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 21.07.2008 - 07:48 Mesaj konusu:
Nihayet resimler yüklendi,
işte ben sipsivri "Engin" ve yeniüyemiz Engin
Belki biri daha gelir diye Kayalat Shell debekledik
Kamp alanına geldik cadır yerimizi seçtik
Çadırlarımızı kurduk
Burçak ve Big Mehmet geldiler
Akşam yemegi için sipsivri Engin işe girişti tabiki ilk iş mangalı yakmak oldu
Festivaldeki en kalabalık grup kırıklar
İşte ya adam gibi adam Volkanrere onlarda geldi
Yemegimizi yedik ve gecenin sürprizi dansöz seyretmeya gittik
Dansözün göbeğine gelen gruplar pach lerini yağıştırdı
BigMehmet
Dansöz o kadar güzel oynuyoduki yerimde düramadım fırladım sahneye dansözle göbek atmaya
Sabah kahvaltı hazırlığı başladu tabiki sipsivri Engin iş başında "iyiki varsın sipsivri sayende doyduk teşekkürler"
İşte duşlarımız
Nihayet denize gittik
İşte adam gibi bir adam daha HULK "Alpaslan"
İşten meşhur kavunumuz bilen bilir
Canım canım canımmmmmm
Lastık yakanlar
Cumatresi gecesinin sürprizi BULUTSUZLUK ÖZLEMİ güzel bir konserle kulaklarımızın pasını sildi
Havai fişek gösterisi
İşte bizim üç kişilik grup festival sonunda böyle oldu
Dönüş yolculuğunda son bir kaç resim kaldı onlarıda yüklicem AZ SONRA _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
En son derkunt tarafından 21.07.2008 - 08:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Bende de var bişeyler. İnşallah bu akşam yükleirm onları da. Biz de 6-7 kişilik bir grup olarak katıldık. Gayet güzel geçti, eğlendik, dinlendik, yüzdük, güneşlendik. Organizasyona teşekkür ederiz.
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 21.07.2008 - 10:41 Mesaj konusu:
tebrikler güzel bir organizasyon _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 546 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 21.07.2008 - 10:59 Mesaj konusu:
toyum riderim ellerine emeğine sağlık.derkunt, sizinde elinize emeğinize sağlık. ben kendi grubumuz adına konuşursam eğer biz çok eğlendik güzel bir hafta sonu oldu organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. _________________
Geçen seneki festivalde ben çok eğlenmiştim.Umarım bu seneki festivaldede sizler güzel eğlenmişsinizdir. Geveze ve VolkanRR yine geçen seneki gibi scooter'a 3 kişi mi bindiniz _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız