Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 21.07.2008 - 08:22 Mesaj konusu:
602rr arkadaşın adı bi ara çok yazıldı bunun hakkında sahibinden.com da vardı hatta. motoshow 07 veya 08 in birine gelmişti ben görmedim de duymadım da ama sesi süpermiş _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
eheheheh resm için tşkler RR honda abi gitmio işte gene reziilliginiz belli oldu kızmayın bana RR cılar bilosunuz takılıom
yukarıdaki sözleri yazmasam pm yagmuruna tutulurum walla bi keresinde öle olduda ondan yazıom alıstım artık _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 21.07.2008 - 10:11 Mesaj konusu:
Yurdum ustalarına imkan verseler daha neler yaparlar. 2 motoru birleştirmiş 2 silindirli Mz yapmış. Helal olsun valla .
Eskiden 2 veya 3 tane mobilet motorlarını birleştirip koyan vardı. Tek kelime ile bravo.. _________________
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1819 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 21.07.2008 - 10:36 Mesaj konusu:
arkadaşlar bu motor afyonda olup yapan kişi akrabam olur ayrıca fuara götürmüştük bu sene kanuni standında sergilemiştin motorun farıda benim eski cbr 125 in farı zaten _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız