Tarih: 21.07.2008 - 01:14 Mesaj konusu:
is guc derken ve internetsizlikten anca yeni ogrendim ve cok uzuldum.
Alıntı:
HAKAN DINCER, Malesefki mevcut yönetimdeki bazı kişiler bu işi TEKELİNE almışlar..
Bir şarkı vardı küçükken çokça dinlerdik;
"Ali babanın bir çiftliği var"
İşte malesefki TMF yi kendi çiftliği sananlar var...
Sevgili Hakan, TMF nin son birkac yillik idari personelinin listesi sende vardir ve zaten bu TEKEL
durumunun farkindasindir.
Benim motosiklet camiasinda sadece birkac yilim var ve bildim bileli TMF ve SM birlikteligi yillardir
suregelen bisii. _________________ yamaha xtz 660 ténéré - artık yok :'(
Asker yolcusu.Dönünce BMW ile yola devam.
Traktör kullanmak bir ayrıcalıktır 0 rh+
Motordelisi olarak motosiklet le ilgili olarak her yapılanmayı sonuna kadar destekledik. Gerek sosyal faaliyetlerde, yardım ve destek çalışmalarında,birlik ve beraberlik girişimlerinde, gerekse motosiklet sporlarında katılımı arttırmak için her daim öncü olduk.
Siz sevgili ve değerli üyelerimizinde katılımıyla her zaman motosiklet tutkusunu kaliteli bir şekilde güzel noktalara getirebildik.
Düzenlenmesi söz konusu yarış için ise amaç herzamankinden yine farklı değildi.
İzmir e inatla getirilemeyen ve, TMF adı altında yurt dışına kaydırılan yarışlara seyirci kalmak istemedik ve bu girişimde bulunduk.
Ama görüyoruz ki çıkar uğruna, yarışçılarımızın rahatlıkla yarışmaları ve yarış severlerin bu yarışları zevkle izleyebilmeleri, bir imza ile engellenebiliyor.
Biz bunlara seyirci kalmayarak, elimizden geleni yapacağımızı burada duyuruyoruz.
Motosiklet Sevdamız kimsenin çıkarları doğrultusunda yönlendirilemez ve bu spor, Türkiye de hakettiği yere biz ve bizim gibi düşünenler sayesinde getirilecektir... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 21.07.2008 - 03:45 Mesaj konusu: TMF nin red cevabı
Merhaba motor delisi üyeleri Sizlere başımdan geçen kısa bir olayı anlatmak isterim yorumu tamamen sizlere bırakmaktayım ben kendi payıma düşeni aldım zaten YARIŞAMIYORUMMMMM.... Her neyse konumuza geçelim ama önce ben size kendimi tanıtayım ismim Çağrı Coşkun izmirden yazıyorum caddelerden ve pistlerden muhtemelen izmirli arkadaşlarım ve abilerim tanıyacaklardır 17 numara ile yarışan pistlerde çaylak yarışmaya sonuna kadar aç olan bir gencim diyelim her neyse biliyorsunuz yakın geçmişte bu bulgaristan yarışı çıkarıldı önümüze ve bu bence tamamen Sinan Sofuoğlu'nun ölümünü örtbas etmek için düzenlenen bir ilüzyondur her neyse izmirden zaten bildiğim kadarıyla katılım olmadı ancak ben gidicektim tüm hazrlıklarımı yaptım ve tarihi beklemekteydim çünkü kendimce eğer ki o antremanlarda Sinan Sofuoğlu değilde ben ya da bir başka aksanım hayatını kaybetseydi bundan emin olabilirsiniz ki o gün cenazem kalkar ve olay yeri kirlendiyse şayet belki süpürülür ve antremana devam edilirdi bunu makinem kadar iyi biliyorum diyebilirim çünkü ben bir çaylağım o ise Sinan Sofuoğlu evet yine her neyse bunu da geçtim vizemle ilgili bir sorun çıktığı için bulgaristana gidemedim üzüldüm hemde çok üzüldüm hatta kahroldum bile diyebilirim ama dedim ki balkan şampiyonasının olduğu bulgaristan ayağında bana ve tüm yarışçılara sunulduğu gibi herşey tmf ye aitti ve kendimi avutacak bir sebebim vardı yabancılarla yarışabilicektim en azından kaybetsemde tecrübem olucaktı bunu bilerek gidicek olmam bile heyecan veriyordu bana dediğim gibi ben yarışmaya sonuna kadar açım çünkü ailemin korkularından dolayı bu işe çok geç başladım dünya standartlarına göre elbette türkiye için erken bile yine her neyse... işte can alıcı nokta ya geleyim benim için çok şey ifade eden izmir yarışları dediniz bu site de ve benim hayallerime tercüman oldunuz hem de 3 tane yarış sponsorsuzda olsam 2 sene aç da gezsem tüm benliğimi bu yarış tarihlerine endeksledim para kaynaklarımı zorladım lastik için yürüyen aksam ekipmanları vs. vs. için herşey hazırdı işte vurgun burda başıma geldi diyebilirim sizler sayın site yöneticileri bu red cevabını açıklamanızdan sanırım 1 yada 2 gün önce ben tmf den deniz geyik hanım efendi ile konuştum konuşma aynen bu şekilde oldu beni aradı ve bulgaristandaki balkan şampiyonasına yani tmf nin düzenlediği 2. yarışa katılıp katılmayacağımı sordu pasaportumda sorun olduğu için bana geri yollacak ve ben süresini uzatıp tekrar geri yollayacaktım ama ben bulgaristana gitmekten vazgeçmiştim çünkü izmirde bi bekleyen 3 yarış vardı deniz hanıma dedim ki motor delisi spor klübü izmirde 3 tane yarış düzenliyormuş deniz hanım benim sponsorum yok malesef izmirli olduğum için ve antremanlarımı da izmir yarış pistinde yaptığım için bulgaristan şu an için bana lüx oluyor dedim ben pasaportumu geri yollamanızı rica ediyorum dedim ben 3 yarış olan izmirde ki yarışlara katılacağım ilginize teşekkür ederim dedim.... işteeeee beklenen cevap da deniz hanımdan bana geldi laf aynen şu şekilde oluyor -alaycı bir gülümseme ses tonuyla onaylanırsa yarışırsınız elbet çağrı bey ben pasaportunuzu kargoya veriyorum teşekkür ederim... zaten olmayacağını o ses tonundan anladım ve bunu o gün yanına uğradığım herkesin yakından tanıdığı Burak21'e de anlattım ister şahit diyin ister ne derseniz diyin işte artık... sonra siz bu linki açmışsınız ve ben çok eski bir üyenizdim şifremi unuttum ve uğraşmıyordum bile ama bunları sizinle paylaşmak için aranıza geri döndüm ve şifremi falan geri alarak siteye giriş yaptım... işin özü ben yarışmaya açım ve yarışamıyorum bu federasyona da hepinizin huzurunda lanet okuyor ve yuhh çekiyorum bunlar işini bilmez komplexli muhtemelen çıkarcı ve bu sporun ne selesinden ne lastiğinden ne de fren manetinden anlayan kişiler, motor işimi aman oğlum evladım şeytan işi uzak dur zihniyetindeki insanların belki de sadece para kazanma amacıyla oluşturduğu bir topluluktur diyorum bu tmf lütfen elimizden geleni yapalım bu bilinçsiz topluluğu ortadan kaldıralım ve makinelerden gerçekten anlayan en önemlisi bu tutkuyu bilen ve tarafsız olan gerçekten sporcusunu ileriye taşıyabilen fedakarlık yapmaya hazır bir TMF kadrosu için elimizden geleni yapalım... kısa dedim bir hayli uzun olmuş gözlerinizi yorduğum için kusuruma bakmayın iyi günler... _________________ Ben OnUn ÜzErİnDEyken BeNiM...
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1713 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 21.07.2008 - 11:48 Mesaj konusu:
RRsonkaRaR, Çağrı coşkun arkadaşımızın yazısı konunun yaklaşık özü gibi görünüyor.. E haliyle en iyi değerlendirmeyi işin içinde olupta mağdur olanlar yapabilir.. Konuyla ilgili olarak varmış olduğum son yorum noktası şu oluyor... Sadece kişisel çıkarlar adına, Ülkemizin bir bütün olarak içinde bulunduğu "vatana ihanet" FURYASI, demekki konuda sınır tanımıyor.. HER KONUDA yapılmakta bu... Tarihte zaman zaman yapıldığı gibi, VATANA İHANET in cezasının ölüm olduğu ve yerine getirildiği an'ları özlüyor ve bekliyorum... Bu ; avantayı doğrudan paylaşanlar da olsa, sadece bir "maaş" alabilmek için suçlara iştirak eden de olsa farketmez.... Hiç kimse, memleket çıkarlarının üzerinde değildir, ve Ülkemizde yapılabilecek bir organizasyonu Bulgaristan'a kaydıran, yardımcı olan, her kim ve kimlerse Vatana ihanet suçu işlemiştir bence.. Mikroplu bölgedeki mikropların hepsi zararlı iken, o bölgede olmayıpta yinede mikrop olan diğer mikroplar masum olarak kabul edilemez.. Yapılması gereken şey, kararlılıkla bu mikropların üzerine bir "antibiyotik" gibi çökmektir... ( oof off.. ne anlattım ama? ) _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
HakanDincer, suç onların değil suç tamamen bizde bu ülkede bu spora gönül vermek en büyük suçumuz. biz en iyi TT yarişi gibi burdan adaya yarış düzenleyelim yolda da ölen ölsun sağ gelen biinci olsun nalet olsun böyle zihniyete.....
en güzelini sen belirtmişin
tmf yi kınıyorum _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
TMF den yetersizliklerin sıralandığı herhangibir açıklama geldimi?
TMF de işlerin düzgün yürümediğini hepimiz biliyoruz. Size karşı kıllıkları varsa İzmir pınarbaşı yarış pistinde Moto Gp standardı yakalamış olmanız lazım haklılığınızı ispatlamak için.
tamamen tarafsız konuşmam gerekirse (aslında hiç tarafsız değilim izmir ve izmirdeki organizasyon yapılmalı diye düşünüyorum) söz edilen tmf yönetiminde herkez tarafından çok iyi tanınan ismi lazım deil izmirli kişiler de var. yollarda gördüklerinde "ayyy canım nasılsın, süper olacak.muhteşem yapıcaz. biz sizler için çalışıyoruz. bu sporu bi adım daha ileri birlikte götürücez." demekle bu iş olmuyor. İnsanların yüzüne gülüp arkadan iş çevirmek hoş deil bence. her organizasyonda, her antrenmanda gelip arkadaşlar işte budur demekle bu işler olmuyor...
ama gerçek olan birşey var: HATA BİZDE...! sen bu işi yapamazsın deyip zamanında bizi susturanlara sesimizi çıkarsaydık, düzgün bir yönetim bizleri bekliyor olurdu.
Burdan sayın memnun'a bir tavsiyem var. Lütfen hezarfene bi pist yapsın. herkez go-karta biner gibi gitsin orda motora binsin. bu işte burda bitsin. Muhtemelen bu fikir sayın memnun'u daha da memnun bir kişi haline getirecektir.
Arkadaşlar dıştan bakıldığında bu konu basit gözüküyor gerçekten ama tüm mdlileri ilgilendiren bi konu çoğumuzun geçim kaynağı budur. kimis diyordur çok mu önemli amannn diyordur. yarış olsa ne olur olmasa ne olur bu bir futbol maçı olsaydı ortalık yıkılırdı. _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
Tarih: 21.07.2008 - 13:58 Mesaj konusu:
Cuma günü TMF ye yolladığımız aşagıdaki yazının cevabından sonra oluşturdugumuz dosyaları ANKARA daki TAHKİM KURULUNA götüreceğiz...
Alıntı:
Motordelisi Motosiklet Spor Kulübü
18.07.2008
Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanlığına
Kulübümüzün 2008 sezonu planlamalarında yer alan ve yine 2008 yılı başında Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından kulübümüzden istenen “Etkinlik Planlamarında” bilgisini verdiğimiz 02.07.2008 tarihinde tarafınıza bildirilen “Sinan Sofuoğlu Mahalli Şampiyonası” TMF – 367 sayılı kararıyla iptal edilmiştir.
2008 dönemi TMF organizatör kulüp lisansı aidatı ile bu haklara sahip olan kulübümüzün talebine “Yetersiz ve Tecrübesiz” gerekçesiyle verilen kararın kurul raporunu ve yine “Yetersizlik” durumunun tesbitiyle ilgili yapılan çalışmanın belgelerinin Kulübümüze aciliyet ile tebliğ edilmesini arz ederiz.
TMF Teknik Kurulu tarafından alınan kararın dayanaklı belgelerinin ve “Yetersizlik” durum raporunun başvuracağımız Tahkim kurulu ve FIM ‘e sunulacak şekilde hazırlanmasını talep ederiz.
Motordelisi Spor Kulübü
Yönetim Kurulu
Başkan
Hakan DİNÇER
Gelişmelerden herkesin haberi olacak. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 21.07.2008 - 14:05 Mesaj konusu:
bu izmir düşmanlığım nedir bu fedrasyondaki gidip bulgaristanda yarış yapıyorlar bu güzel bşr organizasyona izn verniyorlar şiddetle kınıyorum....... _________________ MOTORA BINMEDIGIM ANLARI
YASANMAMIS SAYIYORUM.
bu adamlar ne yapıyor ne yapmaya çalışıyor
drag yarışı bile bu sezon yaz bitecek nedeyse sadece 2 ayak koşuldu ve şuan hiç kimse açıklama yapmıyor tarih belli degil kimi diyor draglarda artık iptal oldu drag yapılması istenilmiyor vs.vs bunlar ne yapmaya çalışıyorya düzenlenen etkinlik iptalleri falan lanet olsun
ya buna bi itiraz bişey yapılamazmı gitsin bu yönetim bu işi yapacaklar gelsin başa çıkarları ugruna insanların emekleri boşa gidiyor yazık ya yapılan emeklere ugraslara
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2041 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 21.07.2008 - 14:19 Mesaj konusu:
TMF yi şiddet ve eshefle kınıyor ve MOTOR DELİSİ ailesinin bir ferdi olarak yanınızda olduğumu belirtmekten gurur duyuyorum... _________________ AB (rh) +
www.caferota.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız