Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 21.07.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bir organizasyon bende orda olmak isterdim ama motor sorunu var motoru olsa bi saniye bile durmadan gelirdim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum volkan abi sen piaggio ile mi gittin Gülümsüyorum bakiyorumda herkez orda barboros abi bile orda keske benbde orda olsaydin Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 21.07.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super kareler olmus
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr demiş ki:
toyum riderim ellerine emeğine sağlık.derkunt, sizinde elinize emeğinize sağlık. ben kendi grubumuz adına konuşursam eğer biz çok eğlendik güzel bir hafta sonu oldu organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Barbom canım öpüyorum yanaklarından. Gerçekten güzel eğlendik.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper geçen bir hafta sonundan sonra iş hayatı sıkdı daha şimdiden napsak yinemi kendi aramızda bir kamp olayı yapsak diyorum ehehehe Gülümsüyorum

kaRRdelen, festival alanında heryere aynen dediğin gibi gittik kankam ve emma Gülümsüyorum

burçak ım ve hakkı abim sizleri seviyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, Kankan ve emma çok slm söyle Çok gülüyorum hiç şüphem yoktu zaten Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sipsivri
Üye
Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
barossatr demiş ki:
toyum riderim ellerine emeğine sağlık.derkunt, sizinde elinize emeğinize sağlık. ben kendi grubumuz adına konuşursam eğer biz çok eğlendik güzel bir hafta sonu oldu organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Barbom canım öpüyorum yanaklarından. Gerçekten güzel eğlendik.

Oh-Oh çok sevindim bu işe Kalan bir kişiyede güzel bir barış çubuğu içirdikmi herşey eskisi gibi olur inşallah.Malum kişi ilk hareket size düşer ona göre.
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bir tek (hela) wc resmi hariç Çok gülüyorum barbaros ,volkan ne laa öyle kafada farlar lambalar of çok güldüm yaa kesin popoyada stop lambası koymuşunuzdur siz şimdi orda çarpmasınlar diye çok yaşayın siz emii Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet o halleri güseldi yakışmış ama di mi tamero amca Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

zel kareler
bir tek (hela) wc resmi hariç barbaros ,volkan ne laa öyle kafada farlar lambalar of çok güldüm yaa kesin popoyada stop lambası koymuşunuzdur siz şimdi orda çarpmasınlar diye çok yaşayın siz emii

hahah stop lambası işe yaramadı tamero carpıldılar maalesef. vallahi en cok ben eglendim herkese hersey için cook cok tesekkür ederim. bana gösterilen üstün sabır ve anlayısı takdir ediyorum tekrardan . canlarım benim Gülümsüyorum
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, Abim ellerin dert görmesin, gerek fotoğraflar için gerekse bizleri bir evsahibi gibi ağırlamandan dolayı, kendin dışarda kalacak yer arayıp, dostlarına hiç düşünmeden çadırını verdin. Bu çok büyük bir özveri. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ellerine emeğine sağlık Bravo
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitano demiş ki:
Alıntı:

zel kareler
bir tek (hela) wc resmi hariç barbaros ,volkan ne laa öyle kafada farlar lambalar of çok güldüm yaa kesin popoyada stop lambası koymuşunuzdur siz şimdi orda çarpmasınlar diye çok yaşayın siz emii

hahah stop lambası işe yaramadı tamero carpıldılar maalesef. vallahi en cok ben eglendim herkese hersey için cook cok tesekkür ederim. bana gösterilen üstün sabır ve anlayısı takdir ediyorum tekrardan . canlarım benim Gülümsüyorum

desenize şimdi bizim volkancımla barbarosumun kaportlarına , çamurluklarına çarptılar kesin ehliyetleri yoktur o çarpanların tecrübesizlerdir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, topiği pert etme mesaj kirliliği yaparsan seni o WC ye kilitlerim ona göre hem gelme hemde fesatlığın diz boyu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
tamero, topiği pert etme mesaj kirliliği yaparsan seni o WC ye kilitlerim ona göre hem gelme hemde fesatlığın diz boyu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

hade ordan görgüzüs şey beni kitlermiş , iyiki wc yi kameraya almadınız canlı yayın yapmadınız hee sanki hiç wc görmedik gidip wc resmi çekmiş töbe töbe Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri demiş ki:
ToyRider harika fotolar Çok gülüyorum
EMEĞE SAYGI Bravo
güzel eğlenmişsiniz Gülümsüyorum
o kadar hesap kitap yaptım ama gene gelemedim yaw İstemiyorum İstemiyorum
seneye ne diyem artık Gülümsüyorum

en çokda bu foto hoşuma gitti bilesin Bravo Bravo Bravo

ToyRider demiş ki:
[/URL]

ŞERREFSİZin yanındaki delikanlının adı nedir biliyonmu ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum büyüdüğü zaman Boğaç Han olacak mışşşşşş Delirdim

neuremencer, abim BMW nin yanına ne gelse yanında bir başka güzel oluyor Gülümsüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

tamero demiş ki:
ToyRider demiş ki:

hade ordan görgüzüs şey beni kitlermiş , iyiki wc yi kameraya almadınız canlı yayın yapmadınız hee sanki hiç wc görmedik gidip wc resmi çekmiş töbe töbe Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

çarşamba çayır çimende çektiklerimizi gösteririm emin ol dediğine yakın fotolar çekildi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum fesat şey neolcek Delirdim
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, sen varya alemsin muzurlukta üstüne yok hehehe kesin yapmışındır sen bişiler , senden korkulur çok yaşa sen emi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal