yamaha mı motor diye binmem yamaha anlamıyo bu işten R_1 deki örnek gibi R_6s gösterdi kendisini şaka bi yana gerçekten ne iş ben fuar dakine bindim süper bişeydi hatta resimi bulursam ekleyeyim
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
pardon yanlıs ekledim R_6 mıys ben R_6s zanettim
NORMALDE BEN YAMAHA YA BİNMEM ADINI BİLE ANMAM DA İŞTE ORDAKİ STAND GÖREVLİLERİ RİCA ETTİ DE Bİ BİN BAKALIM DEDİ OTURUS POZİSYONU FALAN RAHATMI DISARDA Bİ TANE WAR ANAHTARINI BUYRUN DEDİ ALMADIM DENEMK İSTEMEDİM BİNMEM DEDİM MİLLET BİNMEK İÇİN BİZE YALVARIYO EFENİM DEDİ ....
serkan
fuarda kawasaki standında manken oturuyordu aynı bu şekilde foto çektim şit dedi o fotorafı silermisin dedi tamda o anda arkadaş o standdan tank pad alıyordu dedim bırak ya başka yerden alırız dedim arkadaşa kadın bi anda bozuldu kızardı çabuk dedi o fotoyu sil dedi bende neden dedim dönüp gittik arkadaşla _________________
En son Bilemir tarafından 21.07.2008 - 12:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
motor çok güzel ama ekzoz biraz daha estetik olabilirdi _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 21.07.2008 - 13:56 Mesaj konusu:
VALEO,Bu motoru hala niye üretiyorlar anlamış değilim . Sanki cok ucuza satıyorlarmış gibi .... katlıyorum abi......loriss,demişki... gereksız bi konsept..ne konsepti motor piyasayasa çıkalı kaç yıl old fosil oldu..... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız