guzel bir organizasyon bende orda olmak isterdim ama motor sorunu var motoru olsa bi saniye bile durmadan gelirdim. volkan abi sen piaggio ile mi gittin bakiyorumda herkez orda barboros abi bile orda keske benbde orda olsaydin
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 21.07.2008 - 12:05 Mesaj konusu:
barossatr demiş ki:
toyum riderim ellerine emeğine sağlık.derkunt, sizinde elinize emeğinize sağlık. ben kendi grubumuz adına konuşursam eğer biz çok eğlendik güzel bir hafta sonu oldu organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
Barbom canım öpüyorum yanaklarından. Gerçekten güzel eğlendik. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Dec 19, 2007 Mesajlar: 100 Nereden: Göztepe-İstanbul
Tarih: 21.07.2008 - 12:18 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
barossatr demiş ki:
toyum riderim ellerine emeğine sağlık.derkunt, sizinde elinize emeğinize sağlık. ben kendi grubumuz adına konuşursam eğer biz çok eğlendik güzel bir hafta sonu oldu organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
Barbom canım öpüyorum yanaklarından. Gerçekten güzel eğlendik.
Oh-Oh çok sevindim bu işe Kalan bir kişiyede güzel bir barış çubuğu içirdikmi herşey eskisi gibi olur inşallah.Malum kişi ilk hareket size düşer ona göre.
Tarih: 21.07.2008 - 12:26 Mesaj konusu:
güzel kareler
bir tek (hela) wc resmi hariç barbaros ,volkan ne laa öyle kafada farlar lambalar of çok güldüm yaa kesin popoyada stop lambası koymuşunuzdur siz şimdi orda çarpmasınlar diye çok yaşayın siz emii
zel kareler
bir tek (hela) wc resmi hariç barbaros ,volkan ne laa öyle kafada farlar lambalar of çok güldüm yaa kesin popoyada stop lambası koymuşunuzdur siz şimdi orda çarpmasınlar diye çok yaşayın siz emii
hahah stop lambası işe yaramadı tamero carpıldılar maalesef. vallahi en cok ben eglendim herkese hersey için cook cok tesekkür ederim. bana gösterilen üstün sabır ve anlayısı takdir ediyorum tekrardan . canlarım benim
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 21.07.2008 - 12:40 Mesaj konusu:
derkunt, Abim ellerin dert görmesin, gerek fotoğraflar için gerekse bizleri bir evsahibi gibi ağırlamandan dolayı, kendin dışarda kalacak yer arayıp, dostlarına hiç düşünmeden çadırını verdin. Bu çok büyük bir özveri. ellerine emeğine sağlık _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 21.07.2008 - 12:42 Mesaj konusu:
gitano demiş ki:
Alıntı:
zel kareler
hahah stop lambası işe yaramadı tamero carpıldılar maalesef. vallahi en cok ben eglendim herkese hersey için cook cok tesekkür ederim. bana gösterilen üstün sabır ve anlayısı takdir ediyorum tekrardan . canlarım benim
desenize şimdi bizim volkancımla barbarosumun kaportlarına , çamurluklarına çarptılar kesin ehliyetleri yoktur o çarpanların tecrübesizlerdir
Tarih: 21.07.2008 - 12:42 Mesaj konusu:
tamero, topiği pert etme mesaj kirliliği yaparsan seni o WC ye kilitlerim ona göre hem gelme hemde fesatlığın diz boyu _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Tarih: 21.07.2008 - 12:45 Mesaj konusu:
ToyRider demiş ki:
tamero, topiği pert etme mesaj kirliliği yaparsan seni o WC ye kilitlerim ona göre hem gelme hemde fesatlığın diz boyu
hade ordan görgüzüs şey beni kitlermiş , iyiki wc yi kameraya almadınız canlı yayın yapmadınız hee sanki hiç wc görmedik gidip wc resmi çekmiş töbe töbe
Tarih: 21.07.2008 - 12:48 Mesaj konusu:
ArapKadri demiş ki:
ToyRider harika fotolar
EMEĞE SAYGI
güzel eğlenmişsiniz
o kadar hesap kitap yaptım ama gene gelemedim yaw
seneye ne diyem artık
en çokda bu foto hoşuma gitti bilesin
ToyRider demiş ki:
[/URL]
ŞERREFSİZin yanındaki delikanlının adı nedir biliyonmu
büyüdüğü zaman Boğaç Han olacak mışşşşşş
neuremencer, abim BMW nin yanına ne gelse yanında bir başka güzel oluyor
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
tamero demiş ki:
ToyRider demiş ki:
tamero, topiği pert etme mesaj kirliliği yaparsan seni o WC ye kilitlerim ona göre hem gelme hemde fesatlığın diz boyu
hade ordan görgüzüs şey beni kitlermiş , iyiki wc yi kameraya almadınız canlı yayın yapmadınız hee sanki hiç wc görmedik gidip wc resmi çekmiş töbe töbe
çarşamba çayır çimende çektiklerimizi gösteririm emin ol dediğine yakın fotolar çekildi fesat şey neolcek _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız