Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2009 R6 S Görücüye çıktı..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2009 R6 S Görücüye çıktı..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulen ne egzoz meraklısısınız he Dil çıkarıyorum

bence güzel motor
fiyatı 16,5-17 olsada herkes alsa
bende egzoz satsam Çok gülüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya demiş ki:
yamaha mı motor diye binmem Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum yamaha anlamıyo bu işten R_1 deki örnek gibi R_6s gösterdi kendisini Çok gülüyorum şaka bi yana gerçekten ne iş ben fuar dakine bindim süper bişeydi hatta resimi bulursam ekleyeyim

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

pardon yanlıs ekledim R_6 mıys ben R_6s zanettim Çok gülüyorum

NORMALDE BEN YAMAHA YA BİNMEM ADINI BİLE ANMAM Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum DA İŞTE ORDAKİ STAND GÖREVLİLERİ RİCA ETTİ DE Bİ BİN BAKALIM DEDİ Çok gülüyorum OTURUS POZİSYONU FALAN RAHATMI DISARDA Bİ TANE WAR ANAHTARINI BUYRUN DEDİ ALMADIM DENEMK İSTEMEDİM BİNMEM DEDİM MİLLET BİNMEK İÇİN BİZE YALVARIYO EFENİM DEDİ .... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

serkan Çok gülüyorumÇok gülüyorum

fuarda kawasaki standında manken oturuyordu aynı bu şekilde foto çektim şit dedi o fotorafı silermisin dedi tamda o anda arkadaş o standdan tank pad alıyordu Çok gülüyorum dedim bırak ya başka yerden alırız dedim arkadaşa Çok gülüyorum kadın bi anda bozuldu kızardı çabuk dedi o fotoyu sil dedi bende neden dedim dönüp gittik arkadaşla Çok gülüyorum

En son Bilemir tarafından 21.07.2008 - 12:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kız güzelmiş Çok gülüyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VALEO demiş ki:
kız güzelmiş Çok gülüyorum

kız olarak motoru ima ettin demi Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makinaya bindim derken Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum anladın sen onu Bravo

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor çok güzel ama ekzoz biraz daha estetik olabilirdi
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o eksoz ne ya öle bizim köyde rus motorlar vardı yandan kasalı Delirdim onların eksozu gibi Çok gülüyorum
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VALEO,Bu motoru hala niye üretiyorlar anlamış değilim . Sanki cok ucuza satıyorlarmış gibi .... katlıyorum abi......loriss,demişki... gereksız bi konsept..ne konsepti motor piyasayasa çıkalı kaç yıl old fosil oldu.....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal