Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbf 150 yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbf 150 yardım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 17.07.2008 - 16:59    Mesaj konusu: cbf 150 yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cbf 150 alacak bir arkadaşımız var ama kendisi çok kararsız cbf nin (+) ve (-) lerini açıklarsanız sevinirim Gülümsüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 17.07.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahat,ekonomik,Honda(yedek parça ve servis) artıları

devir saati yok, her küçük CC motosiklet gibi TEM de ölüm kalım savaşı verirsiniz. bunlar da eksileri
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785 demiş ki:
rahat,ekonomik,Honda(yedek parça ve servis) artıları

devir saati yok, her küçük CC motosiklet gibi TEM de ölüm kalım savaşı verirsiniz. bunlar da eksileri

devir saati yok sadece bu kadarmı(-) leri. Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 18.07.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CrAzYrİdEr, yani honda yıllardır bu işi yapıyor, gerçekten sorunsuz bir motosiklet,hiç şikayet okumadım da duymadım da.150 cc motosikletten beklentilerinin ne olacağını bilen bir insan için hiç eksisi yok bana göre. tabi bizim insanımız 150 cc motosikletin 140-150 km hıza zırt diye çıkmasını istiyor, her viteste tekere gelsin istiyor, mümkünse yakmasın istiyor. kurye arkadaşlarımın hangisi kullanıyorsa hepsi gerçekten memnun, vibrasyon yok denecek kadar az değil hiç yok, sürünce şaşırmıştım motosiklet çalışıyor mu diye Çok gülüyorum bir de far aküye bağlı değil, akünün ömrünü uzatmak için yapmış olduklarını düşünüyorum, rölantideyken doğal olarak ışık seviyesi düşüyor, o da gereksiz bir ayrıntı bana göre.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, çok teşekkür ederim bende fanatik bir hondacı oldugum için buna şaşırmadım teşekkürler Bravo OK !!!!! Çoook seviyorum HONDA HAYAT ONDAAA Çoook seviyorum !!!!!!!!
Üye
Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardesım ben bızzat kullandım bayagı da bır yol yaptım,tık demedı hıc bır sorun cıkartmadı.ıkıncı el 2750 lıraya gecen sene aldım 1 ay once 2650 lıraya sattım 2 hafta satılıkta durdu pıyasası kalıtesı ve servısıyle 10 numara.
Başa dön
ceynir Çevrimdışı ceynir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceynir, sagol dostum adamımız zaten karar verdi cbfye Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sorunsuz bir makine'dir..vibrasyon 0'dır son hızı 120'dir yakıtı 2,6 lt'dir..
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ozgurce78
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekonomik saglam katagorisinde iyi max:120 rodjı iyi yapmak lazım
Başa dön
ozgurce78 Çevrimdışı ozgurce78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MOTOMERT42
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.07.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCE YBR 125 AL ARKADAŞIM CÜNKÜ DEVİR SAATİ YOK
MOTOMERT42 Çevrimdışı MOTOMERT42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motoru ben almayacam arkadaşım için açmıştım topici zaten kendiside cbf ye karar verdi yorumlarınız için teşekkürler... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : HYOSUNG 25OR

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serdar adında kurye arkadasım var 2006 model sıyah apachesını gerı verıp 15 gun once kırmızı sıfır bı apache daha aldı km 110,000 de ıdı memnun kaldı arkadas tekrar aldı nıkı de aspaltkowboy bılen bılır Bravo 23,000 de benım motorum kastro gezısınde zıncırımın kopmasını saymassak sorunum olmadı hıc Bravo

ALDIM SONUNDA YAHUU 250 R I MI ODA SIYAH Gülümsüyorum
SATILIK APACHE 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo hadi hayırlısı
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence arkadaşın apaçhe alsın Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal