Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2027 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 17.07.2008 - 18:17 Mesaj konusu:
rahat,ekonomik,Honda(yedek parça ve servis) artıları
devir saati yok, her küçük CC motosiklet gibi TEM de ölüm kalım savaşı verirsiniz. bunlar da eksileri _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2027 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 18.07.2008 - 10:58 Mesaj konusu:
CrAzYrİdEr, yani honda yıllardır bu işi yapıyor, gerçekten sorunsuz bir motosiklet,hiç şikayet okumadım da duymadım da.150 cc motosikletten beklentilerinin ne olacağını bilen bir insan için hiç eksisi yok bana göre. tabi bizim insanımız 150 cc motosikletin 140-150 km hıza zırt diye çıkmasını istiyor, her viteste tekere gelsin istiyor, mümkünse yakmasın istiyor. kurye arkadaşlarımın hangisi kullanıyorsa hepsi gerçekten memnun, vibrasyon yok denecek kadar az değil hiç yok, sürünce şaşırmıştım motosiklet çalışıyor mu diye bir de far aküye bağlı değil, akünün ömrünü uzatmak için yapmış olduklarını düşünüyorum, rölantideyken doğal olarak ışık seviyesi düşüyor, o da gereksiz bir ayrıntı bana göre. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Tarih: 18.07.2008 - 12:01 Mesaj konusu:
hayabusa2785, çok teşekkür ederim bende fanatik bir hondacı oldugum için buna şaşırmadım teşekkürler !!!!! HONDA HAYAT ONDAAA !!!!!!!! _________________
kardesım ben bızzat kullandım bayagı da bır yol yaptım,tık demedı hıc bır sorun cıkartmadı.ıkıncı el 2750 lıraya gecen sene aldım 1 ay once 2650 lıraya sattım 2 hafta satılıkta durdu pıyasası kalıtesı ve servısıyle 10 numara.
serdar adında kurye arkadasım var 2006 model sıyah apachesını gerı verıp 15 gun once kırmızı sıfır bı apache daha aldı km 110,000 de ıdı memnun kaldı arkadas tekrar aldı nıkı de aspaltkowboy bılen bılır 23,000 de benım motorum kastro gezısınde zıncırımın kopmasını saymassak sorunum olmadı hıc _________________
ALDIM SONUNDA YAHUU 250 R I MI ODA SIYAH
SATILIK APACHE 546 597 61 60
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız