Tarih: 21.07.2008 - 13:33 Mesaj konusu: Sizin tavrınız ne olurdu...!
Öncelikle herkeze iyi forumlar ...Bundan birkaç gün önce akşam saatlerinde eşimle bir dolaşalım dedim , yolaçıktıktan 10 dakka sonra bir repsol 1000 rr gördük takriben 2006 -2007 civarıdı. Motorun yanından geçerken üstünde gayet ihtiyari bir şekilde oturan şahısa hayırlısı olsun yenimi aldın dedim . Arkadaş galiba bizim bildiğimiz pastane önü motorculardan olsa gerek evet dedi yeni aldım ,sorması ayıp kaç model dedim 2008 model dedi şaşırdım tabi kendi kendime dedim ya ben yanlış kasaya bakıyom yada adam beni yiyiyordedim ,daha sonra sorması ayıp kaça aldın dedim bana 18 di 15 bine aldım dedi bende yüzüne gülerek hayırlısı olsun güzel makinamış deyip uzaklaştım... eşim bile fazla bilmediği halde bu sıfır motor değil böyle görüntüsü yokki dedi bende ona boş ver bizi yedi keriz öle sansın dedim sizin tavrınız ne olurdu bi öğreneyim dedim komik bir durum.... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
VOLKAN abi hastalık işte gördükmü zannediyoz bizm gib bi arkadaştır belki md dendir diye tanışırız diye gittik ama keklenedik .... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
bende kuzenimin kocasına motorunun 2. eli ne kadar diye sormuştum bana 4bin ytl dedi.sıfırı 2.650ytl.ancak benim motorlarla ilgilendiğimi bilmiyodu üşkağatçı
hayır 1000cc değilde ben genelde 600cc kullanıcılarına top speedlerini soruyorum. kahramanlarda sordum 5-6 kişiye 299 yapıyomu bu diye yapmaz mı yanında + bile çıkıyo dediler heheheehhehe
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız