Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 21.07.2008 - 13:54 Mesaj konusu:
düşünmeden,heves edip sadece kızlara hava için alan kişiler kısa zamanda ,zor kullanımından dolayı sıkılır,masrafları buyuk olduğu için satarlar,kullanamayıp madara oldukları için satarlar,birkaç kez YUSUFFF yoklamıştır satarlar,aile baskısı olur satarlar,yeni model almak için satarlar,(race makinalar her sene daha geliştiği için imkanı olanlar her sene değiştiriyor)sebep çok yani.. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Motorsiklet bazıları için hobi veya bazı motosikletler kimileri için pahalı oyuncaklardır.Arada bır değişiklik fena olmaz.Kimbilir satan kşinin tercih ettiği başka makınaları vardır.Neticede bu zımbırtı her sene model yenilemiyor mu.Kasa değişmiyor mu?Mesaj açık gücün varsa al kullan değiştir. _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Artçı tecrübesi bile olmayan adamlar koşup racing alıyorlar sonra artçı olarak YUSUF ile birlikte seyyahat etmeye başladıklarında YUSUF beyin ısrarıyla racing satılıyor ve scooter alınıyor _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Kayıt: Feb 25, 2008 Mesajlar: 2052 Nereden: Cehennemin dibinden
Tarih: 21.07.2008 - 17:08 Mesaj konusu:
2 ay önce bir arkadaşım 07 r6 aldı,binebilirmisin dedim tabi ya eskiden binerdim yanıtını aldım.bir gün antrenman yaptırmak için tenha bir yola götürdüm, makinayı söndürdüm,bana abi gülme ama sana bir soru soracagım bu makina nasıl çalışıyor,kontagı çevirdigim halde çalıştıramadım deyince kaynar sular başıma döküldü.
bir başkası çalıştırmasınıda bilebilir ama Berhan çok güzel bir söz kazandırdı motosiklet camiasına (yusufun kaç cc) çoguda bu nedenle satıyor. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
.Berhan çok güzel bir söz kazandırdı motosiklet camiasına (yusufun kaç cc) çoguda bu nedenle satıyor.
evet ya bir de bu çeşitler var bizim arkadaşta kafa kıyakken ayık olan bi hevesli ye motoru veriyo (zx 12 modifiyeli 240 BG falan ) eleman sabaha kadar 1. viteste dolaşıyo sabah ta motoru veririken dediği '' hacı ben bu motoru sevmedim ''
yusuf bey her zaman iş başında _________________ YAMAHA YZF R1 Arh(+)
Tarih: 21.07.2008 - 20:21 Mesaj konusu:
ben alsam hayatta satmam satsamda ya model yukseltmek için yada buyk cc almak için satarım dıye dusunuyorum allahtan bır aksılık olmazsa (hanımdan dolayı) _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
genelde korkuyorlar , bu işi kolay zannediyor ilk kez racing binenler tüm motorların böyle olduğunu sanıyorlar ve satıyorlar. halbuki daha evcil bir makinayla başlasalar her şey cok daha güzel olacak
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız