Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Neden herkes racingini satmak istiyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Neden herkes racingini satmak istiyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 21.07.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düşünmeden,heves edip sadece kızlara hava için alan kişiler kısa zamanda ,zor kullanımından dolayı sıkılır,masrafları buyuk olduğu için satarlar,kullanamayıp madara oldukları için satarlar,birkaç kez YUSUFFF yoklamıştır satarlar,aile baskısı olur satarlar,yeni model almak için satarlar,(race makinalar her sene daha geliştiği için imkanı olanlar her sene değiştiriyor)sebep çok yani..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boşver işine gelen satar işine gelen alır takma kafanı ama sen st al
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 21.07.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorsiklet bazıları için hobi veya bazı motosikletler kimileri için pahalı oyuncaklardır.Arada bır değişiklik fena olmaz.Kimbilir satan kşinin tercih ettiği başka makınaları vardır.Neticede bu zımbırtı her sene model yenilemiyor mu.Kasa değişmiyor mu?Mesaj açık gücün varsa al kullan değiştir. Çok gülüyorum
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alıo ailesi sattırıo paraya sıkısıo
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artçı tecrübesi bile olmayan adamlar koşup racing alıyorlar sonra artçı olarak YUSUF ile birlikte seyyahat etmeye başladıklarında YUSUF beyin ısrarıyla racing satılıyor ve scooter alınıyor Dil çıkarıyorum
SABER
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 ay önce bir arkadaşım 07 r6 aldı,binebilirmisin dedim tabi ya eskiden binerdim yanıtını aldım.bir gün antrenman yaptırmak için tenha bir yola götürdüm, makinayı söndürdüm,bana abi gülme ama sana bir soru soracagım bu makina nasıl çalışıyor,kontagı çevirdigim halde çalıştıramadım deyince kaynar sular başıma döküldü.

bir başkası çalıştırmasınıda bilebilir ama Berhan çok güzel bir söz kazandırdı motosiklet camiasına (yusufun kaç cc) çoguda bu nedenle satıyor.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS demiş ki:
.Berhan çok güzel bir söz kazandırdı motosiklet camiasına (yusufun kaç cc) çoguda bu nedenle satıyor.

evet ya bir de bu çeşitler var bizim arkadaşta kafa kıyakken ayık olan bi hevesli ye motoru veriyo (zx 12 modifiyeli 240 BG falan ) eleman sabaha kadar 1. viteste dolaşıyo sabah ta motoru veririken dediği '' hacı ben bu motoru sevmedim ''

yusuf bey her zaman iş başında

BLUE ANGEL
Başa dön
xloys Çevrimdışı xloys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben alsam hayatta satmam satsamda ya model yukseltmek için yada buyk cc almak için satarım dıye dusunuyorum allahtan bır aksılık olmazsa (hanımdan dolayı)
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
fazers2
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genelde korkuyorlar , bu işi kolay zannediyor ilk kez racing binenler tüm motorların böyle olduğunu sanıyorlar ve satıyorlar. halbuki daha evcil bir makinayla başlasalar her şey cok daha güzel olacak
Başa dön
fazers2 Çevrimdışı fazers2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal