Tarih: 21.07.2008 - 14:08 Mesaj konusu: büyük makınalara bınenler,neden küçük motorlara selam vermez
ben cogu arkadaş gibi motora 125 cc den başladım.bu 250,350,500,600 ve R1 e bınmekteyım. yıllarca mz le falan gezerken bu buyuk makınalar küçük cc lerı görmezden falan gelirlerdı
nezaman kawasaki zzr600 e bındım yoldan gecen aynı cc ler kornaya ve selam vermeye başladılar.bu adamlar o zamana kadar nerdeydı?
bankadan arkadasımıda motoru aşıladım,eleman haftasonu yalovadan feribota bınmış ve ordakı endurocu elemanlara selam verdım,adamlar selamı almaya bıle tenezzül etmıyolar.
bu ne büyüklenmedır.buyük makınaya bınınce adammı olunuyor anlamadım.bende R1 le gezerken buyukmakılar harıcıne selam verıyorum.
kendimce adaletı tecelli ettirmeye çalısıyorum.
(sözlerım meclisten dışarı)
ben araba kullanırken bile motorlu görsem selam verir sellektör yaparım hemen.. aynı takımdayız neticede _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
bu kibirlenme den dolayı kendisi dev digerleri oyuncak diye düşünenler gurubu
birde küçük cc den yükselen insanlar selam verir ama direk parası olupta sadece hava olsun diye büyük motor alanlar slm verme gibi sıkıntıları var
bazısı küçümsüyor bir havalara giriyor ya herkes ALLAHın elinde yarın elindeki mal varlığın bir anda yok olabilir kibirlenmek niye
evet büyük cc nedense selam vermiyo ama burda küçük cc ler hiç selam vermiyo.ben bi zamanlar mopet e selam verirdim.ama artık vermiyorum.geçen hafta 100cup daki iki arkadaşa selam verdim bana kim la bu lavuk dercesine baktılar.10 kişiye selam versem 1 cevap veriyodu.artık selam almadan vermiyorum.
burdada çok oluyor ya diyorum site dışı motor birliğinden falan haberleri yok yeni almış motoru önüne bakmaktan bana bakamıyor bazen =)
Birçok nedeni olabilir arkadaşlar herkes vermiyebiliyor tabiki benim kornam çalışmyordu ben el kaldırıp veriodum görmediyse selam vermiyor diye algılamışta olabilir...
Tarih: 21.07.2008 - 14:23 Mesaj konusu:
bende racing kullananlar dışında diğerleri slmlarımı almıyorlar.en son dün özdere virajında tam virajda racingle selamlaştık ardından chopper geçti slm vermeme rağmen öyle geçti gitti.bana göre insanın tamamen kendisinle ilgili... _________________ HONDA cbr 125R kırmızı mavi
35sn606
Brh+
Tarih: 21.07.2008 - 14:23 Mesaj konusu:
bu selam mevzusu biraz karışık arkadaşım.insanlar büyük cc ye binince kendi egolarına mağlup oluyorlar.armyy nick li arkadaşın bu konuda hoş bi testi vardı..bi göz at istersen _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 21.07.2008 - 14:24 Mesaj konusu:
valla yolda denk geldiğim her küçük cc makinaya selam vermeye kalksam düğün konvoyu gibi gideriz,bu akıl işi değil,ayrıca yola cıkınca her motora selam verilcek diye bi kuralmı var,arada bire denk geldiğim zaten sayıca az olan hoby bıke makinalara selam veriyorum görürsem,her scooter,yada kuryeye selem ver ver bunun sonu olurmu yollar onlarla dolu,ayrıca asıl sorun neden küçük cc makina kullanan kişiler bunu dert ediyor,kendilerini ezik sınıfına sokuyor kompleks yapıyorlar?? selam vermeyince hemen içinden diyorki işte scooter var diye selam vermiyor,yahu bırakın boş işleri veren verir vermeyen vermez,benimde hayatım nerdeyse scooterda geciyor,kafa takmıyorum selam veriyormu vermiyormu? sorun edilcek seymi bu,sitede sık sık konusu oluyor bunun saçmalık sadece!! ybr de var bende,dylan 150 de,bws 100de,cygnus RS 125te,hepsine biniyorum aslada aklımdan gecmiyor selam vercekmi vermicekmi gecer giderim kardesim bunlar sağğlıklı beyinlerin takılmayacağı noktalardır.. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3575 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 21.07.2008 - 14:25 Mesaj konusu:
asil38, bence yanlıs dusunuyosun..nedenmı!!
race makına kullananlar kucuk motor sahıplerınden okadar bıkmıstırlarkı sorma gıtsın..ısıklarda durursun yanına bırı gelır ılk lafı abı yarısalımmı olur abı kawasakımı abı kac basıyo abı kac para abı km de kac para yakıyo abı neden arka teker kalın abı farın tekı yanmıyo abı bır aragazı ver be ne olur hay abının deyıp ayrılıyosun ısın ozune gelırsek sırf bu sorulardan bıktıgı ıcın ınsanın muhattap olası gelmıyor..benım fıkrım bu belkıde yanlıs dusunen benım kım bılır _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız